Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yüz tüylerini almak için yüz yayı kullanan var mı?
Bunu hiç kullanmadım ama bir tavsiye.. Ağdadan sonra Sarı Kantaron Yağı sürerseniz, en ufak bir sivilce bile kalmıyor. Beyaz tenli ve her ağda sonrası sivilceli dolaşan bana, birebir çözüm oldu
Bunu hiç kullanmadım ama bir tavsiye.. Ağdadan sonra Sarı Kantaron Yağı sürerseniz, en ufak bir sivilce bile kalmıyor. Beyaz tenli ve her ağda sonrası sivilceli dolaşan bana, birebir çözüm oldu
Hayir tam tersine inceltti bende. Ama en kesin çözüm tabiiki Laser. Ama oda uzun bir süreç. Eğer ki çok hafif tüylerin varsa hiç dokunma derim. Sadece makasla kısalt.
Yaklaşık 3 senedir kullanıyorum ve çok memnunum. aldıkça azaltıyor tüyleri. sayısı gittikçe azaldı. ben bıyık için kullanıyorym hala saysan 5 kılı geçmez artık. inceltmiyor tüyleri ama kalınlaştırmıyorda. Ama düzgün kullanmaz ve tüyleri kırarsanız kalınlaşabilir. 15 günde bir alıyorum