Ben yaklasik biryili askin suredir sicak agdayla dudak ustumu aldirdiktan sonra cildimde kararmalar oldu biyiklarim varmis gibi duruyordu bundan kurtulmak icin %25 tdc yapmaya karar verdin elimdegmiskende tum yjze yapip o yuzdeki gunes ve hamilelik lekelerinden kurtulayim dedim yapacak olanlar tavsiyelerim surmeye baslarken anlinizdan baslayin cunki en gec alin aciliyor sonra burnunuzdan sonra cok hizli bi sekilde yanak , cene ve dudak ustune surun zaten surdukten sonra tiras köpugunu andiran beyazlamalar baslayacaktir yuzunuzde cok fazla bekletmeyin bence 1dk kesinlikle asmayin zaten cildinizde yanmalar olacagi icin hemen yikayamak isteyeceksinizdir bu islemi arkadasinizla yapmanizi öneririm siz bi taraftan yaparken oda beyaza burunen yanagi kolayca sonlandirabilir islem bittikten sonra yuzunuzu bol soguk suyla yikamaniz yeterli hemen yuzunuze bol nemlendirici surun ve sskin ben ne yaptim diye pismanliklar yasamayin cildiniz pörsumeye baslayacak ertesi sabah uyandiginizda kararmalar baslamis hafifte sislik hissedeceksiniz yapmaniz gereken sadece bol bol nemlendirici surmek korku filminden firlamis gibi bi haliniz olacak sakin kimselere görunmeyin surec cok hizli ilerliyor ucuncu gun cildiniz catlayacak yavas yavas dökulmeye baslayacak cok burusuyor onun icin biraz rahatsiz ediyor sakin tutup kaldirmayin birakin dökulsun ben cildirdim kendimi o halde görunce onun icin aynalara uc bes gun kusun derim ama altindan gelen cilt o kadar guzel o kadar purussuz ve parlaktiki butun fondetenlerinizi tereddutsuz cöpe atacaksiniz derim ben dayanamayip ucuncu gun sökup attim onun icin su an yuzumde kirmiziliklar var ama daha cok yeni birkac gune oda gececek söyleyecegim tek sey tereddutsuz yapin ve sakin paniklemeyin aman allahim ben ne yaptim böylr kalirmiyim korkusu yasamayin inanin yuz kendini cok hizli topariyor