-
- Konu Sahibi LadySubaru
- #2.001
1. Dediğin doğru.1.5 dk beklettimm 3 gun oldu ama yuzumde hıc bır soyulma yok nerede yanlış yaptım acaba çok heveslenmıştım oysaaa ;( bu arada 1.5 dk tca'yı surmeye basladıgımız anda baslıyor degıl mı yoksa surup bıtırdıkten sonra mı 1.5 dk bekletecegız
nasıl oldun? gelişme var mıKizlar sonunda yaptim tca yi ama galba heyecan yaptim bir yanagima daha cok surmusum daha çok kizardi inş leke olmaz kotu olmaz yani bakalm nasil olcak
Canim ben 1 aydir yapmayi dusunuyor ama korkuyordumda bir cesaret 1 ocakta yaptim 3.gün başladı soyulmalarim ama tabaka halinde değil pul pul soyuluyor ve az sürdüğüm yanagim tabiki az soyuluyor panik yaptim bir tarafa az surdum neyse ben Nisan Ayina kadar yapmak istiyorum çünkü sivilce iz ve cukurlarim var az daha belirginlikleri kaybolsa çok iyi olucak ins.bu arada hergun ise gidiyorum insanlarin tepkilerinden skildm neyse sonuç güzel olucaksa katlandiklarimiza degcegini düşünüyorum inş.nasıl oldun? gelişme var mı
sen yapmıstın sanırım yuzun nasıl oldu canımMavi53 yanıtladım sorunu geldi mi cnm bu sayfada göremedim
Canim ben 1 aydir yapmayi dusunuyor ama korkuyordumda bir cesaret 1 ocakta yaptim 3.gün başladı soyulmalarim ama tabaka halinde değil pul pul soyuluyor ve az sürdüğüm yanagim tabiki az soyuluyor panik yaptim bir tarafa az surdum neyse ben Nisan Ayina kadar yapmak istiyorum çünkü sivilce iz ve cukurlarim var az daha belirginlikleri kaybolsa çok iyi olucak ins.bu arada hergun ise gidiyorum insanlarin tepkilerinden skildm neyse sonuç güzel olucaksa katlandiklarimiza degcegini düşünüyorum inş.
güneş koruyucu olmadan çıkma yaparsan,yazın yaptığım denemelerden hiç memnun olmadım cilt hemen lekeleniyor..Bugun elime %20 lik gecti. Kisa sure once aknetrend gibi bir ilac kullanmistim simdi ise imex ve clydoksil adli ilaclari kkullanmiyorum sivilcelerim gecti fakat kirmizi lekeleri kaldihaziran sonuna dogru yapmak istiyorum ( evden cikmayacagim) acaba zarari olur mu siz ne dusunursunuz kizlar