- 10 Haziran 2009
- 1.549
- 457
- 323
- Konu Sahibi LadySubaru
-
- #1.981
Sakın bir şişe en az 3kullanımlık sadece pamuğu ıslatıp uygulanıyor. Size bu formu baştan başlayarak okumanızı öneririm. Formun sahibi Ladysabura nasıl uygulandığını ayrıntılı yazmış lütfen okuyun
Evet buzdolabında saklayın bende öyle yapıyorumPeki tesekkur ederim ilk kullanımdan sonra 30 gün arayla tekrar edilmeli ya buzdolabında saklasam peki bozulmadan dururmu bir sure sorun olmaz degilmi?
Teşekkürler..Evet buzdolabında saklayın bende öyle yapıyorum
EVET teşekkür ederim özelden geldiMavi53 yanıtladım sorunu geldi mi cnm bu sayfada göremedim
Tesekkurler canim peki güneş kremi 50 faktör yüz ve vücut olan kullansam olurmu sence yuzumecanım bephantenol kullan bence diğer krem hakkında bir bilgim yok fakat bephantenolu ilk gün muhakkak sür
Kivilcimm84 benimde çene ve duduk üstü bölgemde kararmalar oldu. sizde de böyle bir sorun olmuştu sanırım durumunuz şu an nedir merak ettim. Tca uygulamadan önce bahsettiğim bölgede leke yoktu. Sonrasında çıktı. Fakat lekeli bölgelerim ki oldukça koyu lekeler kayboldu. Çene bölgesinin kararmasına anlam veremedim. Oldukça kuru bir cilde sahibim ama T bölgesi diye tabir ettiğimiz kısım biraz yağlı bu yüzden mi renk değişikliği oldu bilmiyorum. Ya da o kısımda altta leke vardı da soyulduktan sonra mı yüzeye çıktı bilemiyorum. 2 ay sonra bir uygulama yapmayı düşünüyorum.
Selam ben dün gece 2.uygulamamı yaptım.doa tca %20 ile.ilkinde tam 45-50 saniyede bütün yüzüme aynı anda uygulamıştım ve öyle büyük soyulmalar olmamıştı. Şimdi alnım için 50 saniye, çene ve burun için 50 saniye tutarak yaptım. Ancak yanaklarda daha az dayanabildim ve 30-40 saniye içinde yıkadım.Acaba bu akşam yanaklara bir kez daha sürsem mi, çünkü sanırım ilkindeki gibi büyük büyük parçalar yerine pul pul soyulacaklar yine
ve asıl güneş lekeleri de yanaklarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?