• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüz terlemesi için. Yardım :(

jennyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2011
2.011
99
163
Kızlar yardım edin ya. Genelde koltukaltı terler, herkesin sorunu budur.
Benimde yüzüm çok terliyor. Saçlarımı açamıyorum bozuluyor hemen.
Sadece ilkbahar-yaz ve sıcak havalarda böyle. Kurutucu bir şey yok mu bir daha terlemesini istemiyorum ya az önce duştan çıktım yine ıslak. Saçımı açamıyorum şunun yüzünden.
Yardım edin.:5::5:

soğuğa yakın ılık suyla duş alın ve duştan sonra soğuk fön ile dipleri kurutun....fayda görürsünüz:)

ben yüz boyun ense göğüs koltukaltı göbek sırt bel genital bölge yani allah ne verdiyse komple terliyorum hem de öyle böyle değil resmen damlıyor dışarıda utanıyorum ben kadar terleyen yok ve ben de saçımı açamıyorum yazın:)
ben bir çaresini bulamadım gün boyunca dışarıda olucaksam yanıma yedek giysi alacak kadar terliyorum düşün artık..

yüzüme krem fondoteni ve pudrayı cok sürersem yüzüm terliyor damlacıklar oluşuyor:27: sende de o şekilde mi,yoksa evin içinde bile mi

yüzüme krem fondoteni ve pudrayı cok sürersem yüzüm terliyor damlacıklar oluşuyor:27: sende de o şekilde mi,yoksa evin içinde bile mi

Ben makyaj yapmıyorum. Cilt makyajı yani. Yüzüm biraz sorunlu ondan. Evde sıcak olduğu için evde de terliyor maalesef. Ama dediğim gibi sadece ilkbahar-yaz.
Bir aydır hiç dışarıya çıkmadım. Durum vahim. :14::14:

ben yüz boyun ense göğüs koltukaltı göbek sırt bel genital bölge yani allah ne verdiyse komple terliyorum hem de öyle böyle değil resmen damlıyor dışarıda utanıyorum ben kadar terleyen yok ve ben de saçımı açamıyorum yazın:)
ben bir çaresini bulamadım gün boyunca dışarıda olucaksam yanıma yedek giysi alacak kadar terliyorum düşün artık..

Hiç doktora falan gitmediniz mi ya. Terlemek çok iğrenç bir şey. Tahammül edemiyorum ben.

iğrenc derken bende arkadaş gibiyim yüzüm boynum sacım hep ıslak malesef yapıcak bi şey yok ama sen inşallah hic terleme naparsın sonraaaaaaa

ama sen yazın sadece demişsin yazın herkesw terler canım
bende yazın bir iş yapıcam mesela yüzüm saç diiplerim hep terler yani bu yüzden de zaten yüzümde yazın hiç makyaj durmaz ki zaten çoğunlukda böyleedir

Son düzenleme:
ben de hoşlanmıyorum çok terliyor olmaktan ama yapacak bişey yok özellikle bunun için gitmedim doktora ama başka bişey için gittiğimde terlemeyi artıracak olan hormonlarıma bakılmıştı tahlille hepsi normal seviyede.bir de sıcakta güneşte terliyorum gece terlemesi ya da soğukta da terleme olmadığı için tedavisi olacak bir rahatsızlık değil yani bu.çok isterdim tedavisi olsun:)
kendimi teselli etme yolları buldum işte terlemeseydim daha çok bunalırdım hem böyle toksinleri atıyorum zayıflıyorum vs diye:)

Kızlar yardım edin ya. Genelde koltukaltı terler, herkesin sorunu budur.
Benimde yüzüm çok terliyor. Saçlarımı açamıyorum bozuluyor hemen.
Sadece ilkbahar-yaz ve sıcak havalarda böyle. Kurutucu bir şey yok mu bir daha terlemesini istemiyorum ya az önce duştan çıktım yine ıslak. Saçımı açamıyorum şunun yüzünden.
Yardım edin.:KK5::KK5:
Merhaba yüz terlemesine çözüm buldunuzmu acaba?

Back
X