- 11 Nisan 2009
- 849
- 358
-
- Konu Sahibi LadySubaru
- #1.001
aldigim tca bu arkadaslar.
Biz bunu kullanmıyoruz canım..Ve ben kullanmadığım bir ürünü tavsiye edemem.Sonuçları ne olur bunu bilemeyiz. Maddi olarak külfet olacak belki ama durumunuz varsa size mesaj atacağım o yerden alın.Gayet güvenilir bir marka,ben etkilerinden çok memnunum..
simdi dayanamayim koluma surdum kucuk bi yere yaklasik 20 saniye bekledim sanki su surmusum gibi hic bisey hiss etmedim allah allah napsamki siparisimin gelmesi icinde 1.5ay bekledim.ben ozelden mesajda atamiyorumki burda nasil resim yerlestiriyolar acaba ve ya burdan site vere biliyomuyum sen bakarsan belki anlarsin Ladycimya .
aldigim tca bu arkadaslar.
Meri mesajin icin tesekkur ediyorum canim.cok sag ol.ben mesaj atamiyorum ozelden daha limitimi doldurmamisim)ben dubaide yasiyorum bunuda internet uzerinden siparis ettim senin yazdigin urunu ben burdan siparis versem gelirmi sence??bide bana dun email atmislar.ben yalnis tercume etmisim adamlar aslinda 50 dakika tut diyolarmis her 10 dakikada bi yuzume tekrar surucekmisim ve yuzumude yikamicakmisim.ama bence bu asid degil cunku koluma surdum sanki su surmusum gibi oldu.adamlarda diyoki biz 1997ci yildan beri bu isi yapiyoruz diyolar.ben burdan siparis vere bilirmiyim acaba sence?yurt disina gonderirlermi?
Meri mesajin icin tesekkur ediyorum canim.cok sag ol.ben mesaj atamiyorum ozelden daha limitimi doldurmamisim)ben dubaide yasiyorum bunuda internet uzerinden siparis ettim senin yazdigin urunu ben burdan siparis versem gelirmi sence??bide bana dun email atmislar.ben yalnis tercume etmisim adamlar aslinda 50 dakika tut diyolarmis her 10 dakikada bi yuzume tekrar surucekmisim ve yuzumude yikamicakmisim.ama bence bu asid degil cunku koluma surdum sanki su surmusum gibi oldu.adamlarda diyoki biz 1997ci yildan beri bu isi yapiyoruz diyolar.ben burdan siparis vere bilirmiyim acaba sence?yurt disina gonderirlermi?
arkadaşlar ben 2. uygulamamı pazar günü yaptım ,ilkinde 40 sny bekletmiştim,sadece çenem ve burun çevrem soyulmuştu,bu defa1 dk beklettim,yüzüm bembeyaz oldu yıkadım ama gün boyu bi yanma hissi vardı,ertesi gün kararmaya 3. gün tam anlamıyla soyulmaya başladım,halada soyuluyorum,sizin elmacık kemikleriniz de soyuluyor mu,ben orası hariç soyuldum,eşim sürekli kızdığı için ne yaptın kendine böyle diye, birazcık kendim soydum ama zorlamadım,şimdi çenemin iki tarafında da kızarıklık ve hassasiyet var,leke oldu sanki orada,geçermi lütfen yorum yapın,ayrıca bazıları krem sürmek soyulmayı önlüyor demişti,krem sürmeye devam edeyimmi,yüzüm tahriş olmuş gibi yanıyor,bunlar normal mi,bide fesleğen kreminimi sürsem yoksa bepantolmü?cvplar için şimdiden tşkler....
Ya aşk olsun lütfen konumun en başına dönüp okur musunuz?
Ben orada veya başka bir mesajımda hiç 40 sn tutun yazmış mıyım?!
Ayrıca yüzlerce defa uyardım soyulma sürecine kesinlikle müdahale etmeyin, elle soymayın, banyoda ovmayın.
Bunları okuduktan sonra hiç kusura bakmayın içimden ne teskin etmek ne yardım etmek geliyor
50 dk mı
Allahım bu nası bişi yahu
Tca (triklosetik asit) in saf hali kaya tuzuna benzer ve destile su, gül suyu, lavanta suyu ile seyreltilip oranlarına kavuşur.
Tca her yerde tca'dır (içine laktik, mandelik, glikolik, salisilik asit eklenmediği sürece!) yani kısaca 2x2=4 olduğu halde nasıl böyle ısrar ediyorlar şaka gibi...
Lütfen kullanmayın.
tesekkur ediyorum canim sana.evet kullanmicam bende iyice icime kurt dustu bakalim baska bi yerden bula bilecekmiyim.senin yazdigin firmaya email yazdim cevap bekliyorum tekrar tesekkurlerrr
Bilemiyorum tatlım böyle anlaşılabilecek bir şey değil ki bu
Tatlım bu bölümde firma, marka belirtmek yasak keşke eklemeseydin
siparişimi verdim biraz önce doldurdum valla bir sürü şey aldım%20 lik tca, yağ , kil ,lavanta suyu ve ladycim glikolik asitten bahsediyo bu aralar %10 luk ta glikolik ekledim açıklayınca o da lazım olur nasılsa diyerek .kadınlar günü içinde indirim varmış birde haberiniz olsun kızlar . zaten o hastanede bayıldığım paraların yanında hiçbişey bu .tabi inş faydasını görürüm iyi ki bulmuşum burayı .daha hiç yapmadım ama faydalı olucağını düşünüyorum.geell artık 19 martt
bu TCA çukurlukları da geçirir mi ki
tesekkur ediyorum canim sana.evet kullanmicam bende iyice icime kurt dustu bakalim baska bi yerden bula bilecekmiyim.senin yazdigin firmaya email yazdim cevap bekliyorum tekrar tesekkurlerrr
bilemedimki yasak oldugunu.ben sadece size gostermek istemistim.bide siparisimi buyuk hevesle 1.5 ay beklemistim.tuhhh.neyse yuzume surmeye korkarim artik.belki kolumda kucuk bi yerde denerim.ama dun surdum hic yanma olmadi kolumda sanki su surmusum gibi.hayret bisey ya.bide isin kotusu burda bulamiyorumki tca hic yok.kliniklerde yapiyolar ama 1 seansi 100$ istiyolar
Çok doğru yapmışsın çünkü tca uygulamış olanlar için yazımın içinde %10'luk glikolik asit önereceğim
Hani e vitamini yok listede glikolik asitten sonra e vitamini sürmenizi öneriyorum çünkü
Elbette geçirir ama çukur tedavisi sabır ister, pat diye olmaz önce bunu bilmelisiniz
100$ vay vay vay, işte amacım tamamen bunun önüne geçmek
Üzülme tatlım vardır bir hayır, en kötü ihtimal Tükiye'den bir tanıdığın yada akraban alıp sana gönderir firma gönderim yapmıyorsa bile
merhaba arkadaşlar..2 ay önce %25lik tca uygulayıp yaktığım ve iz bıraktığım bacağıma bu kez saf suyla seyreltilmiş,%18 kıvamına gelmiş tca uyguladım. hala ufak ufak soyulmalar oluyor ama izler geçti mi açıldı mı derseniz?hayır eskisinden de beter. sanırım bu iz kalıcı. ben,kendiliğinden açılacaktır geçecektir sözlerine pek inanmıyorum. bildiğiniz derin bir yanık bu çünkü..2 ayda da hiçbir olumlu ilerleme olmadı... neyse son halini resimleyeyim bari...dermatoloğa henüz gitmedim.. bu izi açabilmek için farklı önerileri olan arkadaşlar varsa bekliyorum:44: ve kullanırken dikkatli olmaları konusunda arkadaşları tekrar uyarma gereği duyuyorum. ben bacağımın son halinden çok rahatsızım çünkü
Eki Görüntüle 652489