• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Yüz Temizleme Jelinizin Markasi Ne?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
nar serisi..ve narli jel temizleyici.. bir de süt!! yağlı olmalı..yumuşacık bir cildiniz oluyor.. :)

Bende bugun loreal pure zone arıncıdırıcı jel ve arındırıcı losyon aldım inş. cildime iyi gelir bakalım deneyip görücem :3:

Öncelikle şunu belirtmeliyim reklam veya aşağıdaki ürünlerin satışını yapmıyorum.
Yaklaşık 3 yıldan beri aşırı olmasada kurtulamadığım sivilce problemim var.Şimdiye kadar çok fazla ürün kullandım.La Roche,Dermologica,Yves Rocher,Neutrogena,Roc,Clinique aklıma gelenler.Zayıflama amaçlı 16 gün önce herbalife ürünlerine başladım.Cilt ürünlerini de denemek istedim.Ürünler multivitamin içerikli.(A,C ve E vitaminleri)Açıkcası antiaging gece gündüz kremleri hariç fiyatları da uygun.Ve 16 günde inanılmaz denilecek sonuçlar aldım.Her gün arındırıcı maskeyi uyguluyorum.İlk hafta aşırı sivilce attırdı yüzümden.Şimdi ise tek tük attırmaya devam ediyor.1 ay boyunca maskeyi her akşam yapmaya devam edicem.Bu ara sivilceler çok kısa zamanda kuruyo ve pul pul dökülüyor. Kremler ise gerçekten verilen paraya değiyor çünkü sivilce izlerini 1-2 günde geçiriyor.İç beslenme ürünleri(zayıflama ürünleri) ve dış beslenme ürünleri(bahsettiğim cilt bakım ürünleri) bir arada daha hızlı sonuç verdiğini düşünüyorum.Çünkü her ikiside A vitamini içeriyor.(Sivilce tedavisi için verilen roaccutane da A vitamini içeriyor.)Herneyse fazla uzatmadan kullandığım ürünler şöyle;
Arındırıcı Maske : Nourifusion Multivitamin Clarifying Mask
Temizleyici : Nourifusion Multivitamin Cleanser- Yağlı ciltler için
Tonik : Nourifusion Multivitamin Toner- Yağlı ciltler için
Gündüz Kremi : Herbalife Skin Activator Day Lotion
Gece Kremi : Herbalife Skin Activator Nighttime Replenishing Cream
Benim yaptığım sadece öneridir.Ben kullanıyorum ve gerçekten de ürünlerden çok memnun kaldım.1 ayım dolunca tekrar sonuçlarımı paylaşırım.
Sevgiler,:3:

Öncelikle şunu belirtmeliyim reklam veya aşağıdaki ürünlerin satışını yapmıyorum.
Yaklaşık 3 yıldan beri aşırı olmasada kurtulamadığım sivilce problemim var.Şimdiye kadar çok fazla ürün kullandım.La Roche,Dermologica,Yves Rocher,Neutrogena,Roc,Clinique aklıma gelenler.Zayıflama amaçlı 16 gün önce herbalife ürünlerine başladım.Cilt ürünlerini de denemek istedim.Ürünler multivitamin içerikli.(A,C ve E vitaminleri)Açıkcası antiaging gece gündüz kremleri hariç fiyatları da uygun.Ve 16 günde inanılmaz denilecek sonuçlar aldım.Her gün arındırıcı maskeyi uyguluyorum.İlk hafta aşırı sivilce attırdı yüzümden.Şimdi ise tek tük attırmaya devam ediyor.1 ay boyunca maskeyi her akşam yapmaya devam edicem.Bu ara sivilceler çok kısa zamanda kuruyo ve pul pul dökülüyor. Kremler ise gerçekten verilen paraya değiyor çünkü sivilce izlerini 1-2 günde geçiriyor.İç beslenme ürünleri(zayıflama ürünleri) ve dış beslenme ürünleri(bahsettiğim cilt bakım ürünleri) bir arada daha hızlı sonuç verdiğini düşünüyorum.Çünkü her ikiside A vitamini içeriyor.(Sivilce tedavisi için verilen roaccutane da A vitamini içeriyor.)Herneyse fazla uzatmadan kullandığım ürünler şöyle;
Arındırıcı Maske : Nourifusion Multivitamin Clarifying Mask
Temizleyici : Nourifusion Multivitamin Cleanser- Yağlı ciltler için
Tonik : Nourifusion Multivitamin Toner- Yağlı ciltler için
Gündüz Kremi : Herbalife Skin Activator Day Lotion
Gece Kremi : Herbalife Skin Activator Nighttime Replenishing Cream
Benim yaptığım sadece öneridir.Ben kullanıyorum ve gerçekten de ürünlerden çok memnun kaldım.1 ayım dolunca tekrar sonuçlarımı paylaşırım.
Sevgiler,:3:

peki kaç yaşındasın ???her yaşa uyqun mu

Son düzenleme:
tabiki garnier.. saf&temiz çeşit çeşit ürün kullandım ama bunun üstüne görmedim hem peeling hem maske hem temizleyici 3ü bir arada olan bir ürünü var bu serinin harika ötesi :52:

Burt's Bees- Radiance

arkadaslar .. ben internetten exfoliac arıyorum ama bi türlü bulamadım.. aranızda netten alan var mı .. adresini verir sebiz cok memnun olurum.. eczalink e baktım baktım ama kalmamıs . diğer bi cok sitede böyle bi jel bile yok :/

yaklaşık dört yıldır her sabah nivea cleean deeper kullanıyorum ama doa ile tanıştıktan sonra sadece piling etkisinden yararlanıyorum hayatımda sabunun ayrı bir yeri var artık bunu hiç düşünmezdim :1: şimdi doa ozon yağımı bekliyorum onuda kullanıcam :34:
niveadan çok memnundum cildim hep duru görünüyordu ama ardından nemlendirici kullanmam şarttı şimdi hem nemlendiricimi hem yüz yıkama jelimi değiştirdim :46:

Avon Solutions Complete Balance Yağ İçermeyen Köpük Temizleyici

Son düzenleme:
Back
X