- 11 Haziran 2011
- 2.001
- 38
- 41
- Konu Sahibi LadySubaru
bu TCA yı nerden kaç paraya bulabiliriz ?
Forumun bu kısmında marka firma ismi belirtemiyoruz tatlım ama şu başlığım sana yardımcı olur o ismi google da arat bakalım
http://www.kadinlarkulubu.com/cilt-...ri-sabunlari-kati-parfumleri-kullananlar.html
arkadaşlar benimde burnumda soyulma olmadı alnımda çok az oldu ben tca yı dengeli süremedim sanırım yanmaya başladı aceleyle nereye sürülsdü nereye sürülmedi anlayamadım, yanaklarımda az kaldı galiba gözükmüyo fakat pütürlü geliyo elime fakat yinede menmunum 2.seferde daha dikkatli olurum inşallah ayın 25 de kısmetse tekrar yapacağım sabırsızlıkla bekliyorum
Tatlım burunda aşırı soyulma yapmıyor zaten en ince soyulma burunda gerçekleşiyor.
Tabii tüm cilde eşit sürmekte çok önemli, bekleme sürenin içinde pamuğuna tca döküp 2-3 defa daha sür yüzüne bu şekilde ''oraya sürdüm mü? acaba buraya sürdüm mü?'' sıkıntısından kurtulursun
şunuda belirtiym benim lekelerde pekbişey farketmedi
Çünkü net sürmedin tatlım az sürmüşsün doğal olarak tüm cildine eşit sürmemişsin. Bunu tecrübe uygulaması kabul et diğer yapacağın uygulamada dediklerimi ve ilk konuyu açtığım mesajımda yazdıklarımı okuyup öyle uygula. bu şekilde daha başarılı olur soyulman.