Yüzünde yani o kırmızılıklar dışında iz yok gibi neden gittin ki?Bunun üstüne dermapene gitmeyi düşünmüyorum bir daha tek derdim bu izleri geçirmek :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yüzünde yani o kırmızılıklar dışında iz yok gibi neden gittin ki?Bunun üstüne dermapene gitmeyi düşünmüyorum bir daha tek derdim bu izleri geçirmek :)
Yüzünde yani o kırmızılıklar dışında iz yok gibi neden gittin ki?
Yani cildiye ne dedi bu çıkanlaraBiraz sivilce ve sivilce izi problemim vardı ama bu dönem azaldı. Belki dermapenin o konuda etkili olduğunu bile söyleyebilirim (ama emin değilim cildiyeye de gittim sonrasında o kremlerin etkisi de olabilir)
Sivilceler geçti diyebilirim ama bu yaralar çıktı
Yani cildiye ne dedi bu çıkanlara
Özele git bence daha ilgililerBir defa gittim cildiyeye adam pek ilgilenmedi sanki durumu anlattım dermapen sonrası çıktığını söyledim yanığa benziyorlar dedi fito krem yazdı 1 ay sonra tekrar gel dedi
MerhabaArkadaşlar merhaba
Bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum yazılarınız dikkatle okuyorum malesef yalnız değilsiniz Hayatım boyunca pürüzsüz yüzlere hayran kaldım Ömrüm akne sivilce leke sorunlarıyla uğraşmakla geçti kullanmadığım ilaç gitmediğim doktor kalmadı yüzüm için harcadığım parayı biriktirsem bir evim birde arabam olmuştu Ve üstüne üstlük birde birisi şu iyi geliomuş cilde koşa koşa eczaneye gitmelerim inanın psikolojim bozuldu bioderma aven clınuge netrogena mac procsin daha birçok marka evimin bir kösei bu ürünlerle dolu temizleyicisinden tutun nemlendiricisine kadar Sonuç koca bir sıfır kullandıklarım genelde kimyasal olduğu için birde çukurlar açık gözenekler akne izleri bana cildimin hediyesi oldu Ve en sonunda pes ettim ve sürdüm fondöteni kapatıcıyı en azından psikolojime iyi gelir dedim
tabiki gözeneklerim daha çok açıldı yüzüm mayın tarlasından beter oldu.. Ne yapsam diye internette gezinirken bir blogla karşılaştım beninm gibi sorunlu cildinin nasıl iyileştiğini anlatıyordu araştırdım loya güzellik diye biyerden bahsediyordu cilt bakımına gittiğini artık makyajsızda dışarı çıktığını falan anltıyodu
Ben tabiki burayı araştırdım ve son kez kendime şans vererek bu güzellik salonunun yolunu tuttum İlk olarak cilt bakımı olarak gittim çünkü ben cilt bakımıyla zannediyordum oradaki arkadaşlar benim yüzümü görür görmez cildiniz çok kötü doku kaybı olmuş cilt bakımı yapalım ama çukurlarınız düzelmez dediler Ben tabiki inancımı kaybetmişim artık nasıl olcak falan dedim ve DERMAPENLE tanışmam böylece kısmet oldu İnanılmaz birşey arkadaşlar gözenekler sıkılaşıyor evet ama yanı sıra yer yer kırışıklar vardı azaldı mimikler gitti yüzüm botoks yaptırmışım gibi sıkılaştı kullandığım ürünlerden dolayı renk kaybı vardı o cilt tonum dengelendi bana 6 seans vermişlerdi daha 3. seansımda kendini belli etti herkes cildine ne yaptın estetikmi oldun diyorlar fotoğrafları atıcam düzelir diyordum ama bu kadarını beklemiyordum Kesinlikle şiddetle öneriyorum seansı 150 tl ama değer Allahıma şükürler olsun çabalarımın ve sabrımın mükafatını rabbim verdi darısı başınıza kızlar İnşallah sorularınıza cevap bulmuşumdur ha bu arada mucize yoktur dermapen vardır
Merhaba Madonna2 bana yaptırdığın yerin numarasını ulaştırırmışsın benimde izlerim geçmiyor 19 senedirArkadaşlar merhaba
Bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum yazılarınız dikkatle okuyorum malesef yalnız değilsiniz Hayatım boyunca pürüzsüz yüzlere hayran kaldım Ömrüm akne sivilce leke sorunlarıyla uğraşmakla geçti kullanmadığım ilaç gitmediğim doktor kalmadı yüzüm için harcadığım parayı biriktirsem bir evim birde arabam olmuştu Ve üstüne üstlük birde birisi şu iyi geliomuş cilde koşa koşa eczaneye gitmelerim inanın psikolojim bozuldu bioderma aven clınuge netrogena mac procsin daha birçok marka evimin bir kösei bu ürünlerle dolu temizleyicisinden tutun nemlendiricisine kadar Sonuç koca bir sıfır kullandıklarım genelde kimyasal olduğu için birde çukurlar açık gözenekler akne izleri bana cildimin hediyesi oldu Ve en sonunda pes ettim ve sürdüm fondöteni kapatıcıyı en azından psikolojime iyi gelir dedim
tabiki gözeneklerim daha çok açıldı yüzüm mayın tarlasından beter oldu.. Ne yapsam diye internette gezinirken bir blogla karşılaştım beninm gibi sorunlu cildinin nasıl iyileştiğini anlatıyordu araştırdım loya güzellik diye biyerden bahsediyordu cilt bakımına gittiğini artık makyajsızda dışarı çıktığını falan anltıyodu
Ben tabiki burayı araştırdım ve son kez kendime şans vererek bu güzellik salonunun yolunu tuttum İlk olarak cilt bakımı olarak gittim çünkü ben cilt bakımıyla zannediyordum oradaki arkadaşlar benim yüzümü görür görmez cildiniz çok kötü doku kaybı olmuş cilt bakımı yapalım ama çukurlarınız düzelmez dediler Ben tabiki inancımı kaybetmişim artık nasıl olcak falan dedim ve DERMAPENLE tanışmam böylece kısmet oldu İnanılmaz birşey arkadaşlar gözenekler sıkılaşıyor evet ama yanı sıra yer yer kırışıklar vardı azaldı mimikler gitti yüzüm botoks yaptırmışım gibi sıkılaştı kullandığım ürünlerden dolayı renk kaybı vardı o cilt tonum dengelendi bana 6 seans vermişlerdi daha 3. seansımda kendini belli etti herkes cildine ne yaptın estetikmi oldun diyorlar fotoğrafları atıcam düzelir diyordum ama bu kadarını beklemiyordum Kesinlikle şiddetle öneriyorum seansı 150 tl ama değer Allahıma şükürler olsun çabalarımın ve sabrımın mükafatını rabbim verdi darısı başınıza kızlar İnşallah sorularınıza cevap bulmuşumdur ha bu arada mucize yoktur dermapen vardır
Çektiklerinin bir benzerini yaşamış biri olarak nerede gidiyorsun dermapene isim verebilir misin ?Arkadaşlar merhaba
Tabikide canım LOYA GÜZELLİK SALONU KADIKÖYDE sümeyye hanım sana yardımcı olacaktır:) umarım bi faydası olur canım ben çok faydasını gördümÇektiklerinin bir benzerini yaşamış biri olarak nerede gidiyorsun dermapene isim verebilir misin ?
Kullandiğim bi ürün var Allaha çok şükğrde geçti buraya fotoğraf atılıyor mu bilmiyorum face book hesabımı ekleyebilirsen önceki haliyle sonraki halini mesaj atabilirim. Meryem Ezanoğlu ekle canımYüzümde sivilce sonrası izler kaldı kızlar önerisi olan varmı bu izler nasıl gidecek ya....!
İmex sabunu ben kullandım çok etkisi olmadı roacutane önerdi cildiye yumurtalıklara ve vucğda etkisini biliyorum gğzellik için zarar vermek istemedim arkadaşımın tavsiyesiyle bi ürüne başladım çözüm aldım Allaha binlece şükürbu izlerin gecmesi cok kolay degil gibi ya ama ben imex sabun kullanıyorum o hafifletti gibi bakalım gorucem ilerleyen zamanalarda
Ben şuan 2 seans başka bir yere gittim ilerleme yok dersem haksızlık ederim küçülmeler mevcut ama bir senin halin kadar değil yani ve fiyat olarak beni biraz zorluyor:/ 3.seansa girmeyi düşünmüyorum şuan için... sen ne kadar ödüyorsun peki canım ?Tabikide canım LOYA GÜZELLİK SALONU KADIKÖYDE sümeyye hanım sana yardımcı olacaktır:) umarım bi faydası olur canım ben çok faydasını gördüm
seans ücreti 150 tl canım kesinlikle denemelisin fiyat belki biraz tuzlu ama sonuçlarına değer yaniBen şuan 2 seans başka bir yere gittim ilerleme yok dersem haksızlık ederim küçülmeler mevcut ama bir senin halin kadar değil yani ve fiyat olarak beni biraz zorluyor:/ 3.seansa girmeyi düşünmüyorum şuan için... sen ne kadar ödüyorsun peki canım ?
canım hangi ürünü kullanıyosun merak ettimEki Görüntüle 1908532 Eki Görüntüle 1908535 Eki Görüntüle 1908532 Üstteki sivilceli ve lekeli yüzüm yüzümdeki izleri ve oluşan sivilceleri aynaa görmek bi ölüm gibiydi
Sonraki halide altta
şu yakın hali canım sadece altta gğneş şekeleri kaldı tamemen sivilce izleri ve çukurlar dolunca onun içinde bi ğrüne başlıcam inşallahcanım hangi ürünü kullanıyosun merak ettim