- 19 Mart 2011
- 217
- 1
rabbim korusun çocuklarımızı
Amin..... Amin...... Amin....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rabbim korusun çocuklarımızı
biz bu adama kızıyoruz hatta asmak, kesmek istyioruz. Ama kim bilir yakınımızda çok iyi görünüpte ne iğrençilkler yaapan insanlar var. Gelde böyle bir toplumda çocuk yap. çok üzgünüm,o anneler sen türlü türlü iğrençlikler yapasın diemi büyüttü yavrusunu elbebek gül bebek..
bu dünyaya çocuk getirmelimi bilmiyorum hergün gazetelere bir yenisi ekleniyor çok korkuyorum biz ne olacağız çocuklarımız ne olacak ?
Allah kahretsin böyle insanlari.ne diyebilirizki.yasalarda bu konularda yetersiz kaliyo bence.daha caydirici ve korkutucu türden olmalilar.ama malesef. bizim yapabilecegimiz tek sey cocuklarimizi iyi egitmek ve ne olursa olsun korkmadan herseyi bizimle paylasabilmesini saglamak.Allahim hepimizin evlatlarini korusun....bu tarz haberleri okuyunca hasta oluyorum. çok teşekür ederim bi şeyi daha öğrendim. çocuğumuzu canımızın yarısını öpmiycez, bağırmaları gerektiğini kendilerini korumak adına öğreticez ve şüpheci olmak.... bizim zamanımızda ne güzeldi. ben bundan 12-13 sene önce saat 11'e kadar bisiklete binerdim. şu ana benim büyüdüğüm mahalede dahil olmak üzere her yerde gündüz bile çocuğumuzu yalnız salamayız. bu nasıl bi şey. biz nereye doğru gidiyoruz. allah sonumuzu hayırlı kılsın. DAHA GEÇEN GÜN DUYDUM.GÜNLERCE HASTA OLDUM. OKUL ÇIKIŞINDA KAPI GÖREVLİSİ(GÜVENLİK) HER KEZ ÇIKTIKTAK SONRA İLK OKUL 3. SINIF ÖĞRENCİSİ ERKEK Bİ ÇOCUĞA TACİZDE BULUNUYOR. GEL SANA İÇERDE BİŞEY SÖYLİCEM DİYEREK. ÇOCUK OKULDAN KAÇARAK ÇIKARKEN ARABA ÇARPIYO VE HASTANEDE ŞÖFÖRDEN ŞÜPHELENİYORLAR DAHA SONRA ÇOCUK SÖYLÜYO. EVET OKULUN GÜVENLİK GÖREVLİSİ BUNU YAPAN. İNSAN BU DEVİRDE KİME GÜVENİR ARTIK SİZ DÜŞÜNÜN...:26:
diğerlerine ibret olsun diye meydanda işkence ede ede öldürülmeli bu sapıklar. benim içim soğumuyo. yazık o anneler ne haldedir. allah kimseye yaşatmasın
çok kötü bir duru, özellikle yurt di$inda çok ya$anan olaylar bunlar, öz babalari tarafindan tecavüze ugrayanlari çok duydu...Allah kimsenin çocuguna ya$atmasin bu durumu
ama kizlar yanlî$ anlamayin lütfen, bende ilerde anne olmak istiyorum, beni yargilamayin ama bazen 5-10 ya$larinda çocuklar görüyorum ve inanilmaz dercede seksi giydiriliyorlar, bu bence normal degil, tabi bu çocuklarada yan gözle bakmak normal degil ama sapiklarin çok oldugu bir dünyada ya$iyorsak eger biraz ödün verip çocuklarimizi güzel giydiriyoruz diye dü$ünüpte onlari seksi giydirmeye hakkimiz yok bence. Ben seksi derken, ya$i khenüz küçük diye transparan her yeri görünen kiyafetler, daracik minicik $ortlar etekler...hata kom$umun kizinin 7-8 ya$larindayken cinsel organinin gözükmesi gibi durumlar sapiklara avetiye çikariyor gibime geliyor...beni sapik olarakk algilamayin lütfen ama ben anne olduguda bu konulada kendime ne kadar dikkat ediyorsam kizimada o kadar dikkat ederim
neticede günümüzdeki kiyafetlerin aynisini küçük bir kiz çocuguda giyebiliyor çünkü üreticiler aynisini ama boyu ufak olanini üretiyorr
4,5 yaşında oğlum olduğu halde korkuyorum. yabancılardan uzak durmayı nasıl öğretebiliriz çocuklarımıza bilemiyorum. çok hassas bir ayarı olmalı.korkutarak pısırık da yapabiliriz çocuklarımızı....
Kusura bakmayın,asla ukalalık etmek istemem ama sadece yabancılardan değil en yakınlarımızdan bile zarar gelebilir...Üst mesajlarda paylaştım bunu..Çocuklarımızı bu konuda iyice bilinçlendirmeli ve söylediklerini ciddiye almalıyız..Hiç ummadığımız,konduramadığımız dedemin yıllar önce böyle bir iğrençlikler yaptığını öğrendim...Allah tüm çocukları korusun...
evet ya okudum mesajınızı.bir dededen böyle bişey.paranoyak olucaz yakında.toplum olarak yakında kafayı yemezsek iyidir.güvensizlik insanı boşluğa ,uçuruma iter.gelecek nesilden ne bekleyebiliriz ki.sonumuz hiç iyi değil....
4,5 yaşında oğlum olduğu halde korkuyorum. yabancılardan uzak durmayı nasıl öğretebiliriz çocuklarımıza bilemiyorum. çok hassas bir ayarı olmalı.korkutarak pısırık da yapabiliriz çocuklarımızı....