N nurrrkkk Üye Kayıtlı Üye 11 Temmuz 2013 4 0 6 Erzurum 15 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi nurrrkkk #1 Arkadaslar benim faul boyunda killanma var faul asiri derece ve agda ile aldikdan sonra baya sivilce cikiyor subatta yuzume lazere baslamayi düşünüyorum sivilceler gecer mi yasayan var mi ?
Arkadaslar benim faul boyunda killanma var faul asiri derece ve agda ile aldikdan sonra baya sivilce cikiyor subatta yuzume lazere baslamayi düşünüyorum sivilceler gecer mi yasayan var mi ?
parfumkokusu hola! Kayıtlı Üye 5 Nisan 2013 2.933 2.844 373 15 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi nurrrkkk #2 kıllanmadan dolayı ağda yapıp alınca ağdanın etkisiyle oluşan sivilce ise geçer.. ama normal bir sivilce sorunu ise ne fayda eder ne de arttırır...
kıllanmadan dolayı ağda yapıp alınca ağdanın etkisiyle oluşan sivilce ise geçer.. ama normal bir sivilce sorunu ise ne fayda eder ne de arttırır...
N nurrrkkk Üye Kayıtlı Üye 11 Temmuz 2013 4 0 6 Erzurum 15 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi nurrrkkk #3 septembr .!.: kıllanmadan dolayı ağda yapıp alınca ağdanın etkisiyle oluşan sivilce ise geçer.. ama normal bir sivilce sorunu ise ne fayda eder ne de arttırır... Genişletmek için tıkla... Evet agdadan sonra oluyo daha once yüzümu almadigimda boyle sivilce sorunum yoktu
septembr .!.: kıllanmadan dolayı ağda yapıp alınca ağdanın etkisiyle oluşan sivilce ise geçer.. ama normal bir sivilce sorunu ise ne fayda eder ne de arttırır... Genişletmek için tıkla... Evet agdadan sonra oluyo daha once yüzümu almadigimda boyle sivilce sorunum yoktu
parfumkokusu hola! Kayıtlı Üye 5 Nisan 2013 2.933 2.844 373 15 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi nurrrkkk #4 nurrrkkk .!.: Evet agdadan sonra oluyo daha once yüzümu almadigimda boyle sivilce sorunum yoktu Genişletmek için tıkla... ağda tahriş ediyor muhtemelen.. sivilceler geçer canım
nurrrkkk .!.: Evet agdadan sonra oluyo daha once yüzümu almadigimda boyle sivilce sorunum yoktu Genişletmek için tıkla... ağda tahriş ediyor muhtemelen.. sivilceler geçer canım
N nurrrkkk Üye Kayıtlı Üye 11 Temmuz 2013 4 0 6 Erzurum 16 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi nurrrkkk #5 septembr .!.: ağda tahriş ediyor muhtemelen.. sivilceler geçer canım Genişletmek için tıkla... Cok tesekkur ederim :)
septembr .!.: ağda tahriş ediyor muhtemelen.. sivilceler geçer canım Genişletmek için tıkla... Cok tesekkur ederim :)