Selam kızlar ,selam Lady
Kusura bakmayın yazamadım bayağı
Bildiğiniz gibi en son ben 2ci uygulamamı yapmıştım üstüne 3cüyü yaptım fakat 15 lik uygulamalarda istediğim gibi soyulma olmadı her seferinde belli bölgeler pul pul soyuldu..Ben de geçen pazartesi 25lik olanı aldım elime :)Başladık operasyona:)
Öncelikle ben 15 liği kullanırken disk pamukla uygulama yapıyordum bir tarafından tutup pamuğu öyle kullanıyordum bu sebebpten dolayı eldiven kullanmıyordum.ama 25likte eldiven kullanayım dedim ve disk pamuğuda 2 ye ayırıp iyice bir incelttim
cildime sürmeye başladım,elimde eldiven olmasından dolayı sıvıyı hissedemeyişimden sanırım çok bol sürmüşüm.1:20 dakika beklettim..bu sırada tüm cildim bembeyaz oldu..genelde 15 lik kullanırken bazı yerler beyazlaşır bazıları kırmızı olurdu..neyse işlem biter bitmez bol su ile yıkadım cildimi..bol bol bepanthene uygulayıp yattım.geçen p.tesi gecesiydi..Sabaha kadar cildim sızladı durdu..
ilk gün sabahı kalkıp aynaya baktığımda şok oldum..cildim şişmiş ve kıpkırmızıydı
tüm gün elimde bepathene oturdum evde...
İkinci gün kızarıklık ve şişiklik geçmişti fakat bu seferde cildim acayip şekilde gerilip durdu ve elmacık kemiklerimde kararma oluştu..Ben bepanthene devam:)
üçün gün nerdeyse tüm cildim soyulmaya başladı..Soyulma bayağı bir kalın tabaka şeklinde oldu...
dördüncü gün çenem ve alnımda soyulma bitmişti..bende duşta sıcak su ile elmacık kemiklerimde kararma yapan kısımları soymaya çalıştım...duştan sonra aynaya baktığımda kıpkırmızı duruyordu benim soymaya zorladığım kısımlar...herneyse onlara da 2 gün boyunca bol bol fesleğen kremi kullandım ve sonucunda 1 haftada soyulma bitmiş oldu...
Öncelikle şunu belirteyim 25lik gerçekten ağır oluyor..Kesinlikle dışarı çıkamıyorsunuz..hatta evde kapı zillerine bile bakamadım:)
Sonuç:Yaşım 34 ve bu yaşa kadar çok sorunlu bir cildim olmadı ama çok aşırı pahalı kremler kullanıp ve cilt bakım merkezlerinde dönem dönem cilt bakımı yaptırmış bir kişi olarak diyebilirim ki...ciddi anlamda cildim tertemiz oldu )Müthiş bir şey bu TCA...
Bir daha kullanırmıyım bilmiyorum çünkü cildim tertemiz oldu..Geceleride bir kaç damla Baobab yağı kullanıp yatıyorum.. Şükür cildimle ilgili bir sıkıntım kalmadı..zaten öyle renkti kırışıklıktı gibi sorunlarım yoktu..sadece zaman zaman çıkan sivilcelerden kalmış olan ufak tefek izlerden rahatsızdım..Onlarda silindi gitti..
Sizleri takipteyim...
Lady'im sana da tüm yardımların için çokkkkkkk teşekkürler...