Külhanbeyi kültürüne bayılan insanlarla dolu ülke. Ne kadar bağırırsan o kadar haklısın sanılır bu ülkede. Kaba kuvvet geleneği. Dayılanan insanların el üstünde tutulması.
İnsanlar RTE'yi neden sever? Seda Sayan'ı neden sevdiklerini, İbrahim Tatlıses'e neden taptıklarını, Ebru Güneş'in gözyaşlarına neden alkış tuttuklarını çözdüğümüz gün bu soruya da cevap vermiş olacağız.
açıkçası anlamadım ben ne demek istediğinizi neye sinirlendiğinizi
uygulamada olan bi durumu söylüyorum
siz şimdi seçimde hiçbir partiye oy atmayıp boş oy kullansanız bile o oylar iktidar partisine gitmiş gibi oluyomuş
ben bunu bilmiyodum mesela bi arkadaşım söylemişti inanmamıştım bikaç hukukçu hocadan doğrulattım
siz beğenmiyosan kimseye verme boş oy kullan demişsiniz diğer arkadaşa o yüzden yazdım
sinirlenmek mi? :)
ben o zaman kimseye oy vermeyin diye kime dedim, okudunuz mu?
bir üye diyor ki, ama AKP'ye oy vereceğim çünkü başka parti yok sağda. ben de diyorum ki, hırsızlık yolsuzluk ortadayken, bana yakın başka parti yok diye oy verilmez. bu durumda hiç oy verilmez.
ben bana itafen yazdınız diye düşündüm de bi an :)
Şimdi ülke gündemine bakacak olursak Akp ile cemaatin birbirlerine düşmelerine şaşırdık ve hatta devlet organlarını da aralarında pay ettiklerini böyle alenen duyurmalarını ve bundan rahatsız olmamalarını da ben ayrıca şaşırtıcı buldum. Oy vermelerine gelince yolsuzluk konusunda başbakan güzel sıyrıldı bence, baya kendini mağdur gösteriyor. Ne yaparsa yapsın insanlar yine oy vereceklerdir.
Durmak yok yola devam % 50 nin keyfi yerinde demekki .
Eki Görüntüle 938400
Hükümet oldukları ilk yıl Nerden Buldun Yasasını kaldırmışlardı.
Keşke o yasa tekrar çıkarılsa parti ayırımı yapılmadan bütün siyasilerin mal varlıkları araştırılıp
nerden buldun diye sorulsa.
başlangıç dönemi: inşallah
ustalık dönemi: maşallah
son dönem: yallaaaaaaaaah :))
Evet bencede yine insanlar Recep Tayyip Erdogan dan ve AKP den vazgecmeyecek..
Son genel secimlerde %49.95 almis bir parti ( cidden %50 den cok düsükmüs:)) nasil % 50 derler? %50 olmasi icin arada %0,05 fark var:))))))
Birdahaki secimlerde de % 50 leden fazla alacatir.
Mart kapıdan baktıracak gene bazılarına...
hahahahaha :)))))
yumurtaya can veren Rabbim neler yaratıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?