bende epeydir ağdayla aldırdım , sonra makine alıp kendim aldım , sir ağdayla azaltır felan dediler ama galiba azalma olmadı, çünki hiç belli olmayan sarımsı tüyleride yolduğu için onlarda zamanla koyu çıkıyor , bi kezde elde hazır ısıtılıp yapılan ağdayla aldım yanaklarımda iz kaldı yoldu sonra koyu renk olarak kalmıştı, sonra pudralı ağdaya geçtim bezle yapılandan , ( öncekini elle çekiyordum yeşil sir ağdaydı ) , budralıyı kuaförlerin kullandığıydı oda iyi alıyor ama sir gibi güzel değil sanki, en son bıraktım, ağdayı çünki ciltteki renk pigmentlerine zarar verip deforme ediyormuş hemde sarkıklık yapıyormuş , tv de hangi uzmanı dinlediysem sakın diyordu ağdaya , şimdi kendim iple alıyorum sonra limon sürüyorum , limon hem lekelerin rengini açıyor hemde tüyleri azaltıyor, en azından leke ve sarkıklık riski yok, birde ağda sonrası istediğin kadar su değdirmesende , epilasyon sanrası krem bakım vs yapsanda yine de kıpkırmızı oluyordu ve ertesi gün sivilcelenme yapıyordu, limon sürünce sivilce yapmıyor antiseptik özelliiğinden dolayı mikrop kapma olayı kalmıyor, bence iple aldır limon sür, az bişy acıyor ama dayanılmayacak kadar değil, hem gözeneklerin sıkılaşır, hem pürüssüz yapar, hemde renk açıyor , hemde tüyleri azaltıyor , tek tavsiyem bu, arkadaşım tüm lazerleri denedi, en son iğneli yaptırdı tüyler alttan gitmeye başladı yatay olarak , hemde o bölgeler mosmor iz kaldı,
bende lazer çok sordum araştırdım yapan uzm. dr bi bölgende biter ama başka bi yerde fışkırabilir garantisini veremeyiz, çünki tüy köklerini tetikleyebiliyor uyuyan kökü de uyandırabiliyor dedi,
bana göre tek çözüm bu , bunu uyguluyorum artık
ip ve limon