Bütün sayfaları okumuş bulunmaktayım gözlerim oldu böyle
Uykumda geldi:2:
Sayfaları okurken bi cesaret aldım bi cesaretim kırıldı yani kırıldı demeyelimde korktum ya iz kalırsa ya soyulma kötü olursa ya kabuk bağlarsa vs diye...
Minik bi bölgeye uygulayacağım demiştim burda okuduğum kadarıyla tüm yüz iyileştikten sonra parlaklık oluyormuş yani ben bi bölgeye uygularsam ton farkı olmasada yinede bi farklılık olacak sanırım :)
Ve bu arada kızlar bir şey kaçırmış olabilirim yada dikkat etmemiş olabilirim ama sürdüğünüz geceden itibaren toplam kaç gün sürüyor bu sancılı süreç?
Birde bi kaç sayfa geride arkadaş bacağına uygulamış iz kalmış oda korkuttu açıkçası beni...
Çünkü bende yüzümün haricinde batık izlerime uygulamayı düşünüyordum.Özellikle bikini bölgesinde çok var birde bacağımın alt kısmında bi kaç tane batık izi.. Çünkü onları iğneyle oydum ben:26:
Birde arkadaşlar yazılanları okumak faydalı evet ama birde yüzünüz görünmeden bi foto ekleseniz eski hali yeni hali diye?
Mesela sadece alnınız...Yada yanaklarınız... Yani neresi sorunluysa... Gözler ağız burun görünmeden sadece bi foto:) Bence yazılanları desteklemenin en güzel örneğidir fotoğraf:)
Bu arada bende esmer mi buğday mı hala anlamış değilim ya herneyse öyle bi tene sahibim:)
25lik tca almayı düşünüyorum...