• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüz sarkması sinirlerim bozuldu

Bu sabah durum bu.Dunden çok daha şiş oldugunu dikislerimin gerilmesinden bile anliyorum.tabi yuz korsesi takiliyor fotograf cekerken cikariyorum.Manyak da bir agri olmuyor.bir diş agrisi kadar agrisi yok yani.agri kesici ve antibiyotik yazdi zaten
Çok iyi sonuc almissiniz. Kaliciligi ne kadsr ? Ve tam olarak ne yapildi islemin icerigi olarak

Çok memnunum hatta dudağimdan pismandim ki o da oturdu şişlik indi çok dogal gorunuyo.Tekrar tekrar son durumumu yazıp foto paylaşmıştım ileriki sayfalarda vardır.Memnunum oh iyiki yaptirmisim :)

Herkeste her işlem aynı sonucu vermiyor ve bunun birçok nedeni var.
Sizinkisi hem de bu kadar uygun fiyatlara çok da iyi olmuş😊
Fotoğraflarınıza baktım, çene hattınız, orta yüzünüz, dudak kenarlarınız çok iyi görünüyor.
Zaten memnunum iyi ki yaptırmışım diyorsanız başka söylenecek söz yok, süper😊

Doğrusunu isterseniz ben yüz yogası cildimi gençleştirdi diyemem. Ama ben yüzüme dokunmayı, masaj yapmayı çok seviyorum. Ruhuma iyi geliyor.

Ben 11 çizgilerimi bantlıyorum. Çok uzun süredir bantlamamıştım. Şimdi 3-5 gün bantlanınca hemen farkı gördüm.

Bence deneyin. Sonuçta yüz masajında yukarı doğru hareketlerle yüzümüzü yukarı doğru kaldırıyoruz. O an gerçekten hemen etkisi görünüyor ama bir kaç dakikaya geçiyordur tabi o kadar takip etmiyorum. Ama bitince iyi hissettiğim bir gerçek.

Yüz yogası ile ilgili yazdıklarınıza göz gezdirdim de, sormak istedim size😊
Ben temporal facelift ameliyatı oldum tam 1 yıl önce, e tabi göz çevrem gençleşince çeneye taktım kafayı, illa takacak bir yerimi bulurum😄
Yani bu çene hattı bölgem çok gözüme batıyor buldog denen şey oluştu sanki biraz.
Yaşım 39 bu arada normal tabi yüz aşağı düşecek ister istemez😊

Aslında o bölge için mini germe, iple germe vs vs.. düşünüyorum ama güvenemiyorum hala araştırma aşamasındayım, ki biliyorsunuz bu işler öyle kolay olmuyor.

Bende düşündüm boş duracağıma yüz yogası yapayım dedim ama korkularım ve sorularım var kafamda😄

Yüz yogası, yüzle oynadıkça yüzümüzü daha çok esnetmez mi? En çok bu kafama takılıyor.

Bu da şimdi sabah 9 da oldum iste 12 saat olmadi daha
Geçmiş olsun çok iyi görünüyor şimdiden bile. Şimdi nasılsınız? Bende yaptırmayı düşünüyorum o yüzden araştırmaya başladım bile. Ağrısı için az demişsiniz, bu cesaret verdi bana ;) fiyatı da iyiymiş gerçekten

Merhaba. Bursa Şehir Hastanesinde alt, üst göz kapağı ve temporal lift ameliyatı oldum Aralık sonuna doğru. Hala iyileşme dönemindeyim. En az üç ay sosyal hayata dönemeyeceğim sanırım. Kaşlarım yukarı doğru çekilmiş vaziyette ve oturması zaman alacak. Ancak bu operasyon orta yüzümü de yukarı çektiği için bayağı bir topladı. Gitmeden önce Kamu Sağlık Hizmetleri Fiyat Tarifesini indirip incelemiştim. Taburcu olurken toplamda sadece 21.000 TL ödedim. Ancak ciddi bir operasyondu ve üç gün hastanede kaldım. Her yüz kendisine özel çözümler ister ama ben operasyonun daha kalıcı bir çözüm olduğuna inananlardanım. 50 yaşındayım ve boyun bölgem düzgün. Orta yüz ü de yaparız gibi düşünüp gitmiştim ama doktorum buna gerek olmadığını, temporalin yeterli olacağını söyledi. Bu şekilde yaptık.Devlet hastanelerini de seçenek olarak göz önünde bulundurun derim tabi randevu alabilirseniz. Sevgiler..
Merhabalar bende bu amaliyatı oldum istanbulda lakin tam bir fiyasko sızın durumunuz nasıl şuanda yenıden amalıyat olma ihtimalim var benım😔

/Merhabalar bende bu amaliyatı oldum istanbulda lakin tam bir fiyasko sızın durumunuz nasıl şuanda yenıden amalıyat olma ihtimalim var benım😔
Hala bir iki geçici dikiş yüzünden yüzümde çukur benzeri yerler var ama doktorum üç ayı bulur demişti zaten. Genel durumumdan memnunum. izler tamamen geçerse amacına uygun bir operasyon olmuş olacak. Sizin memnun olmadığınız kısım nedir acaba? Umarım geçici bir şeydir ...

Hala bir iki geçici dikiş yüzünden yüzümde çukur benzeri yerler var ama doktorum üç ayı bulur demişti zaten. Genel durumumdan memnunum. izler tamamen geçerse amacına uygun bir operasyon olmuş olacak. Sizin memnun olmadığınız kısım nedir acaba? Umarım geçici bir şeydir ...
Filiz hanım benım kaşlar düşüyor. Yüzüm aşşagiya dogru gelıyor size özelden ulaşmak isterm🌸

Bence uygun bir yerde alt yüz germe yaptırın. Tek çözüm bu. Diğer her şey geçici. Ama fahiş fiyat verenlere inanmayın. Alt yüz germe ortalama fiyatı 35 bin ve 40 bin arasıdır. Bence sizi en çok küçük bir cerrahi işlem tatmin edecektir.Ayrıca hifu , altın iğne vb. ..gibi uyduruk yöntemlere inanmayın. İp askı asla tavsiye etmem. Ciltte deformasyona yol açar. Ayrıca kalıcı değil. Saçma sapan sonsuzluk askısı diye umut satan dr adı altında iş yapan tacirlere inanmayın. Sevgilerimle.
merhaba, siz işlemler konusunda oldukça bilgilisiniz sanırım, istanbul için dolgu ve botoks konusunda önerebileceğiniz biyer varmı? yada bu işlemleri önerirmisiniz genel olarak

Back
X