- 11 Haziran 2011
- 2.001
- 38
- 41
- Konu Sahibi LadySubaru
- #1.201
hoşbuldum bu konuyu bulduğum içinde çok mutlu oldum özellikle hiç üşenmeden herkese yardımcı olmanız hemen hemen her soruyu cevaplamınız bu kadar ilgili olmanız beni çok mutlu etti. cevabınız için çok teşekkür ederim.
aslını sorarsanız insanların bakışları eminim güneş lekelerime bakışlarından farksız olmayacaktır.
yinede önermezseniz başlamıycaktım zaten ama mart ayı içinde birkere deneyebilirmiyim birkere denemek olmaz devamını yapmanız şart dersiniz beklerim.
lütfen siz bilirsiniz demeyin kendimi bildim bileli bu lekelerden müzdaripim yapma derseniz yapmam. ama bu aylar uygun değil yüzün daha kötü olur derseniz bir yaz daha bekleyebilirim sevgilerimle :)
İlk uygulamada yeterli sonuç alamazsınız bu umudunuzu kırsın istemem böyle diyorum çünkü anladığım kadarıyla lekeleriniz derin ve ilk uygulama sonucu size yeterli gelmez. Ve lütfen risk almayın yaz geliyor güneş iyice gösterdi kendini en azından bu yazı rahat geçirin ve direkt güneşe maruz kalmayın, güneşlenmeyin. Eylülde ferah ferah yapın uygulamayı
dün akşam 4. uygulamamı yaptım.% 20 lik tca yı 2 dak10 saniye kadar beklettim ilk defa yüzüm beyazlamaya başladı.daha önceki uygulamalarımda bu olmamamıştı.demekki süreyi artırınca oluyormuş.tabi korktum hemen yıkadım.beyazlayan yerler bugün karardı.bakalım soyulma nasıl gerçekleşecek.tavsiyem çok beyazlayana kadar beklememek çünkü beyazlayan yer yanmış gibi gözüküyor.
Ama ben ısrarla süreyi yükseltmeyin sadece bekleme sürenizin içinde tca yı kat kat sürün diyorum
aklım çıkıyor siz böyle yaptıkça 4-5 dakika tutup moraranları hala unutabilmiş değilim.
Bugun ilk uygulamami yaptim. %15lik tca'yi 1 dakika beklettim ve bol suyla duruladim zaten yandi hemen sonra bepanthen ve melisa kremimide surdum suan yuzum normal hicbir sey olmamis gibi. Kizariklik ve soyulma 3 gune mi olacak? Heyecan yaptim
Ama konunun başında ne yazıyor! = %15'lik tca yı cildimize sürüp 1,5dk bekletip sonra bol su ile yıkıyoruz!
Ben pek soyulacağınızı sanmıyorum.
Tamam ladym ama soyulma hala tam anlamiyla baslamis degil bilgin olsun
Bir sonra yapacağın uygulamayı daha sağlıklı yaparsın artık tatlım. Sağlık olsun.
Ayy ben çok zorlanmıştım 2 dakika olmasına 6-7 saniye varken durulamıştım bekleyememiştim. Zaten 5-10 dakika bekleyenlere hayret ediyorum.:18: Aynı tcayı kullanmıyoruz diyorum kendi kendime :26: Şimdi daha güzel soyulacaksın bak gör..
Benim soyulmalarım da bitti gibi sadece alnım kaldı o da zorlanıyor nedense.. :44:Sonrasında da laktik asitime başlayacağım..
Vallahi ben artık süre yükseltenlere azaltanlara cevap vermeme kararı aldım. Hem tavsiyelerime uymuyorlar sonra yok soyulmadım, yok karardım, yok kızardım. Ah be merim anlatamıyorum emeğime yazık ediyorlar...
Bence sen glikolik asiti de bir düşün
Ya kızlar ben dün %15 lik yaptım 1 dk beklettim yandı yıkadım direk. Dün akşam yüüzm kızarmıştı hafif ama suan hiçbir şey yok. Bende mi bir sorun var? :26:
Konunun ilk sayfasında satır satır emek emek tek tek yazdığım yazıda ne yazıyor? Bekleme süresi 1,5 dk.
Gerçekten, önerilerime ve olması gerekene uymadığınız için ciddi kırılıyorum ben artık.
lady iz kalan bölgeye tekrar tca yaptım ama hiç bir işe yaramadı aynaya baktıkca bogazımı öyle gördükçe ağlıyorum napcam ben o dedigin ürünü kullanıcam şimdi 1 günlük arayla kullanıcam peki kaç dk bekleticem
Ama hep aynı sorunu yaşıyoruz. Ben ısrarla o bölgeye tekrar tca yapmaman gerektiğini söyledim! Hatta boynun için başka bir çözüm de önerdim. Szi nasıl olsa kendinizce en uygun kararı hep veriyorsunuz, üzgünüm artık sizin için yapabileceğim bir şey yok.
bende iki dakkadan fazla bekletemedim çok yandı zaten beyazlamaya başladı.hemen yıkadı.sol yanağımda beyazlayan yer kahverengi hala sanki derin soyulacakmış gibi.diğer kıaımlar buruşuk vaziyette.
Kızlar lütfen süreyi aşmayın cildinizi yormaktan başka bir işe yaramaz
Bekleme süresi içinde 3-4 kat daha tca sürün süre yükseltmek yerine