Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öncelikle şunu belirtmeliyim reklam veya aşağıdaki ürünlerin satışını yapmıyorum.
Yaklaşık 3 yıldan beri aşırı olmasada kurtulamadığım sivilce problemim var.Şimdiye kadar çok fazla ürün kullandım.La Roche,Dermologica,Yves Rocher,Neutrogena,Roc,Clinique aklıma gelenler.Zayıflama amaçlı 16 gün önce herbalife ürünlerine başladım.Cilt ürünlerini de denemek istedim.Ürünler multivitamin içerikli.(A,C ve E vitaminleri)Açıkcası antiaging gece gündüz kremleri hariç fiyatları da uygun.Ve 16 günde inanılmaz denilecek sonuçlar aldım.Her gün arındırıcı maskeyi uyguluyorum.İlk hafta aşırı sivilce attırdı yüzümden.Şimdi ise tek tük attırmaya devam ediyor.1 ay boyunca maskeyi her akşam yapmaya devam edicem.Bu ara sivilceler çok kısa zamanda kuruyo ve pul pul dökülüyor. Kremler ise gerçekten verilen paraya değiyor çünkü sivilce izlerini 1-2 günde geçiriyor.İç beslenme ürünleri(zayıflama ürünleri) ve dış beslenme ürünleri(bahsettiğim cilt bakım ürünleri) bir arada daha hızlı sonuç verdiğini düşünüyorum.Çünkü her ikiside A vitamini içeriyor.(Sivilce tedavisi için verilen roaccutane da A vitamini içeriyor.)Herneyse fazla uzatmadan kullandığım ürünler şöyle;
Arındırıcı Maske : Nourifusion Multivitamin Clarifying Mask
Temizleyici : Nourifusion Multivitamin Cleanser- Yağlı ciltler için
Tonik : Nourifusion Multivitamin Toner- Yağlı ciltler için
Gündüz Kremi : Herbalife Skin Activator Day Lotion
Gece Kremi : Herbalife Skin Activator Nighttime Replenishing Cream
Benim yaptığım sadece öneridir.Ben kullanıyorum ve gerçekten de ürünlerden çok memnun kaldım.1 ayım dolunca tekrar sonuçlarımı paylaşırım.
Sevgiler,![]()