Bende öyle yapmayı planlıyorum ay ay foto atacağım arattığınızda 1 foto anca vardı.Bir de sizinkini gördüm başka yok.Ben 16 gün önce ip aski yaptırdım gün gün foto paylaştım ilk günler Drakula gibiydim fakat şuan coookk mutluyum yaşım 40 aile kayıpları da yaşayınca 50 lik gibi oldum oncemi sonramı paylaştım bu sitede bakıp on fikir oluşturabilirsiniz,hiç bir yerde işlem sonrasındaki günleri bulamadım yabancı sayfalarda bile öncesi sonrası var ortası yoktu ben gün gün paylaştım insanlara bilgi oluşsun diye
Bende ip askisi istiyorum. Mehmet hocanin soyadi nedir. Fotograflari nerede gorebilirim. Fiyat nedir yaklasik oarak?Bende öyle yapmayı planlıyorum ay ay foto atacağım arattığınızda 1 foto anca vardı.Bir de sizinkini gördüm başka yok.
Hayırlı olsun canım ben her sene yaptırdığım için artık yüzümde sarkma kalmadı.Doktorun hangi ildeydi acaba?Evet ve şuanki halim budur Mehmet Akgüne teşekkür ediyorum gerçekten ben bukadarını beklemiyordum.Yaptıracak herkese öneririm yaşlanma takıntınız varsa benim gibi çok iyi hissettiriyor.Ben gene ara ara fotoğraf atacağım nekadar dayanır zamanla öğreneceğiz.
Mehmet Akgün doktorum ankarada fotoları eke ekliyorum öncesi sonrası karıştı fakat 4 aylık.Bende ip askisi istiyorum. Mehmet hocanin soyadi nedir. Fotograflari nerede gorebilirim. Fiyat nedir yaklasik oarak?
Mehmet Akgün ankara kızılayda.Hayırlı olsun canım ben her sene yaptırdığım için artık yüzümde sarkma kalmadı.Doktorun hangi ildeydi acaba?
İp askısı hikayeniz çok güzel ama hiç mi kimse anlamıyor.öncesi fotolarınız filtresiz, sonrası fotolarınızda müthiş filtre var maalesefMehmet Akgün doktorum ankarada fotoları eke ekliyorum öncesi sonrası karıştı fakat 4 aylık.
İmalat değil filtre yapılmış :)doktorlarda işi öğrenmiş vallahi....böyle güzel...üyelerinin çok olan bir siteye para ile reklam vermeye kalksa dünya para ödemesi lazımdı..yeni üye gelir gelmez paylaşıma bak....iyi reklam bedavadanbu arada adam yüz germemiş..yeniden imalat yapmış
Doktorun çektiği fotolarda ben sadece kas farkı gördümİp askısı hikayeniz çok güzel ama hiç mi kimse anlamıyor.öncesi fotolarınız filtresiz, sonrası fotolarınızda müthiş filtre var maalesef
İmalat değil filtre yapılmış :)
Doktorun çektiği fotolarda ben sadece kas farkı gördüm
Hiç beğenmedim
Ayrı ayrı yazmak istemedim botoks zamanım geldi ama filtreler sadece renk değişimiydi hiçbirşey olmadan fotolarımı yüklüyorum(lenste kullanıyorum o da yok ).Kas farkı değil çene hattım geldi sarkıklarım hepsi gitti.Her açıdan çekmek istedim gözüksün diye yüzümde çene hattım da yoktu.Bahsettiğiniz kas ilk zamandı şuan oturdu.Bu hafta botoksumu da tekrar mehmet hocaya yaptıracağım ozaman da fotoğraf paylaşırım.Bu arada işlemden rahat 5 ayı tamamladı formda 2 ayda düşüyor yazmıştı örnek olmak isterim.İsteyene özelden videoda atabilirim.kusura bakmayın ama ben fark görmedim, fotoğraflarınız da aşırı derecede filtre var,
eğer yüzünüz ciddi anlamda gergin ve sıkı olsa filtreye ihtiyaç duyulmaz
şahsen ben öyle düşünüyorum. filtreli fotoğrafları hiç sevmiyorum :/
Ayrı ayrı yazmak istemedim botoks zamanım geldi ama filtreler sadece renk değişimiydi hiçbirşey olmadan fotolarımı yüklüyorum(lenste kullanıyorum o da yok ).Kas farkı değil çene hattım geldi sarkıklarım hepsi gitti.Her açıdan çekmek istedim gözüksün diye yüzümde çene hattım da yoktu.Bahsettiğiniz kas ilk zamandı şuan oturdu.Bu hafta botoksumu da tekrar mehmet hocaya yaptıracağım ozaman da fotoğraf paylaşırım.Bu arada işlemden rahat 5 ayı tamamladı formda 2 ayda düşüyor yazmıştı örnek olmak isterim.İsteyene özelden videoda atabilirim.