Maske Tarifleri Yüzdeki sivilcelere kara turp

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
evet canım çok yakıyor ama dediğim gibi kesinlikle sabırlı olmanı öneririm.benim cildim için denemediğim şey kalmamıştı,kara turp sayesinde düzeldi şimdi yıllardır yüzüm ışıl ışıl 1 ay falan kullanmıştım ve bir daha kullanmama gerek kalmadı bile bende kalıcı olarak etki yaptı:hooray:umarım sendede etkili olur.gelişmeleri yazarsan sevinirimyerimseniben

Teşekkürler canımkaydirigubbakcemile5
Benim ciddi bir problem yok cildimde bir iki tane çıkıyor sivilce, ama hep var yani şöyle bir kaymak gibi olamadım.
Gözeneklere de faydası var mıdır acaba?
Bu arada ben günde 2 kere yapamıcam çünkü sabahları erken çıkıyorum akşamları yapacağım.:eek:

Teşekkürler canımkaydirigubbakcemile5
Benim ciddi bir problem yok cildimde bir iki tane çıkıyor sivilce, ama hep var yani şöyle bir kaymak gibi olamadım.
Gözeneklere de faydası var mıdır acaba?
Bu arada ben günde 2 kere yapamıcam çünkü sabahları erken çıkıyorum akşamları yapacağım.:eek:

olsun sadece gece yapman bile fayda sağlıycaktır.zaten çok problemli cildim yok diyosun, dene bencea.s
ben ergenlik sivilcelerimden bu şekilde kurtulmuştum umarım herkeze faydası olur.
gelişmeleri yazarsanız sevinirimyerimseniben

ben de çenemdekş svilcelerden bıktım..hep çenemin altında çıkıyor.çenede çıkan sivilceler kist habercisi olabiliyormuş ama çok şükür adet düzensizliğim yok..kara turpu ben de deneyeceğim ama şuan çenemin altında 4-5 tane sivilce vardı oyanayarak cılk yara yaptım bunları bir an önce nasıl geçirebilirim?bi fikriniz varmı:KK43:

ben de çenemdekş svilcelerden bıktım..hep çenemin altında çıkıyor.çenede çıkan sivilceler kist habercisi olabiliyormuş ama çok şükür adet düzensizliğim yok..kara turpu ben de deneyeceğim ama şuan çenemin altında 4-5 tane sivilce vardı oyanayarak cılk yara yaptım bunları bir an önce nasıl geçirebilirim?bi fikriniz varmı:KK43:

Bepanten işe yarayabilir bence yara gibi olduysa, yumuşak tutmaya çalış yerimseniben

hanımlar deneyenleriniz yokmu nerdesiniz:sm_confused:
yorumlarınızı bekliyorum:teytey:

kızlar kara turpu saç uzatmak içinde kullanıyorlar yüzde tüğleri güçlendirmesin? hatta turp saç uzatmak için en çok kullanılan yöntem

ben kara turpu ilk defa persembe günü saçlarıma denedım ve haftada iki kez yapmayı düşünüyorum inş faydasını görürüm yüzümede denicem ama illa hergün tazemı yapcam yaa ben üşenirim komple 1 turpun suyunu sıkıp bi şişede saklasam faydası olmazmı acabaa

ben kara turpu ilk defa persembe günü saçlarıma denedım ve haftada iki kez yapmayı düşünüyorum inş faydasını görürüm yüzümede denicem ama illa hergün tazemı yapcam yaa ben üşenirim komple 1 turpun suyunu sıkıp bi şişede saklasam faydası olmazmı acabaa

canım bence üşenme hergün taze yap.zaten işe yaradığını görünce hiç üşenmeden yapacağına eminim benyerimseniben

arkadaşlar sivilce lekelerine iyi geliyor mu. benimde yüzümde sir ağda yaptırdıktan sonra sivilceler çıktı ve lekeleri gitmiyor. yüzümde tüy problemim olduğu için:KK43: mecburen ayda yada 1.5 ayda sir ağda yaptırmam gerekiyor. böyle olunca birinin lekesi gitmeden yenileri başlıyor. ergenlik dönemimde bile sivilceleri olmayan ben şimdi lekelerle sivilcelerle uğraşıyorum. kullanan arkadaşlar tüyleri besliyor mu

ya bu her cilt tüpi için uygun mu acaba cild yanıyor falan deniliyor ..
leke kalmasın canlarum benim ...

yüz bu ya .....bugün alayım bakalalım sadece sivilceli olan bölüme sürsem olurmu ....

cilltte leke kalmazda eğer hassas cildin varsa bir bölümüne deneyerek başla istersen.
benim cildimi çok güzelleştirmişti,umarım sizede iyi gelir canım.yerimseniben

sivilce lekelerine i geiyormu kara turp kırmızıya bakaraktan daha çok baharatlı yani ii gelir

kızlar bendede turplu bir tarif var bende daha denememiştim ama madem arkadaş denemiş buna benzerini bende bunu deneyeyim bari, benim tarifte şöyle;

SıVıLCESıZ VE PÜRÜZSÜZ BıR CıLT ıÇıN TURP MASKESı

Cildinizin porselen gibi olmasını ister misiniz ? Hem de 3 hafta gibi kısa bir sürede. Üstelik de tamamen doğal. Nasıl olacak bu iş diye soranlar için, hemen malzemelerimizi sayalım ve tarifimize geçelim.

GEREKLı MALZEMELER :
* 1 adet turp,
* 1 su bardağı süt,
HAZIRLANIŞI VE KULLANIM ŞEKLı : Turpu rendeleyin. Sütü kaynatıp, rendelenmiş olduğunuz turpu içine atın ve 1–2 dak kaynattıktan sonra altını kapatın. Hazırlamış olduğunuz bu karışımı, buzdolabında 1 gece bekletin. Ertesi gün sabahtan itibaren maskeyi yüzünüze uygulamaya başlayın. 21 gün sonunda porselen kadar pürüzsüz bir cilde sahip olacaksınız

bende bi bitki uzmanından duydum. 2 bardak elma sirkesinin icine bir tane turbu rendeliyoruz 5 saat kalıo içinde süzüp buz dolabına kaldırıyoruz her gün sivilcelere sürüyoruz kalmıyomuş hiç bişey denicem bakalım

arkadaşlar sizin tariflerinizde faydalı olabilir bence.deneyenler buraya sonucu yazarlarsa yol gösterici olabilir teşekkürler....

bende bi bitki uzmanından duydum. 2 bardak elma sirkesinin icine bir tane turbu rendeliyoruz 5 saat kalıo içinde süzüp buz dolabına kaldırıyoruz her gün sivilcelere sürüyoruz kalmıyomuş hiç bişey denicem bakalım

pekı kırmızı turp mu kara turp mu

arkadaşlar bu kara turp her derde devaymış yemesek bile yılda 1 kere tarlasından geçsek şifa bulurmuşuz...bi kitapta okumuştum...

pekı kırmızı turp mu kara turp mu

kesinlikle kara turp canım. hassas cildin varsa dikkatli olmanı öneririm. çünkü sürdükten sonra cildi yakıyo problemli bir cildin yoksa eğer bu yanma seni sakın korkutmasın.yerimseniben

bişey değil canım umarım faydalı oluryerimseniben

X