Lekeler, Çiller Yüzdeki sivilce izleri ve çukurlar

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Yüzünde yani o kırmızılıklar dışında iz yok gibi neden gittin ki?

Biraz sivilce ve sivilce izi problemim vardı ama bu dönem azaldı. Belki dermapenin o konuda etkili olduğunu bile söyleyebilirim (ama emin değilim cildiyeye de gittim sonrasında o kremlerin etkisi de olabilir)
Sivilceler geçti diyebilirim ama bu yaralar çıktı :KK43:

Biraz sivilce ve sivilce izi problemim vardı ama bu dönem azaldı. Belki dermapenin o konuda etkili olduğunu bile söyleyebilirim (ama emin değilim cildiyeye de gittim sonrasında o kremlerin etkisi de olabilir)
Sivilceler geçti diyebilirim ama bu yaralar çıktı :KK43:
Yani cildiye ne dedi bu çıkanlara

Arkadaşlar merhaba
Bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum yazılarınız dikkatle okuyorum malesef yalnız değilsiniz Hayatım boyunca pürüzsüz yüzlere hayran kaldım Ömrüm akne sivilce leke sorunlarıyla uğraşmakla geçti kullanmadığım ilaç gitmediğim doktor kalmadı yüzüm için harcadığım parayı biriktirsem bir evim birde arabam olmuştu :KK43:Ve üstüne üstlük birde birisi şu iyi geliomuş cilde koşa koşa eczaneye gitmelerim inanın psikolojim bozuldu bioderma aven clınuge netrogena mac procsin daha birçok marka evimin bir kösei bu ürünlerle dolu temizleyicisinden tutun nemlendiricisine kadar :110:Sonuç koca bir sıfır kullandıklarım genelde kimyasal olduğu için birde çukurlar açık gözenekler akne izleri bana cildimin hediyesi oldu:KK43: Ve en sonunda pes ettim ve sürdüm fondöteni kapatıcıyı en azından psikolojime iyi gelir dedim
tabiki gözeneklerim daha çok açıldı yüzüm mayın tarlasından beter oldu..:kızgın: Ne yapsam diye internette gezinirken bir blogla karşılaştım beninm gibi sorunlu cildinin nasıl iyileştiğini anlatıyordu araştırdım loya güzellik diye biyerden bahsediyordu cilt bakımına gittiğini artık makyajsızda dışarı çıktığını falan anltıyodu
Ben tabiki burayı araştırdım ve son kez kendime şans vererek bu güzellik salonunun yolunu tuttum İlk olarak cilt bakımı olarak gittim çünkü ben cilt bakımıyla zannediyordum oradaki arkadaşlar benim yüzümü görür görmez cildiniz çok kötü doku kaybı olmuş cilt bakımı yapalım ama çukurlarınız düzelmez dediler Ben tabiki inancımı kaybetmişim artık nasıl olcak falan dedim ve DERMAPENLE tanışmam böylece kısmet oldu :halay:İnanılmaz birşey arkadaşlar gözenekler sıkılaşıyor evet ama yanı sıra yer yer kırışıklar vardı azaldı mimikler gitti yüzüm botoks yaptırmışım gibi sıkılaştı kullandığım ürünlerden dolayı renk kaybı vardı o cilt tonum dengelendi bana 6 seans vermişlerdi daha 3. seansımda kendini belli etti herkes cildine ne yaptın estetikmi oldun diyorlar :skandal:fotoğrafları atıcam düzelir diyordum ama bu kadarını beklemiyordum :halay:Kesinlikle şiddetle öneriyorum seansı 150 tl ama değer Allahıma şükürler olsun çabalarımın ve sabrımın mükafatını rabbim verdi darısı başınıza kızlar İnşallah sorularınıza cevap bulmuşumdur ha bu arada mucize yoktur dermapen vardır:KK39::KK9::rolleyes:
Merhaba

Arkadaşlar merhaba
Bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum yazılarınız dikkatle okuyorum malesef yalnız değilsiniz Hayatım boyunca pürüzsüz yüzlere hayran kaldım Ömrüm akne sivilce leke sorunlarıyla uğraşmakla geçti kullanmadığım ilaç gitmediğim doktor kalmadı yüzüm için harcadığım parayı biriktirsem bir evim birde arabam olmuştu :KK43:Ve üstüne üstlük birde birisi şu iyi geliomuş cilde koşa koşa eczaneye gitmelerim inanın psikolojim bozuldu bioderma aven clınuge netrogena mac procsin daha birçok marka evimin bir kösei bu ürünlerle dolu temizleyicisinden tutun nemlendiricisine kadar :110:Sonuç koca bir sıfır kullandıklarım genelde kimyasal olduğu için birde çukurlar açık gözenekler akne izleri bana cildimin hediyesi oldu:KK43: Ve en sonunda pes ettim ve sürdüm fondöteni kapatıcıyı en azından psikolojime iyi gelir dedim
tabiki gözeneklerim daha çok açıldı yüzüm mayın tarlasından beter oldu..:kızgın: Ne yapsam diye internette gezinirken bir blogla karşılaştım beninm gibi sorunlu cildinin nasıl iyileştiğini anlatıyordu araştırdım loya güzellik diye biyerden bahsediyordu cilt bakımına gittiğini artık makyajsızda dışarı çıktığını falan anltıyodu
Ben tabiki burayı araştırdım ve son kez kendime şans vererek bu güzellik salonunun yolunu tuttum İlk olarak cilt bakımı olarak gittim çünkü ben cilt bakımıyla zannediyordum oradaki arkadaşlar benim yüzümü görür görmez cildiniz çok kötü doku kaybı olmuş cilt bakımı yapalım ama çukurlarınız düzelmez dediler Ben tabiki inancımı kaybetmişim artık nasıl olcak falan dedim ve DERMAPENLE tanışmam böylece kısmet oldu :halay:İnanılmaz birşey arkadaşlar gözenekler sıkılaşıyor evet ama yanı sıra yer yer kırışıklar vardı azaldı mimikler gitti yüzüm botoks yaptırmışım gibi sıkılaştı kullandığım ürünlerden dolayı renk kaybı vardı o cilt tonum dengelendi bana 6 seans vermişlerdi daha 3. seansımda kendini belli etti herkes cildine ne yaptın estetikmi oldun diyorlar :skandal:fotoğrafları atıcam düzelir diyordum ama bu kadarını beklemiyordum :halay:Kesinlikle şiddetle öneriyorum seansı 150 tl ama değer Allahıma şükürler olsun çabalarımın ve sabrımın mükafatını rabbim verdi darısı başınıza kızlar İnşallah sorularınıza cevap bulmuşumdur ha bu arada mucize yoktur dermapen vardır:KK39::KK9::rolleyes:
Merhaba Madonna2 bana yaptırdığın yerin numarasını ulaştırırmışsın benimde izlerim geçmiyor 19 senedir

Canım lavanta kürü vardı saraçoğlunun onu çok iyi geliyor diye okumuştum ama ben öyle şeyler pek içemem diye lavanta suyu hazırlamıştı arkadalım bana verdi. Onu buzdolabında saklıyorum. Pamuğa sıkıp sabah akşam yüzüme sürüyorum bir iki hftadır kullanıyorum lekelerim hafiflediğini hissediyorum. Ama çukurlar için kürü bi araştır o daha etkili olur diye düşünüyorum

Merhaba
Benim de senelerdir bitmek bilmeyen (35 yaşındayım) sivilce problemime LR çare oldu. Microsilver seti 3,5 haftadır düzenli kullanıyorum sivilceler söndü lekeler de azaldı. Bu kadar kısa sürede sonuç alacağımı tahmin etmiyordum.

19 yaşındayım cildim hep sivilce izleriyle doluydu bikaç senedir.makyajsız dışarı çıkmak imkansızdı.22 Ağustosta dermapene başladım.Bundan öncesinde hep okuyordum işe yarıyor diyordu bazıları kötü yorum yapıyordu.Gittim denedim ve daha 1 seansta sonucu gördüm.İz ve lekeleriniz varsa kesinlikle dermapene gidin.Acısız bir işlem tek kötü yanı seanstan çıkınca kırmızı bir suratla gidiyorsunuz ve 1-2 güne hafifliyor ( benim cildim çok hassas hemen kızarır) 6 eylülde 2.seansıma gidicem iple çekiyorum.22 Ağustostan beri makyaj yapmıyorum.Fondotensiz dışarı çıkamayan ben artık hiçbir şey sürmüyorum.İhtiyaç hissetmiyorum makyaja.İlk 4 seansım 15 günde bir olacak son 4 21 günde bir olacak.Ekimin 4 kadar toplam 4 seans olacak.O zaman daha gözle görülür bir sonuç olacağına inanıyorum.Gittiğim yerin reklamını yapmıyorum kesinlikle.Jel vs sakın aldanmayın.Derpamenden başka bir şey geçirmez izleri.Ben 8 seansına 3500 tl verdim.öğrenci olduğum için seans başına gittikçe ödüyorum :) Baya bir fiyat araştırdım ama ortalama 3500-4000 fiyat verdiler.Fiyatı biraz uçuk olsada etkisi muhteşem.

Arkadaşlar merhaba
Çektiklerinin bir benzerini yaşamış biri olarak nerede gidiyorsun dermapene isim verebilir misin ?

Yüzümde sivilce sonrası izler kaldı kızlar önerisi olan varmı bu izler nasıl gidecek ya....!
Kullandiğim bi ürün var Allaha çok şükğrde geçti buraya fotoğraf atılıyor mu bilmiyorum face book hesabımı ekleyebilirsen önceki haliyle sonraki halini mesaj atabilirim. Meryem Ezanoğlu ekle canım

bu izlerin gecmesi cok kolay degil gibi ya ama ben imex sabun kullanıyorum o hafifletti gibi bakalım gorucem ilerleyen zamanalarda
İmex sabunu ben kullandım çok etkisi olmadı roacutane önerdi cildiye yumurtalıklara ve vucğda etkisini biliyorum gğzellik için zarar vermek istemedim arkadaşımın tavsiyesiyle bi ürüne başladım çözüm aldım Allaha binlece şükür

Tabikide canım LOYA GÜZELLİK SALONU KADIKÖYDE sümeyye hanım sana yardımcı olacaktır:) umarım bi faydası olur canım ben çok faydasını gördüm
Ben şuan 2 seans başka bir yere gittim ilerleme yok dersem haksızlık ederim küçülmeler mevcut ama bir senin halin kadar değil yani ve fiyat olarak beni biraz zorluyor:/ 3.seansa girmeyi düşünmüyorum şuan için... sen ne kadar ödüyorsun peki canım ?

IMG_6755.JPG
IMG_7111.JPG
IMG_6755.JPG
Üstteki sivilceli ve lekeli yüzüm :KK43: yüzümdeki izleri ve oluşan sivilceleri aynaa görmek bi ölüm gibiydi
Sonraki halide altta ❤️

Ben şuan 2 seans başka bir yere gittim ilerleme yok dersem haksızlık ederim küçülmeler mevcut ama bir senin halin kadar değil yani ve fiyat olarak beni biraz zorluyor:/ 3.seansa girmeyi düşünmüyorum şuan için... sen ne kadar ödüyorsun peki canım ?
seans ücreti 150 tl canım kesinlikle denemelisin fiyat belki biraz tuzlu ama sonuçlarına değer yani

Canım LR dan 4 5 ürün kullandım aynı anda çokta fazla külfeti olmadı. hayatımda bunun için döktüğüm paraları düşünce:KK43: doğal bitkisel harika bi ğrün sadece sivilceye değil bütün cilt problemlerine kullanılıyo, eşimin ablası önermişti ilk ön yargılıydım çok şey kullanıp fayda görmeyince sonra karar verdim nasıl olsa sürekli ürün kullandım bunuda demeyeyim diye başladımkullananlardanda öneriler çok olunca, eşimin ablası satıyo ondan aldım ve Allaha binlerce şükür diyorum kimden alırsanız alın ama kullanın yaşadığınız duyguları bende yaşadım çünkü

X