• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Yüz Temizleme Jelinizin Markasi Ne?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
bana dr hassas ve akneli cildim olduğu için la roche effaclar serisini önerdi.
effaclar jeli kullanıyorum ve çok memnunum sabun gibi kurutmuyor tavsiye ederim.ayrıca aeffaclar H nemlendiricisini de kullanıyorum cildime iyi geldi.akne izlerim vardı nemlendirici parlaklık verdi ve yavaş da olsa kızarıklıklar geçiyor...:))

garnier mavi serisini kullanıyorum ilk başta hiçç memnun degildim sanırım cildim alıstı şimdi çok memnunum

hemen hemen her ürünü denedim pahalı olanlardan.
en son param olmadığında sebamed in sabunu neutrogena nın yüz ve göz çevresi kremimi aldım.
geç olsada anladımki boşuna para döktümüşüm.
Clinic ,vishy v.s kötümüydü? HAYIR
ama buda aynı işlevi görüyor farkı yok özellikle göz çevresi kremine şaştım
1 haftada sonuç verdi
:1shok:

Son zamanlarda yaşadığım akne sıkıntılarımdan dolayı cildiyecimin önerdiği La Roche Posay'ın Effeclar serisini kullanıyorum, çok memnunum gerçekten cildime iyi geldi

Mineral Care ...kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

valla arkadaşlar benim cildim çok problemli jelle filan uğraşamııyorum artık anway'in ballı bir sabunu var turuncu hem cildi çok güzel temizliyor hemde kadife gibi çok güzel yapıyor.ilk 10 dakika hafif bir gerginlik yapıyor ama çok değil 10 dakika sonra cildim kaymak gibi oluyor tavsiye ederim

loreal - pure zone kullanıyorum..cildi tahriş etmiyo.. günlük bakım için mikropartiküllü falan almak gerekmıyo..her gun yıkadıgımız için bi süre sonra cildi yoruyo, tahriş edebiliyo..ben yıllarca hemen hemn her markayı denedım 2 ay sonra yüzüm pul pul olurdu karma bi cildim olmasına rağmen..2 yıldır kullanıyorum..yumuşak bi yapısı var memnunum..hatta hediyesi olarak lorealın gene toniğini de vermişlerdı..hele ikisini kullandığımda cildimin arındığını hissediyodum resmen..

bayanssulusmilebende doktorun bana tavsiye ettiği bir jeli kullanıyorum exfoliac gayette memnunum

Dermalogica Special Cleans.Gel.Mercimek kadar koyuyorsun muhteşem köpürüyor.Germiyor tabii ardından tonik ve neml.'de kullanıyorum.Cildi karma olanlara tavsiye ederim.

Back
X