- 11 Haziran 2011
- 2.001
- 38
- 41
-
- Konu Sahibi LadySubaru
- #1.601
Canim krem surmicem derken hic surmicem demek istemedim cunku gerilince zaten rahatsiz ediyo o anlarda surdum hep krem sadece yuzumun diger bolgelerine pirinc yagi feslegen kremini bol surdugum icin oralara surdugum gibi surmicem demek istedim. Aslinda yaptiklarimi.tam olarak anlatamadigimin farkindayim zaten krrm surmeden duramiyosun geriyo cildi ben bu asmada orayi seninde dedigin gibi kreme bogup gecikmeyi saglamamak
icin bolca surmedim merak etme tatlim surec aynen dedigin gibi ilerliyo. bugun bir kisim daha soyulmus diger yerlerde dahada kuru sabah yine yuzumu krrmlerken eliimde kalani o bolgeye surdum soyulan yerdeki yeni deriye dah bol surdum tabi opuyorum kocaman gelismelerden haberdar edicem
Merhabalar lady bütün açtığın konulara soru sordum birtanesine bile cevap yazmadın neden acaba oğrenebilirmiyim pardon bir tanesine yazmıştım.ben tca glikolik ascorbik laktik hepsini yapmak istiyorum bana nasıl yapmam gerektiğini aralarında olması gereken sureyi ayrıntılı olarak yazabilirmisin lütfen ayrıca çok teşekkür ediyorum sana lekelerim yok denecek kadar azaldı ilk kez yapmama ragmen ikinciyi bekliyorum sabırsızlıkla sen harikasın tatlım çok öptüm
Sabırlı olmak güzeldir. Bu arada hazır vaktin varken konudan kendine küçük notlar çıkart bence ki uygulama zamanı ''ay o neydi, ay bu nasıldı, eyvah bişey atladım mı'' gibi panik olmayasıntamam canım çok teşekkür ederim
Evet sende çok haklısın ben aslında diger peelinglere başlamıycaktım ama malum urunleri aldığımız yer var ya oradaki bey kullanabilirsin dedi bende senden cvp alamayınca tca dan 15 gun sonra 1 gun glikolik 2 gun ascırbik yaptım yapıyorumda bırakıyım mı sence cildimi bole goruncede yapasım geliyor ama sen ne dersen onu yapcam
Bırak bırak, hemde acilen bırak!Cnm bir şey daha sorcam unutmuşum kusura bakma bende haftaya çarşamba yapcam tca bir ay oluyor bırakıyım mı diğer peelingleri.
merhaba lady benim soyulmaların biraz yavaş ve geç de olsa cildim oldukça güzelleşti şimdi sabırsızlıkla ikinci seansı bekliyorum yardımların için çok teşekkürler
Lady ozel mesaj hakim yok o yuzden burdan yaziyorum az once karrmis bolgeden nohut buyuklugunde deri soyuldu.alttaki cilt harika ama ondan oncesinde isyerinin hemsiresi yuzun resmen yanmis dedi. siyulunca nasil sevndim anlatamam feslegen kremim yanimda degil o yuzden yanimda.olan nemlendiriciden surdum hemen alttaki soyulan.cilde surdum.ama.sadece.telefondan.girdigim.ve suan cok heycanli oldugum.icin nasil yazdigimi bilmiyorum ble umarim anlasilir olmustur
slmmm ben fesleğen ve melisa kremi tükendi mi ya da üretilecek mi hala diye sormak için firmaya aradım ama meşgul telefonları.sen fesleğen kremini yeni mi aldın siteden...ben bulamıyorum bu kremiii(
Cilt renginizin problem yaratmaz, uygun % kullanıldığı sürece sorun olmaz
Merhaba canim. bnde ayni sebepten dolayi tca yaptim.ilk deneme oldugu icin yuzumun ne tepki vereceginide bilmedigimden sadece o lirmizi gorunen sivilce izi bolgesine uyguladim once.suan kararmadangecen bolge parlak ve daha acik renk kirmizilik yuzde doksan gecmis ama hala alt deride kucuk nokta halinde bi.kirmizilik var. eskisi.gibi degil.tabi daha acik daha hafif bi kirmizilik birazpudrayla hoc gorunmeyecek derecede.bi ay sonra birkere daha yapinca tamamen gececegini dusunuyorum.ama bn koyu tenliyim.o yuzden yuzde yirmi tca aldim ona ragmen kararma yapti haberin olsun. sacimla kapattim.ise giderken gorunur bir yerdeysebes gun insanlar dayak yemis olabilecegini dusunebilirler. tabi her cilt ayni olmaz ama yuzde yirmi genelde kararma da yapiyor benim forumda okuduklarimi.yuzdeye butursam.yuzde altmis.kararma.yapmis yuzde.yirmi.tca.Merhaba,
2 sene önce yanağımda bir sivilce cıktı. O gün bu gündür izi hala kıpkırmızı duruyor. Geçecek gibi de görünmüyor. Acaba bu sivilce izini TCA siler mi? Ayrıca dudak üstü kararması TCA ile silinebilir mi? Eskiden beyaz tenliydim, şimdi cildim soluk ve sarı. O yüzden %20 TCA aldım ama bana fazla mı gelir bilemedim.
Tca yı bir ay önce aldım uygulamak bugune nasip oldu ama, % 25 lik tca.en fazla 10 saniye tutabildidim suratımda..yüzüme benzin dökülüp,ateşe verilmiş gibiydi.kıpkırmızı oldu yüzüm. yanağımın sağ tarafında su toplayıp da patlamış gibi beyaz beyaz yanıklar oluştu..Benim cildim de mi tca da mı sorun var? Korkunç bir deneyimdi...
evet doğru söylüyorsun notlar çıkarmakta fayda var ama illaki o paniği yaşarım döner döner kontrol ederimSabırlı olmak güzeldir. Bu arada hazır vaktin varken konudan kendine küçük notlar çıkart bence ki uygulama zamanı ''ay o neydi, ay bu nasıldı, eyvah bişey atladım mı'' gibi panik olmayasın
ilk uygulamamı az önce yaptım. Yüzümü 5 parçaya ayırıp sürdüm. İlk iki parça beyazladı ama diğer kısımlar beyazlamadı. Yanma hissi bütün kısımlarda aynıydı. Diğer yerlere az mı sürdüm acaba? Soyulacak mı hiç fikrim yok. Çok yanar diye korkmuştum ama dayanamayacak kadar değildi. Beklediğimden az yandı yani :)