günaydın ,
evet dün 2.uygulamayı yaptım ve yaklaşık 2 dk.kadar şişeyi çalkalayıp daha sonra temizlemiş olduğum cildime uyguladım ,ve üzerine 3 defa tekrarladım ,1.50 dk.tuttum ve hemen yıkadım .havlu ile kurutmadım kendi halinde su damlacıklarının kurumasını bekledim ve hemen bepanten kreme boğdum kendimi ,sonra tv.izlemeye geçtim yeğenim hala senin cildin niye kızardı dedi ,koşa koşa aynaya gittim ve yanaklarımda acayip bir kızarma olduğunu görünce şok oldum ,eyvah dedim birşeyi yanlış yaptım ne yapacağım dedim ,devamlı bepanten krem ve fesleğen krem uyguladım ,yaklaşık 1 saat sonra kızarıklık geçti cildim eski haline döndü ,çok sevinidm demek ki normalmış kızarması ,başka bir yerde de okumuştum ,
bu sabah uyandığım da ilk işim aynaya bakmak oldu ,ama üzüldüm .çünkü o kızarıklık yeniden olmuştu şu an işyerine geldim ama cildim halen kızarık ,bepantene kremi ve fesleğen kremini getirdim gün içinde devamlı kullanacağım umarım uzun sürmez bu kızarıklık .hani böyle yanaklara allık sürersin ya ama biraz abartılmış hali aynen öle işte .sadece yanaklarımda var bu kızarıklık.
laydcim uygulamayı sana adım adım yazdım , ben uygulama da hata yaptım mı yoksa beklediğimiz gelişmeler böyle mi olacak ?