• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzdeki izler için fraksiyonel lazer yaptıranlar var mı?

Aryarzu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2024
1
0
1
25
Merhabalar ,
Bundan 4 ay önce bir kaza geçirdim ve alnımda yara oldu ve maalesef ki yaranın izi çizik şeklinde kaldı. Çok kafaya takıyorum , özgüvenim yerlerde . Bunun kremle geçmesinin mümkün olduğunu düşünmüyorum. O yüzden aklımda lazer yaptırmak var . Aranızda lazer yaptıranlar var mı? Tavsiye ediyor musunuz?

Merhabalar, ben de benzer durumdan muzdaribim. Dikiş attırmadım iz kalmaması adına ancak rahatsız ediyor geride kalan izler. Contractubex jelin çok derin izlerde dahi işe yaradığını söylüyor kime sorduysam. Ben kullanmaya başladım. Sizin şu an durumunuz nasıl?

Merhabalar ,
Bundan 4 ay önce bir kaza geçirdim ve alnımda yara oldu ve maalesef ki yaranın izi çizik şeklinde kaldı. Çok kafaya takıyorum , özgüvenim yerlerde . Bunun kremle geçmesinin mümkün olduğunu düşünmüyorum. O yüzden aklımda lazer yaptırmak var . Aranızda lazer yaptıranlar var mı? Tavsiye ediyor musunuz?
Merhabalar, ben de benzer durumdan muzdaribim. Dikiş attırmadım iz kalmaması adına ancak rahatsız ediyor geride kalan izler. Contractubex jelin çok derin izlerde dahi işe yaradığını söylüyor kime sorduysam. Ben kullanmaya başladım. Sizin şu an durumunuz nasıl?

Merhabalar ,
Ben 3 doktor gezdim, ikisi lazer digeri tekrar kesi atıp dikiş yapabiliriz dedi. Sizde durum nedir Arzu Hanım?

Co2 lazer

Evet Co2 Lazer önerdi doktor. İnternet üzerinden çok arastirdim ustelik, yileşme sağladını gördüm. Ne kadar daha beklemem lazım yaptırmak için bilmiyorum her doktor farklı söylüyor. 2 ay yeterli olur mu?

Bunun ben versiyonu var bir de. Ben de araştırıyorum ama denemek için netten sipariş verdim ucuz bir şey ama aynı mantık. Kolumdaki bende denedim ama iz kaldı derin olanda hol yüzeysel bende de kaldı. Pembemsi iz var. Hatta kabarıklık da (:( bu benin çözümü yok galiba iz kalma konusunda dikiş de aynı şekilde maalesef

Back