• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yüzdeki tüylere doğal ve çok kolay bi çözüm :)

umutsuzwaka

Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2012
60
0
16
Ankara
öncelikle yüzünde çene altında tüylenme olanlar gerçekten işe yarıyor.gereken malzeme sadece yeşil nane.günde 3 veya 4 dal yeşil naneyi sabah kalkınca aç karnına yiyoruz.21 gün bunu yapmaya devam ediyoruz sonra 1 hafta ara verip sonra tekrar 21 gün yiyoruz.ben denemedim benim teyzem yaptı yüzünde tüy denen bişey kalmadı inanamadık hatta ilk başta :) bende yeni başladım yemeye inşallah faydası olur denemekten zarar gelmez :)

ay her şey gibi bunuda denemek lazım. saç için sirke. diyet için yeşil çay. her şeyde sabah aç karınla.

benim bakınca göze çarpan tüylerim yok ama bi pudra fondöten sürünce rahatsız oluyorum.

yeni bir bilgi teşekkür ederiz :)

acaaba sonrasında çıkar mı gene =(
ben lazer yaptırmıştım baya kayboldular ama ilaç kullandığım zaman çıkmaya başlamışlardı

yeşil naneyi annem de söylemişti bana.o da bir doktordan duymuş bana hergün ye döküyormuş tüyleri demişti ama yapmadım erindiğimden.işe yarıyordur muhakkak ama düzenli kullanmak lazım

Back