Yüz sarkması sinirlerim bozuldu

Yanlış anlamışım, şimdi daha net oldu :)

Sizin doktorun üst göz kapağı videosunu eşime attım, daha önce de başka doktorun lipo-karın germesini atmıştım. Eşim hangi birini olacaksın dedi :)) bu doktorun karın germe-liposuction ameliyatları nasıl bilginiz var mı?

Karin germe bilmiyorum o zaten hastanede yapiliyordur bu mini islemler muaynehanede yapiliyor.Benim şöyle oldu kayinvaldem buluyo bu doktoru goz kapaklarindaki sarkma sebebiyle goremez hale geliyor alfa tip 50 bin istiyor sonra komsusunun kizi bu doktor 12 bine yapiyor diyor kalkip gittik 40dkda bitti islem sirada bekleyenler var biri dikislerini aldirmaya gelmis adamin 5dk bos vakti yok fırın gibi biri giriyo biri çıkıyo kampanya yapmislar goz 12 mini yuz 33.Kayinvalideminde hem rahat gecti hem tertemiz iş gorunce hemen bende yazildim.acikcasi ekol 180bin burasi 33 bin arada ucurum var kafama yatmamisti.Ama kayinvaldemin goz kapaklarindaki kaslar islevsiz hale gelmisti basit bir sarkma degildi onda boyle harika iş cikarinca aklima yatti.

Ben kendi takip ettiğim doktora 2023 yazında muayene oldum, üst göz kapağı için 50000dedi ta o zaman. Şimdi ne diyecek acaba diye düşünüyordum. Benim takip ettiğim doktor da bu doktor gibi kalifiye birisi. Ama fiyat olarak sizinki baya fark atar. Benim üst göz kapağı genetik onu da aldırmak istiyorum bu yaz. Aslında yüz germe düşünmüyordum ama muayenede yapılan basit bir işlem olunca acaba mı hadi dedim kendime. Benim bir diğer sıkınyım da zaman. Yurtdışında yaşadığım için trde kaldığım ay kısıtlı. İzmirle de hiç alakam yok ama otobandan 3 saat. Kardeşime taşıtırım artık kendimi.

Hayırlısı olsun.Bende yani ekolde gittim fiyati duyunca cok uzuldum yatti bu is diye dusunurken nerden ne cikti.Dilerim gonlunuzdeki gibi olur ve kolaylıkla olur :)

Bol su sigara bırakmak ve yüz yogası onun dışında dolgu yaptırabilirsin yada fransiz askısı da olur ama ona sen karar vermelisin allah başka sıkıntı vermesin kafaya takıcak bi durum değil, allah kötü amansız hastalıklar vermesin

Cok tesekkurler paylasiminiz icin, cok guzel gorunuyor, umarim daha da guzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…