- 11 Aralık 2018
- 40.035
- 248.326
Benim dudak üstümde korkunç leke yaptı o. Cihaz başlığı şeklinde lekeden bıyığım var artıkBen ev tipi ipl cihaz kullanıyorum. Normalde kıl tüy problemi olan biriydim. (Buğday tenliyim) Ama ipl cihaz kullandıktan sonra hem ince tüy şeklinde çıkıyor hem de çok yavaş çıkıyor. Bir de süre bakımından da guzel, toplamda 2 dakikada büyük favori kısmı çene kısmı falan bitiyor
Benmm de favoriler öyleydi kısmen. İğneli epilasyon tek çözüm bence. Ama onun da leke ihtimali var, bu sebeple cidden anlayan bir uzmana yaptrmaz gerek. Ben 3. Kez konyadan ankaraya gidicem bu sebeple hatta. Önce kıl sorununu çözün, sonrasında da leke tedavisine yoğunlaşırsınız. Önümüz Kış, leke tedavisi için çok uygun.Merhaba benim yüzümde favori kısmında yoğun şekilde aynı zamanda alın ve saç kısmında tuylenmeler var. Bunlara ne önerirsiniz? Ustura ile alıyorlar ama pek guvenemedim. Ne kadar ağda yaptirmayi düşünsem her defasında biz binlere aldık pişman olduk şimdi hep alıyoruz sakın alma deniliyor. Ona da cesaret edemiyorum. Favorileri dipten makasla kesmeye çalışıyorum sadece. Aynı Sefa kremi varmış. Ağdadan sonra uygulayın tüyleri azaltıyor dediler. Deneyen oldu mu? Bı ara popüler olan karınca yumurtası yağı deneyen oldu mu? Yada başka ne önerirsiniz? Aynı zamanda çil ve lekelerim var. Burdan ne kadar krem vs baksam sadece kullandığın zaman iyisin. Bıraktığın anda geriye daha büyük olarak dönüyorlar dediler. Adam akıllı krem yada bitkisel bir şey var mıdır?
Benim dudak üstümde korkunç leke yaptı o. Cihaz başlığı şeklinde lekeden bıyığım var artıkaman dikkat edin, iki senedir uğraşıyorum o lekeyle.
Hiç hatırlamıyorum, hiç de huyum değildir ama yaptıktan hemen sonra koruyucusuz falan güneşe çıktım heralde, başka bir ihtimal yok çünkü. Ama deli etti beni iki senedir. Hitler gibi geziyorumBen neredeyse pandemiden beri ara ara kullanıyorum, hiç öyle bi sey yaşamadım. (Bazen bir kaç ay kullanmadığım da oluyor, iki hafta üst üste yaptığım nadirdir.)Benim resmen kurtaricim oldu çünkü hiç sevmiyorum uzun uzun yüz kili tuyu ile uğraşmayı, pala bıyıklı bir dayı olmaktan kurtardı beni. Ben hatta boynuma bile uyguluyorum
Karınca yağı da almışlardı popüler olduğu dönemde 40 şişe falan, ama ondan da sonuç alamadılar diye hatırlıyorum. Abla kardeş kullanmışlardı. Onun ergenliğe girmemiş küçük çocuklarda ya da henüz hiç alınmamış tüylerde kullanılınca etkili olduğunu duydum ama tam etkinliğini bilmiyorum.Hiç sevmiyorum bende. Pirinç sabunu kullanıyorum. Aynisefa kremi yeni başladım. Bepantol nemlendirici güneş kremi arada c vitanmin kullaniyorum. Yüzüm bı toparladı. Pütür puturdu elime geliyordu artık. Şuan ele gelmiyor ama gözle görülebiliyor. Ama tüylere çözüm bulamadım.
Ustura dediğiniz jilet degil mi hem daha çok hemde daha sert çıkartmıyor mu? merakımdan soruyorumYüzüne agda yapan biri cildinden nefret ediyordur bence. Bacaklarımda bile deriyi söküp alan ağda yüzümde nasil bir facia yaratir tahmin etmek bile istemiyorum. Ayrica hicbir gorunur hasari olmasa da 3 gun sonra sivilce basar yuzunu 14 yasinda ergen gibi dolasirsin. Ustura harika çözüm valla. Ben lazer yaptırmıştım tuylerin tamamindan kurtulmustum. Ama hamilelikte cok daha fazlasiyla geri çıktı. Surekli lazer dongusune girmek istemedigim ve baska hicbir yontemle ustesinden gelemeyecek kadar cok tuy olduğu icin usturayi denedim 1 bucuk senedir kullaniyorum. Harika bir cozum bence. Hem vok rahat hem cildime hic zarar vermiyor
Ustura da jilet de kılları arttırmaz ya da kalınlaştırmaz. Şehir efsanesi o.Ustura dediğiniz jilet degil mi hem daha çok hemde daha sert çıkartmıyor mu? merakımdan soruyorum
O bizde genetik zaten düşük göz kapagım var40 yaşına yaklaşırken de yanaklarım gıdıma indi bi haller oldu bana demeyin de