• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yüzdeki tüyler

Nisan.umut

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2010
1.268
335
323
kızlar yüzümde ince ince tüyler var ben küçükken hep kahküllüydüm yüzüme hep saçlarım gelirdi o yüzden oalbilir çünkü genetik olarak tüylü birisi değilim sanki bi alsam bi daha çıkmiycak gibi geliyolar.sirle almak istiyorum ama tenim çok hassas hemen soyulmaya başlicak diye korkuyorum ılık ağdada almıyo hiçbişey.önerebileceğiniz birşey varmı?:26:

küçüklüğümde yaptıgım bi yaramazlık sonucu benimde yüzümde tüyler var basta cok rahatsız oluyordum 2 seans lazer epilasyon yaptırdım fakat cok hassas bi tenim var lazerden sonra cok acı cekiyordum sonra bosverdim suan cok belli olmasada var biraz ama takmıyorum artık

küçüklüğümde yaptıgım bi yaramazlık sonucu benimde yüzümde tüyler var basta cok rahatsız oluyordum 2 seans lazer epilasyon yaptırdım fakat cok hassas bi tenim var lazerden sonra cok acı cekiyordum sonra bosverdim suan cok belli olmasada var biraz ama takmıyorum artık

nasıl bir yaramazlıkmış bu ?:1: ya ben saçımı toplayamıyorum açıkken sorun yokta topluyken acaba belli oluyomu diye düşünüyorum

Sır Ağda zarar vermez ama biraz kızarır geçer :(( çok rahatsız ederse lazer yaptırirsiniz

lazere hayatta gitmem iğneliye gidebilirim ama oda iz bırakıyo falan diyolar.sir ağda zarar vermez diyosunuzda ben bi kere bıyık bölgeme yaptım 1ayda zor geçti izi..

nasıl bir yaramazlıkmış bu ?:1: ya ben saçımı toplayamıyorum açıkken sorun yokta topluyken acaba belli oluyomu diye düşünüyorum

babama özenip jiletle yüzümü tras etmiştim :( ama bak yüzümde olmasada favorilerde lazer epilasyon işe yaradı bende senin gibi toplayamazdım sacımı ama şimdi bitmiş durumda favoriler ben dene derim

yüz sıkıntı dokunma bence çok belirgin değilse makasla kısaltıyolar bizim kızlar genelde
çünkü bazılarında iz kalıyo ağdayla iple filan alınca dikkat et o yüzden

lazere hayatta gitmem iğneliye gidebilirim ama oda iz bırakıyo falan diyolar.sir ağda zarar vermez diyosunuzda ben bi kere bıyık bölgeme yaptım 1ayda zor geçti izi..

sakın sir veya ılık ağda hele ki lazer gibi bir şeye bulaşma uyuyan kılları da uyandırırsın iyi bir uzmana iğneli yaptır 2 seansta kurtulursun.

Sir ağda kesinlikle yaptırma derim.

İple aldırabilirsin. Ben o şekilde yapıyorum.

Tüylerin koyu ise ve tenin açık renk ise lazer yaptırabilirsin. Estetik merkezinde çalışıyorum. Bende lazer yaptırmayı çok düşündüm fakat uzmanlarımız tüy rengimin açık olmadığını bu yüzden yaptırırsam daha da fazlalaşabileceğini söyledikleri için yaptırmadılar. Bir lazer cihazı var onu bekliyorum şuan. Tüy yapıma en uygunu oymuş.

Şimdilik iple aldırıyorum ben. Ağda cildi çok fazla tahriş ediyor sivilce çıkıyor ve zamanla yüzde lekelenmeler başlıyor. :20:

Sir ağda kesinlikle yaptırma derim.

İple aldırabilirsin. Ben o şekilde yapıyorum.

Tüylerin koyu ise ve tenin açık renk ise lazer yaptırabilirsin. Estetik merkezinde çalışıyorum. Bende lazer yaptırmayı çok düşündüm fakat uzmanlarımız tüy rengimin açık olmadığını bu yüzden yaptırırsam daha da fazlalaşabileceğini söyledikleri için yaptırmadılar. Bir lazer cihazı var onu bekliyorum şuan. Tüy yapıma en uygunu oymuş.

Şimdilik iple aldırıyorum ben. Ağda cildi çok fazla tahriş ediyor sivilce çıkıyor ve zamanla yüzde lekelenmeler başlıyor. :20:

birşey sorucam ben de lazer yaptırıcam bacaklarıma ama batık lekelerim var onlar için krem mi veriyolar yoksa lazerden sonra kendiliğinden geçiyo mu

birşey sorucam ben de lazer yaptırıcam bacaklarıma ama batık lekelerim var onlar için krem mi veriyolar yoksa lazerden sonra kendiliğinden geçiyo mu

Lazerin batıkların için çok fazla faydası olduğunu söyleyebilirim ama seyrek değilde çok fazla ise batık kremi mevcut ondan alıp kullanıyorsun. Zamanla da lazerin etkisiyle batık derdin kalmıyor :)

Lazerin batıkların için çok fazla faydası olduğunu söyleyebilirim ama seyrek değilde çok fazla ise batık kremi mevcut ondan alıp kullanıyorsun. Zamanla da lazerin etkisiyle batık derdin kalmıyor :)

sağol canım benim belli bi noktada fazla var diğer yerler seyrek
ben de öyle duydum da kesin değil geçmeyebilir krem kullanman lazım diyo bazıları
bildiğimiz bi krem mi peki yoksa sadece siz mi satıyosunuz
bana kendileri önereceklermiş bitek onlar satıyomuş o yüzden merak ettim fiyatı pahalıydı kazıklanmak ta istemiyorum geçmezse alırım artık

bende epeydir ağdayla aldırdım , sonra makine alıp kendim aldım , sir ağdayla azaltır felan dediler ama galiba azalma olmadı, çünki hiç belli olmayan sarımsı tüyleride yolduğu için onlarda zamanla koyu çıkıyor , bi kezde elde hazır ısıtılıp yapılan ağdayla aldım yanaklarımda iz kaldı yoldu sonra koyu renk olarak kalmıştı, sonra pudralı ağdaya geçtim bezle yapılandan , ( öncekini elle çekiyordum yeşil sir ağdaydı ) , budralıyı kuaförlerin kullandığıydı oda iyi alıyor ama sir gibi güzel değil sanki, en son bıraktım, ağdayı çünki ciltteki renk pigmentlerine zarar verip deforme ediyormuş hemde sarkıklık yapıyormuş , tv de hangi uzmanı dinlediysem sakın diyordu ağdaya , şimdi kendim iple alıyorum sonra limon sürüyorum , limon hem lekelerin rengini açıyor hemde tüyleri azaltıyor, en azından leke ve sarkıklık riski yok, birde ağda sonrası istediğin kadar su değdirmesende , epilasyon sanrası krem bakım vs yapsanda yine de kıpkırmızı oluyordu ve ertesi gün sivilcelenme yapıyordu, limon sürünce sivilce yapmıyor antiseptik özelliiğinden dolayı mikrop kapma olayı kalmıyor, bence iple aldır limon sür, az bişy acıyor ama dayanılmayacak kadar değil, hem gözeneklerin sıkılaşır, hem pürüssüz yapar, hemde renk açıyor , hemde tüyleri azaltıyor , tek tavsiyem bu, arkadaşım tüm lazerleri denedi, en son iğneli yaptırdı tüyler alttan gitmeye başladı yatay olarak , hemde o bölgeler mosmor iz kaldı,
bende lazer çok sordum araştırdım yapan uzm. dr bi bölgende biter ama başka bi yerde fışkırabilir garantisini veremeyiz, çünki tüy köklerini tetikleyebiliyor uyuyan kökü de uyandırabiliyor dedi,
bana göre tek çözüm bu , bunu uyguluyorum artık :34: ip ve limon

sağol canım benim belli bi noktada fazla var diğer yerler seyrek
ben de öyle duydum da kesin değil geçmeyebilir krem kullanman lazım diyo bazıları
bildiğimiz bi krem mi peki yoksa sadece siz mi satıyosunuz
bana kendileri önereceklermiş bitek onlar satıyomuş o yüzden merak ettim fiyatı pahalıydı kazıklanmak ta istemiyorum geçmezse alırım artık

Şöyle söyliyim illa satmak için sana tanıtım yapıp ikna etmeye çalışıyorlarsa sadece sattıkları üründen prim almak amaçlı yapıyorlar canım aklında olsun. Kimse senin batığını düşündüğü için değil eminim.

Kendi vücudunu biliyorsun ne kadar batık olup olmadığını da biliyorsun bir kaç seans git lazere baktın rahatsız ediyor seni, gittiğin seanslar boyunca batıklarından birazda olsa azalma olmazsa kesinlikle al kullan.

Sadece kendilerinin satmaları mümkün değil tabikide. Bizimde anlaşmalı olduğumuz firmalar ve ürünleri var. Biz aynı zamanda kendi firmamızda da bu ürünleri kullanıp müşterilerimize satışını sağlıyoruz. Ama dilerlerse başka yerlerden veya internetten satın almaları mümkün. Dediğin gibi biraz pahalı oluyor bu kremler profesyonel ürünler olduğundan dolayı.

Bu ufak ayrıntıyı da bilmeni isterim anlaşmalı oldukları markalar aylık onlara belli bir kota verir bu kadar ürün satmalısınız diye ondan dolayıda müşterilerini ikna etmek içinde her yolu denerler :34:

Lazer yaptırabilirsin ya da doktora görün bi hormon ilaçları falan oluyor o konuda.
Ya da en kolayı kuaförde aldırırsın ayda bir bi süre sonra azalıyo diye duydum

Back