• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Yüz Temizleme Jelinizin Markasi Ne?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Arkadaşlar farkettiniz mi bilmiyorum ama bir çok parfümeride roc marka satılıyor.girer girmez hemen bir cilt analizi yapıp,size yok şu lazım yok bu lazım diye bir sürü cilt bakım ürününü önünüze döküp bir sürü şey vaat ediyorlar...neyse bende gitiiğim bir parfümeriden roc marka jel aldım ve hiç memnun kalmadım..şuan AVEIN marka jel kullanıyorum.onuda eczanede cilt analizi yapıp vermişlerdi.hatta tonik ve nemlendiricisinide almıştım.şimdi jeli bitirmeye çalışıyorum.ondanda memnun kalmadım.temizlemiyor sanki.cildimde hala yağ kalmış gibi hissediyorum.bende yeni bir jel arayışındayım.ama acnevit ten bir arkadaş çok memnun olduğunu yazmış.bu bitince onu denemeyi düşünüyorum...

DDF blemish foaming cleanser,ondan önce DDF non-drying gentle cleanser,ondan önce Ren marka hassasa temizleyici,ondan önce nivea kullandım,DDF çok güvendiğim bir marka,dermokozmetik olması ve etikili olması bakımından,tavsiye edeceğim de DDF blemish foamingdir,nivea da iyidir ama organik değil,kanserojen maddeler içerebilir.

bende loreal in yüz temizleme jelini kullanıyorum 2 aydır , ilk kullandıgımda sivilce yapmıştı stresten mi oldu jel den mi bilmiyorum ama biraz daha kullandıktan sonra geçti

The Face Shop diye bir Kore markası kullanıyodum cildi kurutmadan temizliyor ancak Kore'de kaldı şimdi ohui diye başka bir marka kullanmaya başlıcam

ben üşendiğim zamanlar lancome douceur şeffaf olanı ünlülerin bile tercih ettiği temizleme suyudur ve bioderma sensibio h2o kullanıyorum çokta memnunum araştırın yorumlarına bakın bioderma tamamen eczane ürünü, bununla makyajımı sildikten sonra tekrar yıkama ihtiyacı hissetmiyorum. Jel ve tonik olarakta lancome eclat kullanıyorum, bunların rahatlatma etkisi varmış gerçekten doğru.

Back
X