- Konu Sahibi LadySubaru
- #1.241
Zaten en başta ilk kullandığınız tca da iş yok. Doa nın tca sı işe yarıyor ama! Çukur tedavisi o kadar kolay değil sihirli değnek yok bunu unutmayın. Gerçi hem leke tedavisi hem çukur tedavisi sabır ve istikrar ister bunu lütfen unutmayın ve en başta kendinizle barışık ve sabırlı olun.
Bir iki uygulamada mucize olmaz bunu hep söylüyorum, size yüksek oranda tca da tavsiye edemem çünkü bu bizi aşar hekim kontrolünde (estetik, plastik cerrah) yapılmalıdır. Madem kesin sonuç istiyorsunuz onaylamamakla birlikte size dermabrazyon tedavisi çözüm olabilir. Yinede dermabrazyon yaptırana kadar gerekirse 10-12 seans tca uygulayın zaman içinde adım adım çözün derim ben bu problemi
Güneş koruyucunu eksik etme tatlım benim yada diğer arkadaşların lekeleri neden geriye gelmedi? Benimi soydu yahu onun bile rengi açıldı... 1 uygulamada mucize beklemeye devam ettiğiniz sürece aynı hüsranı yaşamanız kaçınılmaz olur.
Sivilce tedavisi görenler ve bu amaçlı ilaç kullananlar 10-12 aydan önce tca uygulayamazlar tatlım.
Haklısın lady son tca doanındı ama işte yaza denk geldi benim bunu anlamam vede tca uygulamasını duymamda geç oldu dediğin uygulama içinde geç malesef bu işlemlerin hiçbiri yazın yapılmıyor artık yazı :%25 glikolilk asitel yavaş yavaş soyarak geçiricem ve eylül sonu tca ya başlıycam umarım dediğin gibi çok uygulama yaptığımda sabrımın mükafatını görücem benim hiç kahverengi lekem yok bu arada çünkü yüzümü özellikle güneşten çok iyi koruyorum ama işte bu delikler beni mahvetti umarım önümüzdeki kış kurtulabilirim bütün kış yüzüm buruş buruş gezsemde sabretmekten başka çare yok şimdilik glikolik asite yağ bakımlarıma devam edicem zaten beyaz olan tenim iyice apak oldu :) yağ bakımları gerçekten çok etkili delikli ama duru bir tenim var bu yazı atlatmaya çalışıcam ilginize çok teşekkür ederim ...