Ve ekleyeyim bu rutinlere özellikle yaz aylarında ara verilmeli.Leke meselesi de cok uzun soluklu bir kozmetik rutini isteyen bir sey. Yani o piyasadaki influencerlarin anlattigi gibi falan X krem serumle birkac hafta hatta birkac ay icinde cozulecek bir sey degil. Sabirla yillarca nazik soyucu urunleri devamli kullanmayla ve yenilerini engellemek icin surekli gunes kremi kullanimiyla çözülecek bir konu. Hatta tamamen çözülmez derin lekeler. O yuzden en basta yapman gereken kafaya takmaktan vazgecmek. Kendine nazik soyucu urunlerle cildine zarar vermeyecek bir rutin olsuturup acele etmeden surekli buna davem etmek. Niacinamide, azeleik asit, mandelic asit en konforlu olanlar bence. Hepsini değil tabi birini secip kullanman iyi olur. Bunlara ek bir de c vitamini. Yaşın 30 uzeri ise cok dusuk seviyeden baskayarak retinal kullanabilirsin. Ama 30 un altinda asla tavsiye edilmiyor.
İğneli epilasyon en etkilisi benim yakın arkadaşımda vardı baya belliydi iğneli epilasyon oldu şimdi bebek gibi cildi varMerhaba benim yüzümde favori kısmında yoğun şekilde aynı zamanda alın ve saç kısmında tuylenmeler var. Bunlara ne önerirsiniz? Ustura ile alıyorlar ama pek guvenemedim. Ne kadar ağda yaptirmayi düşünsem her defasında biz binlere aldık pişman olduk şimdi hep alıyoruz sakın alma deniliyor. Ona da cesaret edemiyorum. Favorileri dipten makasla kesmeye çalışıyorum sadece. Aynı Sefa kremi varmış. Ağdadan sonra uygulayın tüyleri azaltıyor dediler. Deneyen oldu mu? Bı ara popüler olan karınca yumurtası yağı deneyen oldu mu? Yada başka ne önerirsiniz? Aynı zamanda çil ve lekelerim var. Burdan ne kadar krem vs baksam sadece kullandığın zaman iyisin. Bıraktığın anda geriye daha büyük olarak dönüyorlar dediler. Adam akıllı krem yada bitkisel bir şey var mıdır?
Delikler oluşuyor diyorlar ignelinicindeİğneli epilasyon en etkilisi benim yakın arkadaşımda vardı baya belliydi iğneli epilasyon oldu şimdi bebek gibi cildi var
Yooo hiç öyle bir görüntusu olmadı..bir kere beraber gitmistikDelikler oluşuyor diyorlar ignelinicinde
Kim ne derse desin yüzüme ağda yapıyorumMerhaba benim yüzümde favori kısmında yoğun şekilde aynı zamanda alın ve saç kısmında tuylenmeler var. Bunlara ne önerirsiniz? Ustura ile alıyorlar ama pek guvenemedim. Ne kadar ağda yaptirmayi düşünsem her defasında biz binlere aldık pişman olduk şimdi hep alıyoruz sakın alma deniliyor. Ona da cesaret edemiyorum. Favorileri dipten makasla kesmeye çalışıyorum sadece. Aynı Sefa kremi varmış. Ağdadan sonra uygulayın tüyleri azaltıyor dediler. Deneyen oldu mu? Bı ara popüler olan karınca yumurtası yağı deneyen oldu mu? Yada başka ne önerirsiniz? Aynı zamanda çil ve lekelerim var. Burdan ne kadar krem vs baksam sadece kullandığın zaman iyisin. Bıraktığın anda geriye daha büyük olarak dönüyorlar dediler. Adam akıllı krem yada bitkisel bir şey var mıdır?
Sonrasında artma veya azalma oldu mu? Yada siyahlasma? Aynisefa kremini hiç denediniz mi? Aldığım yer kullananlar ağda ile tüyleri alıp bu kremi sürdükleri de azalma olduğunu söylemişler ama emin olamadım.Kim ne derse desin yüzüme ağda yapıyorum
Ve o bebeksiliğin tadını çıkarıyorum
30 yasına yaklaşınca bi haller oldu bana
Niasinamide için ve c vitamini için markada önemli. Yeterince doğal yada istenilen düzeyde olmadığı için gerekli etkiyi yapmiyorlar. Farklı bir örnekte güneş kremi için. Garnierin 50 faktör kullanıyorum. Bı influcer denemiş koruma pek yok..Leke meselesi de cok uzun soluklu bir kozmetik rutini isteyen bir sey. Yani o piyasadaki influencerlarin anlattigi gibi falan X krem serumle birkac hafta hatta birkac ay icinde cozulecek bir sey degil. Sabirla yillarca nazik soyucu urunleri devamli kullanmayla ve yenilerini engellemek icin surekli gunes kremi kullanimiyla çözülecek bir konu. Hatta tamamen çözülmez derin lekeler. O yuzden en basta yapman gereken kafaya takmaktan vazgecmek. Kendine nazik soyucu urunlerle cildine zarar vermeyecek bir rutin olsuturup acele etmeden surekli buna davem etmek. Niacinamide, azeleik asit, mandelic asit en konforlu olanlar bence. Hepsini değil tabi birini secip kullanman iyi olur. Bunlara ek bir de c vitamini. Yaşın 30 uzeri ise cok dusuk seviyeden baskayarak retinal kullanabilirsin. Ama 30 un altinda asla tavsiye edilmiyor.
Azaltmak için hiçbişey denemedimSonrasında artma veya azalma oldu mu? Yada siyahlasma? Aynisefa kremini hiç denediniz mi? Aldığım yer kullananlar ağda ile tüyleri alıp bu kremi sürdükleri de azalma olduğunu söylemişler ama emin olamadım.
40 yaşına yaklaşırken de yanaklarım gıdıma indi bi haller oldu bana demeyin deKim ne derse desin yüzüme ağda yapıyorum
Ve o bebeksiliğin tadını çıkarıyorum
30 yasına yaklaşınca bi haller oldu bana
Kuzenimin de çilleri var neler neler yaptı asla çiller kremle bakımla geçmiyor. Lazer uygulamaları bir nebze hafifletiyor. Sonra güneş etkisi vs tekrar belirginleşiyor.Merhaba benim yüzümde favori kısmında yoğun şekilde aynı zamanda alın ve saç kısmında tuylenmeler var. Bunlara ne önerirsiniz? Ustura ile alıyorlar ama pek guvenemedim. Ne kadar ağda yaptirmayi düşünsem her defasında biz binlere aldık pişman olduk şimdi hep alıyoruz sakın alma deniliyor. Ona da cesaret edemiyorum. Favorileri dipten makasla kesmeye çalışıyorum sadece. Aynı Sefa kremi varmış. Ağdadan sonra uygulayın tüyleri azaltıyor dediler. Deneyen oldu mu? Bı ara popüler olan karınca yumurtası yağı deneyen oldu mu? Yada başka ne önerirsiniz? Aynı zamanda çil ve lekelerim var. Burdan ne kadar krem vs baksam sadece kullandığın zaman iyisin. Bıraktığın anda geriye daha büyük olarak dönüyorlar dediler. Adam akıllı krem yada bitkisel bir şey var mıdır?
Hiç sevmiyorum bende. Pirinç sabunu kullanıyorum. Aynisefa kremi yeni başladım. Bepantol nemlendirici güneş kremi arada c vitanmin kullaniyorum. Yüzüm bı toparladı. Pütür puturdu elime geliyordu artık. Şuan ele gelmiyor ama gözle görülebiliyor. Ama tüylere çözüm bulamadım.Kuzenimin de çilleri var neler neler yaptı asla çiller kremle bakımla geçmiyor. Lazer uygulamaları bir nebze hafifletiyor. Sonra güneş etkisi vs tekrar belirginleşiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?