Yüz sarkması sinirlerim bozuldu

Çok iyi sonuc almissiniz. Kaliciligi ne kadsr ? Ve tam olarak ne yapildi islemin icerigi olarak

Çok memnunum hatta dudağimdan pismandim ki o da oturdu şişlik indi çok dogal gorunuyo.Tekrar tekrar son durumumu yazıp foto paylaşmıştım ileriki sayfalarda vardır.Memnunum oh iyiki yaptirmisim :)

Herkeste her işlem aynı sonucu vermiyor ve bunun birçok nedeni var.
Sizinkisi hem de bu kadar uygun fiyatlara çok da iyi olmuş
Fotoğraflarınıza baktım, çene hattınız, orta yüzünüz, dudak kenarlarınız çok iyi görünüyor.
Zaten memnunum iyi ki yaptırmışım diyorsanız başka söylenecek söz yok, süper

Yüz yogası ile ilgili yazdıklarınıza göz gezdirdim de, sormak istedim size
Ben temporal facelift ameliyatı oldum tam 1 yıl önce, e tabi göz çevrem gençleşince çeneye taktım kafayı, illa takacak bir yerimi bulurum
Yani bu çene hattı bölgem çok gözüme batıyor buldog denen şey oluştu sanki biraz.
Yaşım 39 bu arada normal tabi yüz aşağı düşecek ister istemez

Aslında o bölge için mini germe, iple germe vs vs.. düşünüyorum ama güvenemiyorum hala araştırma aşamasındayım, ki biliyorsunuz bu işler öyle kolay olmuyor.

Bende düşündüm boş duracağıma yüz yogası yapayım dedim ama korkularım ve sorularım var kafamda

Yüz yogası, yüzle oynadıkça yüzümüzü daha çok esnetmez mi? En çok bu kafama takılıyor.

Bu da şimdi sabah 9 da oldum iste 12 saat olmadi daha
Geçmiş olsun çok iyi görünüyor şimdiden bile. Şimdi nasılsınız? Bende yaptırmayı düşünüyorum o yüzden araştırmaya başladım bile. Ağrısı için az demişsiniz, bu cesaret verdi bana fiyatı da iyiymiş gerçekten

Merhabalar bende bu amaliyatı oldum istanbulda lakin tam bir fiyasko sızın durumunuz nasıl şuanda yenıden amalıyat olma ihtimalim var benım

/Merhabalar bende bu amaliyatı oldum istanbulda lakin tam bir fiyasko sızın durumunuz nasıl şuanda yenıden amalıyat olma ihtimalim var benım
Hala bir iki geçici dikiş yüzünden yüzümde çukur benzeri yerler var ama doktorum üç ayı bulur demişti zaten. Genel durumumdan memnunum. izler tamamen geçerse amacına uygun bir operasyon olmuş olacak. Sizin memnun olmadığınız kısım nedir acaba? Umarım geçici bir şeydir ...

Filiz hanım benım kaşlar düşüyor. Yüzüm aşşagiya dogru gelıyor size özelden ulaşmak isterm

merhaba, siz işlemler konusunda oldukça bilgilisiniz sanırım, istanbul için dolgu ve botoks konusunda önerebileceğiniz biyer varmı? yada bu işlemleri önerirmisiniz genel olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…