- 11 Haziran 2011
- 2.001
- 38
- 41
- Konu Sahibi LadySubaru
teşekkür ederimm...evet enfeksiyona bağlı oldu gibi geliyor bana da ama enfeksiyon niye oldu yani onu anlamıyorum siz tca yı bol kullanmışsınız üstelik..ben kulak çöpüyle sürdüm fazla kaçmasın diye,bi de biraz yanınca hemen kremledim..deneme amaçlı yapıyorum çok da bekletmeyeyim dedim hatta
yara hali geçti aslında kalan ize teramicyn fayda eder mi ki acaba...
dediğim gibi bu ikinci haftası..yani bu kabuklanmış-soyulmuş bitmiş hali... özellikle uygulamanın ikinci gününden itibaren kızarıklık,hafif mor bir görüntü ve kaşıntı-ağrı vardı...hani ütü falan değer yanar ya neredeyse öyle gibiydi..o arada da korktum, forumu gezdim baktım ama bir çok kişi başkalarının bu tarz soruları için normaldir tarzı bişyler demişti ben de sabırla bekledim:2:
aslında öyle dakikalarca falan da bekletmedim biliyor musunuz?zaten maximum 1 buçuk dakika ya durdu ya durmadı çok yanınca hemen kremledim (saatin kronometresini bile çalıştırdım aman zaman geçer de anlamam,çok bekletmeyeyim diye),
.o bile çok bekletmişim reaksiyonu verince,cildimin hassasiyetine göre çok bekletmişim diye düşünüyorum artık...
yapmadan önce de öyle çok kafadan karar almadım aslında. forumdaki ilgili konuları,yapanların tecrübelerini falan okudum hatta youtube dan zenci bir kadının göbeğindeki çatlaklarına %25lik tca uygulamasını izledim, çatır çatır sürüp en az 5 dk bekledi yıkayınca hafif bi kızarıklık ya vardı ya yoktu
benim tenimde de var bir hassasiyet sanki değil mi? normalde de bi yerim çizilse bile koyulaşarak iyileşir,küçük yaralarım bile genelde iz bırakır..ama tca koyulaştırdığı yeri soyar diye düşündüm öyle cesaret ettim uygulamaya..ama bacağın arkasında da deri bi hassastır incedir sanki onu hesaba katmamış olabilirim...
umarım çabuk düzelir... shea yağı-aynı sefa çiçeği yağı, kantaron yağı, madecassol sürüyorum bol bol
Tatlım onların cildi ile bizlerin cildi çok farklı. Her şeyden önce ırk farkı var
Bizlerin cilt yapısı çok daha hassas.
Bol bol nemlendir ve o bölgeyi kesinlikle zorlama, çekeleme veya başka şeylerle tahriş etme geçer merak etme, renk dengesizliği birazda parça şeklinde uygulamandan kaynaklanıyor.
1 ay sonra normal bir pamukla kısa süreli bütün bir uygulama yaparsın daire şeklinde geçer.
Ve şu an deri atması pul pulda olsa iyi bişey
Ayrıca ezcaneden ''evigen ampul'' (e vitamini) al birde küçük şırınga. Bir ampulü aç şırınganın içine çek 2 günde bir sür o bölgeye (şırıngaya çek evigeni hava alıp bozulmasını önlemiş olursun muhafaza etmiş olursun hepsini hemen kullanmak zorunda kalmazsın)
Son düzenleme: