Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
bak yaktığı doğru. bu yöntemi öneren arkadaşımız zaten bunun olucağını ama sabretmemiz gerektiğini yazmış. ben ilk yaptığımda resmen evin içinde koşturdum:roflol: ama zamanla alışıyosun veeeee sonuç mükemmel:dance:
yaa kırmızı turbu kesip sürsssek sivilceye aynı etkiyi yapmaz mı kii :) gecen kaynattımda evi koku sardı şimdi gece gece büyü mü yapıon demesin annemler :)
ya bu bebantheneyi nasıl kullanıyorsunuz birde hangisini kullanıyorsunuz kızlar tam olaraka yazarmısınız kabının rengini filan..cildinizi yakmıyor mu? nasıl sürüyorsunuz..ya benim tek derdim arada çenemde çıkan sivilceler..onlara uygulamak istiyorum nasıl kullanabilirim..bu arada cildim aşırı hassas umarım zaralı olmaz.
yaa kırmızı turbu kesip sürsssek sivilceye aynı etkiyi yapmaz mı kii :) gecen kaynattımda evi koku sardı şimdi gece gece büyü mü yapıon demesin annemler :)
Ahaaa burdada turp çıktı karşıma...şakkıdı uygulayalım bakalım şeytana uymaya karar verdk bi kere kötükedihüso bunu nasıl kullanacaz kaynatarakmı yoksa çig olarakmı...:uhm:
Ahaaa burdada turp çıktı karşıma...şakkıdı uygulayalım bakalım şeytana uymaya karar verdk bi kere kötükedihüso bunu nasıl kullanacaz kaynatarakmı yoksa çig olarakmı...:uhm:
canım kara turpu rendeleyip bir tülbent yardımıyla suyunu sıkıp, yüzüne sabah akşam pamukla tonik gibi süreceksin ve yüzünü yıkamadan yatmalısın. yalnız her defasında taze olarak rendeleyip suyunu kullanmalısın kesinlikle kullan umarım sanada iyi gelir :1rolleyes:
Pazarın önünden geçmeyen ben, bugün pazara daldım ve yana yakıla siyah turp aradımkaydirigubbakcemile3:icecream: Vee buldum dagamyoncuiremsu Cildim ve saçım için siyah turbu deneyeceğim bir de.
Pazarın önünden geçmeyen ben, bugün pazara daldım ve yana yakıla siyah turp aradımkaydirigubbakcemile3:icecream: Vee buldum dagamyoncuiremsu Cildim ve saçım için siyah turbu deneyeceğim bir de.
Aman tanrımm suratım cayır cayır yanıyor şuanda yok böyle bir acııkafamçokkarıştı Siyah turp kesinlikle kırmızısından çok daha etkili. Çünkü kırmızı turpla yaptığımda hiç bu kadar yanmamıştı. Resmen alevler çıkıyor yüzümden:1no2: Umarım cildime iyi gelirkaydirigubbakcemile5
Aman tanrımm suratım cayır cayır yanıyor şuanda yok böyle bir acııkafamçokkarıştı Siyah turp kesinlikle kırmızısından çok daha etkili. Çünkü kırmızı turpla yaptığımda hiç bu kadar yanmamıştı. Resmen alevler çıkıyor yüzümden:1no2: Umarım cildime iyi gelirkaydirigubbakcemile5
evet canım çok yakıyor ama dediğim gibi kesinlikle sabırlı olmanı öneririm.benim cildim için denemediğim şey kalmamıştı,kara turp sayesinde düzeldi şimdi yıllardır yüzüm ışıl ışıl 1 ay falan kullanmıştım ve bir daha kullanmama gerek kalmadı bile bende kalıcı olarak etki yaptı:hooray:umarım sendede etkili olur.gelişmeleri yazarsan sevinirimyerimseniben
Ay bu kara turpta binbir fayda var galiba kızımın öksürüğündende onun sayesinde kurtulduk=) bi denemek lazım gerçi sivilce problemim yok ama hoş görünüm için neden olmasındoğal sonuçta=)saolun =)
Ay bu kara turpta binbir fayda var galiba kızımın öksürüğündende onun sayesinde kurtulduk=) bi denemek lazım gerçi sivilce problemim yok ama hoş görünüm için neden olmasındoğal sonuçta=)saolun =)
bak şimdi kara turbu al kafa kısmını kapak gibi kes kenara koy sonra içini kabak oyacağı ile iyice oy içini sonra içine bal koy kestiğin parçayı kapak gibi üstüne oturt kapa alüminyum folyoya dökülmeyecek şekilde sar gece hazırla koy o haliyle camın dış kısmına bir gece ayazda beklesin ertesi sabah başla içmeye 1 tatlı kaşığı sabah akşam günde iki defa o sulanıcak şurup gibi bitir allahın izniyle şifa bulursun kkda önceden yayınlandı bu tarif=):1hug: