Yüz sarkması için İp askı tekniği hikayem

fatmab11

Hayat Kısa ve Yaşayabildiğimce
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2020
52
29
Kızlar ben 1 ay önce arkadaşımı da gördükten sonra ip askıya fena kafamı taktım.Sonra araştırma yaptım ilk Ferruh Bingül ile görüştüm içime sinmedi.Aslı Eralp e gittim randevu saatiyle ilgili bekledim ama nasıl ilgilenicek sonrası var.En Son Mehmet Akgün'e ön görüşmeye gittim etrafı inceledim fiyat ve işlem hakkında bilgi aldım.
Daha sonra düşündüm bu arada arkadaşımda Mehmet Hocaya yaptırdı.En son karar verdim 1 hafta önce gittim 2 sağ 2 sol olmak üzere 4 tane yapıldı.3 Kasımda da 1 er tane ilave edilicek adım adım buradan fotoğraflarla size ileteceğim.İlk gün öncesi sonrası bırakıyorum buraya.

Eklentiler

• e3dc4a8c-0bab-4c6e-8ead-94cb49ca9859.jpg
    78,5 KB · Görüntüleme: 6.971
Gecmis olsun..umarım hersey gönlünce olur.. fotografta bir tarafı yapılmış diğer tarafı yapılmamış galiba öylemi ?

canım gecmiş olsun ücret ne ödediniz acaba birda nekadar süresi varmış bu iple germenin

Geçmiş olsun. Gerdirmeden anlamam ama ilk izlenimim kötü durmadığı . Ilerde daha da güzel olur diye düşünüyorum. Şimdi çok yeniymiş. Ben kaslarinizi merak ettim . Dövme mı? Ne zaman yaptırdınız, memnu musunuz?

Merhabalar ben bu işlem için buraya üye oldum.Şuan ki durumunuz nedir acaba Mehmet Akgün uygulama sonrası ilgilendi mi acaba? Kafamda ki isimlerden biri kendisi arkadaşım da botoks için gidiyor.Sizde de botoks var mı?

Gecmis olsun..umarım hersey gönlünce olur.. fotografta bir tarafı yapılmış diğer tarafı yapılmamış galiba öylemi ?
Evet önceki sonraki olarak ekledim.Birazdan en son halimide ekleyeceğim beklemediğim bir sonuç elde ettim.Mehmet Hoca beni fazlasıyla memnun etti.

canım gecmiş olsun ücret ne ödediniz acaba birda nekadar süresi varmış bu iple germenin
1000 tl bir askı canım toplam 6 askı yapıldı yılda 1 2 rütüşle 2 yıl kalıcılığı var ve daha da uzatılabilir sonucu birazdan paylaşıyorum genel olarak.

Yenilettim şuan siteden ayrıldınız sanırım.Açarsanız diye yazıyorum evet kontur yapıldı.İncirlide bir kuaföre yaptırdım Ankara da.Şekil olarak memnunum rengi atmıştı sadece.

Merhabalar ben bu işlem için buraya üye oldum.Şuan ki durumunuz nedir acaba Mehmet Akgün uygulama sonrası ilgilendi mi acaba? Kafamda ki isimlerden biri kendisi arkadaşım da botoks için gidiyor.Sizde de botoks var mı?
Mehmet Hoca harikalar yarattı desem yeridir çok değiştim hergün fotoğraf çekilir hale geldim çok mutluyum:) Fotoları şimdi yüklüyorum ordan anlarsın zaten.

Evet ve şuanki halim budur Mehmet Akgüne teşekkür ediyorum gerçekten ben bukadarını beklemiyordum.Yaptıracak herkese öneririm yaşlanma takıntınız varsa benim gibi çok iyi hissettiriyor.Ben gene ara ara fotoğraf atacağım nekadar dayanır zamanla öğreneceğiz.

Eklentiler

• db62dce2-ac47-457d-ba34-2b933163fdef.jpg
    122,5 KB · Görüntüleme: 7.462
  • 4e274d76-69b2-4353-b3f6-e3a6c1e33dbd.jpg
    124,5 KB · Görüntüleme: 5.783
  • 270007c7-14dd-4b50-83a8-768026c7749e.jpg
    144,2 KB · Görüntüleme: 4.592
  • d6fd5dd7-5744-4ee5-be44-120dd3c28403.jpg
    64,7 KB · Görüntüleme: 4.236
doktorlarda işi öğrenmiş vallahi....böyle güzel...üyelerinin çok olan bir siteye para ile reklam vermeye kalksa dünya para ödemesi lazımdı..yeni üye gelir gelmez paylaşıma bak....iyi reklam bedavadan bu arada adam yüz germemiş..yeniden imalat yapmış

Yarın kaş ekimi yaptıracağım size foto atarım yapay kaş lardan uzak durun

Yarın Fransız aski yaptıracağım kaş ekimi ile birlikte umarım sizinki kadar güzel oturur

Fatma kaç yaşındasın en son attığın çok genç

Teşekkür ederim cidden yorumunuz için.Ben buraya ilk geldiğimde 1 foto gördüm başka öneren veya öncesi sonrası koyan yoktu.Aslında amaç ben bulamadım merak edenler bulabilsin.

Benim kız kardeşimde Mehmet Akgüne yaptırdı 1 ay önce yüzü çok iyi durumda şişlikleri indi.İlk günler korktuk ama bekleyince güzelleşti.Doktor konusunda şuan ilk aklımda o var bakalım.

Ben sizi şimdi hatırladım Mehmet Beyin profilinde vardınız siz izleyip herkese göstermiştim uzun kalıcı olur inşallah.Banada nasip olursa ip askı botoks ve yanaklarıma dolgu istiyorum.Yaşımdan ötürü artık iyice sarktı suratım toparlansın istiyorum.

Ben 16 gün önce ip aski yaptırdım gün gün foto paylaştım ilk günler Drakula gibiydim fakat şuan coookk mutluyum yaşım 40 aile kayıpları da yaşayınca 50 lik gibi oldum oncemi sonramı paylaştım bu sitede bakıp on fikir oluşturabilirsiniz,hiç bir yerde işlem sonrasındaki günleri bulamadım yabancı sayfalarda bile öncesi sonrası var ortası yoktu ben gün gün paylaştım insanlara bilgi oluşsun diye

Benim kız kardeşimde Mehmet Akgüne yaptırdı 1 ay önce yüzü çok iyi durumda şişlikleri indi.İlk günler korktuk ama bekleyince güzelleşti.Doktor konusunda şuan ilk aklımda o var bakalım.

Evet profilde de paylaşıldım hatta çekiliş bile yaptı Mehmet Hoca.Ameliyatsız bu kadar olması mümkün değil diyor benim çevrem.Gıdıma takıldım onuda yok edersem güzel olcak.Kilo aldım sanırım direk gıdı bölgesine doluşuyor.Bende botoks ve ip askı yaptırdım dolguya gerek kalmadı hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…