- 31 Ocak 2011
- 661
- 389
-
- Konu Sahibi LadySubaru
evet ordan aldım gönderilen kağıtta önce 30 saniyeyle başlayın sonra her uygulamada 30 saniye arttırın diyordu üstelik satıcıylada konuştum aynen öyle söyledi bende öyle yaptım.benim uygulamam olmamısmıdır yani ve siz nerden aldınız ?
lady cim benim ürünlerin gelmesinebirkaç gün var ama dayanamayıp soruyorum belki net olmazfen bilgisi öğretmeniyim o yüzden asitleri iyi bilirim :)) şimdi yüzümüze süreceğiz ya 60-90sn arası bekleteceğiz de yıkarken gözümüze filan kaçmaz mı ki? uygun zamanda cevaplarsan sevinirim. gerçi sen bize çok zaman ayırıyorsun çıkarsızca D teşekkürler
selam canım
bende yapmayı düşünüyorum sana bazı sorularım olcakben roaccutane tedavisi gördüm ama üzerinden 4 yıl geçti o tedavi bana bir çok ize ve çukurlara mal oldu yani baya eski izlerim var bunlarda da etkili olurmu acaba bu tedavi özellikle çukurlarda onu merak ettim :44:
tca eczanelerde satılıyor mu acaba
yüzüm için değil ama bacağımdaki batık lekeleri,batıklar için kullanmak istiyorum.ilk defa deniycem.kaçlık kullanmalıyım.her türlü öneri ve tavsiyeye açığım:)
Hayır eczanelerde satılmıyor, bende kozmetik firmasından alıyorum.
Rica ederimcok teşekkür ediyorum
Rica ederim
Öncelikle merhabalar hanımlar. Göz altımda zırt diye ortaya çıkan morluklar için girdiğim evde yapılabilen doğal cilt bakımları bölümündeki ladysubaru başlığından buraya yönlendim, hiç aklımda yokken tca peeling uygulamaya karar verdim :) . Öncelikle tüm konuyu okuduğumu ve bahsedilen siteye dair kafamda en ufak bi ışığın bile yanmadığını belirtmek istiyorum. Zahmet olmazsa biri beni özel mesajla bilgilendirebilir mi? %15 kullananlar çok hafif sonuçlar aldığından bahsettiği için %20 ile başlamayı düşünüyorum, uygun mudur? Bahsi geçen fesleğen kremini de aynı siteden mi alıyoruz? Diğer nemlendiricilere göre artısı, farkı nedir? Ayrıca ilk mesajda peelingden sonra dikkat edilmesi gerekenler kısmında uygulamadan sonra nemlendirici kullanmayın demesine rağmen herkes kullandığından bahsediyor. Hata uygulamada mı, verilen bilgide mi? Son olarak, bu donmuş ozon yağı nereden temin ediliyor? Şimdiden teşekkür ediyorum cevaplayacak arkadaşlara :) .
sizin söylediğiniz yerden siparişimi verdim tekrar tsk ediyorum fakat neden o kadar ucuz anlamadım ben daha pahalıya almıştımda ucuz olması beni düşündürdü
kedi83 cok tsk ediyorum bilgilendirmeniz için...
ama ben beyazımm niye benim soyulmadı hiç fark yok bende %20lik yapıcam bidahakine
Tca ya gelince cilt renginiz aslında oranı belirliyor.
%15 tca beyaz tenliler, %20 tca buğday tenliler, %25 esmer tenliler için en uygun oran.
Soyulmayanlar genelde esmer ve buğday tenliler ve uygun oranda kullanmadıkları için soyulmadılar.
Son tespitimiz bu
Ozon yağı ve fesleğen, melisa kremini de aynı yerden alabilirsiniz bephantenol içeriği yoğun ve ben yağlandırmadan etkin nemlendirdiği için tercih ediyorum