- 30 Ekim 2012
- 2.596
- 71
- Konu Sahibi LadySubaru
- #1.581
merhaba kızlar, geçmiş sayfaları okuyamadım telefondan girdiğim için bilgisi olan var mi babaca ben 3 ay önce acnelyse yi kullanmayı bıraktım yapabilir miyim şu anda ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
meri sen kaç defa uyguladın tca yı? tca yı ben cesaret edemiyorum ama % 10 luk saf glikolik asidi uygulamayı düşünüyorum yuzume. tca kadar etkisi olmaz biliyorum ama acaba bu sivilce lekelerini bir nebze olsun silikleştirmez mi acaba topiğin hepsini okuduğum ve senin memnuniyetini gördüğüm için senden fikir almak istedim
Merhaba kızlar uzun zamandır tca deneyimlerinizi takip ediyorum açıkçası Bende çok heveslendim ve sipariş verdim ama bnm sipariş verdiğim yer ...değil siz galiba ordan almıştınız. ......dye bi yer resmi satış sitesi olduğu yazıyor ama sizinkiye aynı marka olmadığı için sizin gibi memnun kalmazmıyım diye tereddüt ettim :44: evde uygulıcam ben de korkuyorum daha çok zararı olursa diye. Ilk denemem olacak hiç yaptırmadım. %15 tavsiye etmişti bi arkadaşımız ben de öyle aldım. Sizce aynı etkiyi alabilirmiym sizinle. :44:
Yapali sekiz gun oldu ama bende aman aman bi soyulma olmadi,acemilikten az surdum sanirim cildi zorlayacak derecede uygulama yapmadigim icin ikinci uygulamayi on bes yirmi gun sonra yapsak sorun olur mu
bir ay geçmeli 30 günden önce yapmak zarar verebilir miş
ladyciğim ben nerdeyse 1 aydır topiği okuyup tca ile ilgili derinlemesine bilgi sahibi olmak için uğraştım. eksik birşey kalmasın diye cümle cümle okudum ve not aldım. seni sürekli takip ediyorum biliyorsun. hatta diğer bakım ürünlerimden memnun kalmam senin yazdığın her topiğe ilgimi her geçen gün artırdı.
benim bu tca ile ilgili aklıma takılan bir soru var. hem sana hemde uygulayan arkadaşlarıma burdan ileteyim...
buruşma evresimi kızarıklık evresimi soyulma evresimi daha çok tatile denk gelmeli sizce...ben salı günü yapmamızın uygun olacağını okudum topikte ama bin bilsende bir bilene danış demişler.
şimdiden herkese teşekkürler...pırıl pırıl günler de buluşmak dileğiyle....
aynı yerlere derken sorunlu bulduğunuz noktalaramı sürdünüz acaba? merak ettiğim bu leke olan yerlere nokta nokta sürsek nası olur illa tüm yüze sürmekmi gerekiyor :)
benim muhabbet kuşum ikidebir yüzümdeki kabuklara dalıyo :) zaten tırnaklarıma, aynalarıma meraklıdır şimdide gelip tip tip yüzüme bakıyo Allahım kuşun bile maskarası oldum :)
Bugün ilk tca seansımı uyguladım cok az bir yanma oldu umarım güzel olur
tca yapalı bugün 8 gün oldu alnım soyulmaya başladı artık. yanaklarım henüz soyulmadı umarım soyulur lekelerde değişiklik olmasa da cildim de bayağı fark var. pürüzsüz görünüyo...
Lady ne derse yapalım arkadaşlar. melisa kremine e vitamini kattım. harika geliyor yüzüme....
az önce ikinci tca uygulamamı yapmış bulunmaktayım. işler, güçler, hafta içi-sonu çalışmalar derken bir buçuk ayı geçirmişim.
bu sefer tecrübeli olduğumdan uygulamayı çok daha kolay hallettim, daha küçük bir pamuk parçası alarak daha fazla ıslattım ve 1,5 dakika boyunca dört kez tekrarlayarak işlemi sonlandırdım. yüzüm geçen seferkinden daha çok ıslandı, acaba yeterince iyi yapamadım mı endişem de hiç olmadı böylece. bepanthene sürdüm son olarak, hafif karıncalanmalar da yatıştı.
gelişmeler oldukça yazmaya devam edeceğim. umarım hepinizin yüzü ışıl ışıl ve pamuk gibi olur, herkesleri öperim :)
sevgili lady ve tecrübeli kızlar,
3 defa tca yaptım, yüzüm tamamen soyulduktan sonra her tca sonrası sivilceler çıktı ve çenemde çıkmaya hazırlanan sivilceler var, dürtüyor alttan alttan:2: bunu nasıl engellerim, böyle giderse tca yapmak bir fark yaratmayacak benim için:18: beyaz tenliyim, yüzüm yağlıya dönük karma, sebamedin sivilceli ciltler için olan sabununu aldım, gece ve sabah onunla yıkıyorum doanın melisa kremini nemlendirici olarak kullanıyorum geceleri, sabah güneş kremimi sürüyorum hemen kalkınca, ne yapayım bilemedim yardımcı olursan sevinirim
merhaba :) bende ilk defa 30 kasımda yaptım bugün üçüncü gün çok az pullanmalar var, banada soyulmıcakmış geliyo tam olarak ne zaman şiddetli soyuluyo acaba :)
merhaba layd ve tca yapan kızlar
laydcim tam tarifine göre tca mı yaptım 11. gün oldu ama yüzümde hiç soyulma olmadı ilk yaptığımda biraz yanma ertesi gün biraz kızarıklık kaldı.ilk gün sadece e vitamini sonra ki iki gün diadermine yüz kremini sürdüm.sonra doa nın gönderdiği içine saf evitamini ilave ettiğim melisa kremi sürdüm yüzüm de sanki soğuktan pul pul olmuş gibi hafif bir dökülme oldu çene bölgesinde şimdi arkadaşlardanda yazan olmuş tca sonrası sivilceli bir haldeyim .
1-tca nın yüzdesini mi değiştirmem gerekiyo?
2- melisa kremi gözenekleri mi tıkıyo da sivilce yapıyo?
3-11 gün geçti ayı beklemeden yeniden tca yapsam mı?
4-ilk tca da soyulma yapmayan arkadaş var mı?
hepinize lekesiz sivilcesiz günler kızlar
teşekkür ederim cevabın için :) üçüncü gün bitti dördüncü gündeyim , hafif hafif pullanmalar var hala :) acaba az soyulduğuna kanaat etsek bir ayı beklemeden yenisini yapmak nekadar uygun :/ senin adına çokk sevindim , darısı başıma
merhaba kızlar, geçmiş sayfaları okuyamadım telefondan girdiğim için bilgisi olan var mi babaca ben 3 ay önce acnelyse yi kullanmayı bıraktım yapabilir miyim şu anda ?
Ladyim Ya ben cildim için güzelbir nemlendirici krem önerisi istiyorum senden..Birde glikoliğe geçeyim mi? Tcayı işyeirmden dolayı yapamıyorum burada çok sık insanlarla muhatap oluyorum..
merhaba kizlar az once yuzde yirmi tca yi denedim yakinda sozum olacagi icin ve de calistigim icin sadece sicilce lekeme uyguladim lutfen kizmayin:-( yuzumun diger bolgeleeinde hc bi sorin yok puruzsuz ama yuzume agda yaptrdiktan snra sivilce cikti ve orasi kahverengi kirmizi bi goruntu aldi.forumun tamamini okudum iste surekli burayi okuyup durdum. surmemle beraber bir dk bekledim sonra suyla yikamaya calistim ama beyqz iz z gecmedi sonra hemen feslegen kremimi surdum bolgeye kiris kiris suanda vve o beyazlik gitti ama hala yanma var acaba cikaramamis okabikirmiyim aaiti yuzumden cunku kimse beyazlik kaldi gibi birsey yazmamisti hatrladigim kadariyla. ve de yine sizden ogeendigim gibi her gun yuzumu sabunlayip ardindan pirinc yagi suruyorum. buna da devam etmemde bi sakinca olmadigini okumustum. yuzum yaniyor hala. o kadar okumama ragmen tedirginim suan
buarda hala yanmaktayim yirmi dakika oldu ve suan surdugum bolge karardi ayni fotolardaki gibi. ay iyiki bir cilginlik yapip tum yize uygulamadim arap baci gibi dolanacaktim etrafta.sanki denize gitmisim butun yuzumu kapatmisim ama yarim yarabandi seklinde bir yeri acikta birakmisim gibi bronz oldu:-D ay cok mutluyum Ladyyy tesekkurlerr anlik degisimleri yine yazacagim burdan.
Merhaba kızlar uzun zamandır tca deneyimlerinizi takip ediyorum açıkçası Bende çok heveslendim ve sipariş verdim ama bnm sipariş verdiğim yer doa değil siz galiba ordan almıştınız. xxxxxxxxx dye bi yer resmi satış sitesi olduğu yazıyor ama sizinkiye aynı marka olmadığı için sizin gibi memnun kalmazmıyım diye tereddüt ettim :44: evde uygulıcam ben de korkuyorum daha çok zararı olursa diye. Ilk denemem olacak hiç yaptırmadım. %15 tavsiye etmişti bi arkadaşımız ben de öyle aldım. Sizce aynı etkiyi alabilirmiym sizinle. :44:
Yapali sekiz gun oldu ama bende aman aman bi soyulma olmadi,acemilikten az surdum sanirim cildi zorlayacak derecede uygulama yapmadigim icin ikinci uygulamayi on bes yirmi gun sonra yapsak sorun olur mu
Aslında esas belirleyici cevap şu olacak; acnelyse'i ne kadar süre ve toplamda ne miktarda kullandın?
Bu sorularımın cevabına göre bende sana en uygun cevabı vereceğim
Canim nasil cesaret ettim bilmiyorumki forumu okudum sonuclara baktim bianda kalkip uyguladim
suanda surdugum bolge curuk renginde kahverengi mor gibi tenimde esmer oldugu icin yuzde yirmi aldim. acik renkliker onbesligi kullandiklari icin yuzde yirmiyi sectim. O bolge kiris kiris suan gulunce falan yasli kadin yuzu gibi oluyo ama bugun ucuncu gun soyulmaya baslamadi sadece suyla yikiyorum yuzumu o bolgeye kremde surmicem soyulmaya baslar baslamaz surmeyi dusunuyoym. uygulama asamasnda bi hata yapmadim surekli okudugum.icin blogu burayi aynen yazildigi gibi yaptim. yarin ise gidicem kapatici kullanmayi dusunuyorum cnku o bolge yuzumden bagimsiz gibi kurumus curumus gibi
Teşekkür ederim lady subaru evet bilinçzsizce yazdım biryerde marka yazılabiliyor dye bişi görmüştüm ama sonra yazılmadığını okudum çok üzgünüm siz %15 öneriyorsunuz ilk deneyenlere bende %15 aldım oran aynı olunca aynı etkiyi alırmıym diye düşündüm umarım öyle olur çok korkuyorum çünkü
Sabahtan beri oturdum 159 sayfayi bikere.daha okudum.bitirdim. bazi yazilari okuyunca korktum bazilarinda umitlendim. ama kararma yasayan herkesibki eninde sonunda soyulmus. ctesi oglen yaptim uygulamayi.ama hala soyulma yok sanirim korkmaya basladim cunku yuzumde bildiginiz mor mu desem.kqhverengimi desem dayak.yemis gibi bi iz var. az once feslegen kremini surdum. ilk.karardiginda da islem okudugum.gibi ilerliyo diye sevindim ama suan korkmaya basladim.bi an once soyulmali bu
ama.hic soyulma emaresi de yok suan. Puuufff
Lady ozel mesaj hakim yok o yuzden burdan yaziyorum az once karrmis bolgeden nohut buyuklugunde deri soyuldu.alttaki cilt harika ama ondan oncesinde isyerinin hemsiresi yuzun resmen yanmis dedi. siyulunca nasil sevndim anlatamam feslegen kremim yanimda degil o yuzden yanimda.olan nemlendiriciden surdum hemen alttaki soyulan.cilde surdum.ama.sadece.telefondan.girdigim.ve suan cok heycanli oldugum.icin nasil yazdigimi bilmiyorum ble umarim anlasilir olmustur
Toplam da 4 ay ve 1 tüp kullandım.
Tatlım ocak sonu veya şubat başı uygula ki bünyenden ilacın etken maddeleri tamamen atılmış olsun.
Daha erken yapma, belki kullandığın soyucu kremin içindeki bir etken madde ile ters düşüp reaksiyona sebebiyet verebilir.
Bu arada bol su içmeni öneririm