Yüzde çıkan benler..

balkupuu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2015
1.561
1.417
133
hanımlar merhaba,
Yüzümde durduk yere ben çıkıyor ve inanılmaz canımı sıkıyor. Böyle büyük et parçası olanlardan değil vücudumuzun bazı yerlerinde bulunan leke tarzı olanlardan. Daha bir hafta önce bir çok tahlil yaptırdım ( genel olarak demir, d vitamini vs gibi..) birşeyim yok çok şükür ama bu yüzümde çıkanlar canımı sıkmaya basladı.. doktora gittiğimde yoktu böyle bişey.. bunlar nasıl geçer? İlla tıbbi yardım almam mı gerekir yoksa evde vs doğal yöntemleri var mıdır? Vücudumda cıkıyor olsa çok takmayacağım ama yüzümde cıkıyor :(

Evde dogal cozumu oldugunu sanmiyorum .Benim de burnumda bir tane vardi cok rahatsiz oluyordum aldirdim .Ama vücudumda da fazla .Sebebini ben de cok merak ediyorum.

Evde dogal cozumu oldugunu sanmiyorum .Benim de burnumda bir tane vardi cok rahatsiz oluyordum aldirdim .Ama vücudumda da fazla .Sebebini ben de cok merak ediyorum.
Yani aldırılacak birşey değil etli değil. Leke.. sizinde öyle miydi?

Yani aldırılacak birşey değil etli değil. Leke.. sizinde öyle miydi?
Evet et beni değildi aldirdigim.Kahverengi kucuktu ama tam burnumun ucundaydi ve takinti yapmıştım aldirdim .Simdi her yerim et beni oldu o da ayri mesele gebelikten olmus .Dogumdan sonra tedavi olcam.

hanımlar merhaba,
Yüzümde durduk yere ben çıkıyor ve inanılmaz canımı sıkıyor. Böyle büyük et parçası olanlardan değil vücudumuzun bazı yerlerinde bulunan leke tarzı olanlardan. Daha bir hafta önce bir çok tahlil yaptırdım ( genel olarak demir, d vitamini vs gibi..) birşeyim yok çok şükür ama bu yüzümde çıkanlar canımı sıkmaya basladı.. doktora gittiğimde yoktu böyle bişey.. bunlar nasıl geçer? İlla tıbbi yardım almam mı gerekir yoksa evde vs doğal yöntemleri var mıdır? Vücudumda cıkıyor olsa çok takmayacağım ama yüzümde cıkıyor :KK43:
Güneşe korumasız mi çıkıyorsunuz

Evet et beni değildi aldirdigim.Kahverengi kucuktu ama tam burnumun ucundaydi ve takinti yapmıştım aldirdim .Simdi her yerim et beni oldu o da ayri mesele gebelikten olmus .Dogumdan sonra tedavi olcam.
Ağrılı uzun bir işlem mi? Yüzümde çoğaldı bende kurtulmak istiyorum

Yani genelde evdeyim pek güneşe çıktığım söylenemez
Bakkala giderken bile bir dünya güneş kremi sürmemiz gerektiğini söylemişti bir cilt doktoru

Ayrica denildiği gibi mantar da olabilir yaşla da ilgili olabilir
Önce beyazlatma tedavisi ardından lazer yaptıklarını biliyorum ben

Bakkala giderken bile bir dünya güneş kremi sürmemiz gerektiğini söylemişti bir cilt doktoru

Ayrica denildiği gibi mantar da olabilir yaşla da ilgili olabilir
Önce beyazlatma tedavisi ardından lazer yaptıklarını biliyorum ben
Hangi bölüm bakar ? En iyisi doktora görünmek gibi

Ağrılı uzun bir işlem mi? Yüzümde çoğaldı bende kurtulmak istiyorum
Lokal anestezi yapmislardi yuzumde bir tane daha var onu da aldircaktim ama ignenin acisina dayanamadim.Dikis vardi 3 tane .1 hafta falan burnum sarılı gezdim .Dikişler alinip yara kapaninca bir krem kullandim hic iz kalmadi .Ha simdiki aklim olsa hic uğraşmazdım.O zaman universite 2 deydim .Gencligin verdigi bir cilginlikti.Cunku cok bisey değişmedi disardan bakinca .Sadece ben psikolojik olarak rahatladim .

hanımlar merhaba,
Yüzümde durduk yere ben çıkıyor ve inanılmaz canımı sıkıyor. Böyle büyük et parçası olanlardan değil vücudumuzun bazı yerlerinde bulunan leke tarzı olanlardan. Daha bir hafta önce bir çok tahlil yaptırdım ( genel olarak demir, d vitamini vs gibi..) birşeyim yok çok şükür ama bu yüzümde çıkanlar canımı sıkmaya basladı.. doktora gittiğimde yoktu böyle bişey.. bunlar nasıl geçer? İlla tıbbi yardım almam mı gerekir yoksa evde vs doğal yöntemleri var mıdır? Vücudumda cıkıyor olsa çok takmayacağım ama yüzümde cıkıyor :KK43:
dermotoloğa sor istersen. yani bende de 3-4 sene önce yüzümde küçük çıktı aynı kaldı. daha da çıkmadı... ama sürekli artıyorsa, büyüyorsa , farklı farklı yerlerde atıyorsa o zaman kesin git. yoksa yaşa bağlı genetiğe bağlı olabiliyor.

Aynı durum bendede soz konusuydu.Genelde doktorla pek yardımcı olamıyorlar.BEnde yuzumden 6 tane ben aldırdım hala cık1iyoar ama gunes kremi kullanmayı ihmal etmemek laz1im.Guzellik uzmanı bana gunesle ilgisi yok florasan bile etkiliyo demisti.

Back
X