Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kizlar, yüzümde özellikle yanak ve alin bölgesinde tüylerim var son zamanlarda çok arttı. Var mi bildiginiz bi yol kurtulmak için???? Cimbiz ve iple aliyorum daha çok cikartir ki sizce?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba...lazere gittin mi...? Benimde yuzumde 5 ay once egzama basladi..doktor adini yazabiliyor muyuz bilmiyirum bilindik bir keen yazdi tuylenme yapti onca yildir tek bir guy olmayan yuzumde...lazeri ileride bende dusunuyorum...ama yaptiranlardan bazilari pisman olmus..sen yaptirdin miHic birisi cagre degil ve aldikca tahris olucaksin ve sivilceler cikcak vede cogalacak tek çözüm lazer. Her seans 80TL bendede ayni sorun var bi kac gune gidicem
yüzdeki tüyler için tek ve kesin çözüm iğneli epilasyondur, kendimden biliyorum
Öncelikle lazeri bırakmakla çok doğru bir karar vermişsin, iğnelinin acısı çok abartılıyor bence lazere dayanıyorsan iğneliye hayli hayli dayanırsın, ama yine de uyuşturucu krem sürüp gidebilirsin sıkıntı olmaz, onun dışında iğneli seanslarına düzenli olarak ayda bir gitmeni öneririm, zaten kıllar ortalam bir ayda çıkıyorlar, o yüzden sokağa çıkarken hiç sıkıntı yaşamazsın, rahatça iş başvuruna gidebilirsin, işlemden sonra çok küçük kabuk oluyor ama dikkat çekici değilller, 1 hafta on gün sonra onlar da düşüyor zaten.kıl yoğunluğun fazla olduğu için bence ortalama 4-5 seansta azaldığını fark etmeye başlarsın en azından benim öyleydi, ilk başlarda 3 saat sürerken 6 seans sonunda 1 saate düşmüştü, şimdilik söyleyebileceklerim bu kadar, tüysüz günler dilerim :)
Went_Sinem Merhaba,
Vaktini almayacaksam sana bir şey sormak istiyorum. Yüze iğneli epilasyon yapanlar arasında deneyimli olduğunu görüyorum. Ben de senin gibi yüzüne lazer yaptıran mağdurlardanım. Tam 1 buçuk yıl oldu. İlk başlarda diode sonra ndyag'a geçildi. Toplamda 9 ya da 10 seansa yaklaştım. Yüzüm o kadar kötü ki, evdekiler şok oldu son haline. Favori bölgesi, komple boyun (boyunun yan kısımları kulağa yakın yerler bayağı yoğun) yanaklar ve elmecık kemikleri, kaşların yan kısımları, anlayacağın komple dolu. Hatta anlımda dahi sertleşen bir kaç yer varSertlikleri ise bildiğin bir bayanın orta kalınlıkta siyah saçları olur ya. Aynen öyle işte. Bir tek elmacık kemiklerimin üstündeki hafif gri renkte. Lazercim devam edicez, 3 seneye biticek diyor. ndyag yüksek akıma rağmen, her seans sonrası yüzümün farklı bir yerinde yeni yeni kılların çıktığını görüyorum. Yemin ediyorum iş başvurusunda bulunamıyorum, korkuyorum mülakata çağıracaklar die. Lazerci kısaltmama izin de vermiyo. İnan halim içler acısı. Bu perşembe için küçükyalı handan hanımdan randevu aldım yüzümü göstermek için. Dayanma eşiğim de düşük. Yüzüme lazerde uyuşturucu krem sürüyorum. Sence ne yapmalıyım? Ne kadar zamanda sence sonuç alırım. Senin görüşlerin değer veriyorum, o yüzden benimle paylaşırsan çok memnun olurum
![]()