Lekeler, Çiller Yüzdeki Rahatsız Edici Benler(Yani Koyu Lekeler)

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Nfs_14

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2012
20
0
36
İstanbul
Kızlar ben 19 yaşındayım ve yüzümde beni rahatsız edici benler var.Öyle et beni falan değil normal herkes de olanlar ama ben çok rahatsız oluyorum hatta bu yüzden fondeteni bile bazen fazla kullanıyorum,fakat kapatamıyorum.Lütfen yardımcı olun cevaplarınızı bekliyorum.Bunları nasıl geçirebilirim?

evet bende de var öyle dümdüz kabarık flnda değil bir sürü var bende çok rahatsız oluyorum..yokmu çaresi yardımcı olurmusunuz güzel k.k. üyeleri:44:

yaa bende de her yaz birazcık güneş görünce belirginleşen ( şu sıralar gene belirginleşti çünkü yandım) burnumda lekeler var peeling le gidermi onlar ne yapsam?

Kızlar ben 19 yaşındayım ve yüzümde beni rahatsız edici benler var.Öyle et beni falan değil normal herkes de olanlar ama ben çok rahatsız oluyorum hatta bu yüzden fondeteni bile bazen fazla kullanıyorum,fakat kapatamıyorum.Lütfen yardımcı olun cevaplarınızı bekliyorum.Bunları nasıl geçirebilirim?

arkadaşlar eşimde acayip benler vardı dermatolog yani cildiyeye gittik yaktılar çok büyük oldukları için dokuz seansta yapmak gerekiyormuş...aslında şöyle anlatayım özel bir hastahanede cildiyeye gittik büyüteç gibi birşeyle baktı iyi huylu ben dedi bizimkinin yüzündeki benler biraz büyük mercimek tanesi kadar neyse yakalım dedi soğuk bir şey sıktı tüpten birde krem verdi devlet hast.bir doktor önerdi bir süre sonra ona gittik geçmedi dedik biraz kurumuştu tamamen kuruyunca dökülüyormuş kadın doktor bir daha yaktı aynı kremi kullan dedi biraz daha kurudu hatta rengi ten rengine dönmüştü benlerinin neyse aaa bunlar yerinde duruyor bir işe yaramadı dedi bir daha gitmedi aradan 1.2 ay geçti ellerinde egzama oldu mehmet bey diye bir doktor var devlette çalışan herkes onu önerdi ta bursadan geliyorlarmış ben yalovalıyım ayrıca gittik o arada benleri sorduk bir iki seansta geçmezdi ançak 8 .9 seansta geçer dedi ozamanda yaktırmadı ama keşke yaktırsaydı bayaa düzelmişti halbuki ..tabiii 2 sene oldu hatta bu akşam konuşmuştuk bir daha gidecem diyor du ...ben de lekeler var kahverengi lekeler bıyık bölgemde ve elmacık kemiklerimin olduğu yerde güneş lekeleri bugün mehmet beye gittim 3 tane leke giderici krem verdi devlet karşılıyor ama koruyucu güneş kremide sürmen lazım mutlaka dedi biodermaPhotoderm SPOT SPF 50+lazer verdi reklama girmez inşallah bir güzel anlattı umutluyum geçecek lekelerim birde gene yüzüm çok cansız mat dedim peeling verdi oda biodermanın yarın alacam yani evde hiç uğraşmayı her yolu denedim geçmiyor ...benlerinizin belirginleşmemesi için bile krem vardır güneş dahada belirginlerştirir lekeleri benleri ve çilleri...

Benim suratımdada 10 tane var. belkide daha fazlası..
Sevin onları sevinn:21:

Arkadaşlar merhaba, bende de aynı dert var yüzümde çok fazla ben var ve sinir oluyorum bu duruma. Araştırma yaparken bir kür buldum. Taze kesilmiş bir dilim ananası ince kağıt gibi iyice dilimleyerek ben olan bölgeye koyacaksınız. 2-3 gün içerisinde ben izlerinin hafiflediği ve ben lekesi renginin açıldığına şahit olacaksınız. Denemekte yarar var derim.

Siyah değilde kahverengi benim için üzüm sirkesiyle her gün silmiştim. Sonunda kabuk bağladı ve düştü iz falan da kalmadı :)

off bende de çok var yaaa sinir oluyorum...tıp o kadar ilerliyor diyorlar şu cilt lekelerine kalıcı bir çözüm üretemiyorlar pehhh :20:

Back
X