öncelikle tüm dualarım sizinle..yaşadığınız paniği anlıyorum..hepimiz uygulama yaparken aynı heyecanı duyuyoruz..
sizi rahatlatmak için söyleyebileceklerim şunlar;
bu başlıktaki 197 sayfayı tek tek okudum:) belki çılgınca ama evde izinli olduğum bir döneme geldi ve gece gözümden uyku aksa bile kitap okur gibi okudum.
öncelikle kendi uygulamam için bu kadar insana başka türlü ulaşamazdım,zaten çevremde benim dışımda bu konuyu duyan bilen bile yok :)
neyse okuduklarımdan anladığım şu;tca yı çok yüksek oranda,çok uzun süre bekleterek kullananlar olmuş ve yüzlerinde hiç geçmeyecek gibi morluk,kızarıklık,şişlik vb sıkıntılar yaşayıp çok panikleyenler olmuş..
ama devamında burada okuduklarımın hepsinde sonuç güzel olmuş(atladığım bir şeyler de olabilir tabi okurken,o nedenle çok iddialı konuşmak ta istemiyorum aslında).
sizin de belki cilt hassasiyetini,belki iki ürünü karıştırmanız belki süre belki miktar ya da benzeri bir nedenle yaşadığınız sıkıntının ben geçeceğine inanıyorum..
soyulup iyileşene kadar makyaj,sabun,yüz temizleme jeli gibi şeylerden keseden ve sıcak sudan sakının derim(bunlar asla tecrübemle ve/ya uzmanlık alanımla ilgili değil,tamamen buradan okuduklarımdan elde ettiğim çıkarımlardır).
sonra da soyulma başlayınca elinize hakim olmaya çalışın(ki kendi adıma en zor kısmı,canımız yansa da elimiz gidiyor ve soyuyoruz maalesef)..
sonra soyulma sonrası da bepanthene krem,hatta belki bir miktar advantan krem(kortizon içerir ama kızarıklığı giderir ve can yakmaz sürerken ama deriniz çok ince olacağından soyulma sonrası çok az bir miktar sürebilirsiniz diye aklınızda olsun) sürreiblirsiniz..
bir de forumun ilk sayfalarında lady subaru kullanıcısının belirttiği besleyici,faydalı yağ karışımları var onlar da can yakmıyor ben sürmüştüm soyulma sonrası kızarıklıkta ve elimle soyduğum yerlerin acıyan kısımlarına(advantanı da ben sürdüm belki yanlıştır ama soyulma sonrası hassaslaşan cilde sürmek ama o krem benim hep elimin altındadır cildim biraz alerjik olduğundan çok sık elim gider o ürüne ve kendi aadıma çok memnunum çünkü bir de hassas acıyan yerleri hiç yakmıyor bepanthene falan yakıyor benim cildimi biraz..ama dediği gibi zararlı olabilir koritzonlu bir krem çünkü ben sadece kendim uyguladım,sizin uygulayıp uygulamamanız tamamen sizin kararınızdır)..
neticede bu şekilde 1 hafta 10 gün içinde cildinizin düzeleceğine inanıyorum ve tüm olumlu enerjilerimi gönderiyorum..lütfen deneyimlerimizi paylaşmaya devam edelim..