ben daha bu cuma başladım, eskişehirde... esmerim ve yanaklarımda daha ince; kaş arası, bıyık ve çenemde sert kıllarım var. uzadıkça dökülecek 1 ay sonra çıkacak dedi doktorum. yüz hassas bölge, abuklar oluşur demişti ve yüzümde kabuklar oluştu gerçekten. biraz kötü görünüyor ama eğer sonunda kurtulacaksam, değer bence. kalın ve siyah olanlar garanti dökülür dedi.
benim gibi yüzünde lazerden sonra yara oluşan var mı???
sadece bıyık diyorum ya 3 sene çok fazla
:18:
grimsi cnm ben bıyık için gidiorum ilk seansta emin ol etkisini gördüm 1 kere yaptırdım daha 15 geçti üstünden bir iki tel anca çıkmıştır sanırım 2 veya 3 seansta tamamen bitecek bnm
:18:
grimsi cnm ben bıyık için gidiorum ilk seansta emin ol etkisini gördüm 1 kere yaptırdım daha 15 geçti üstünden bir iki tel anca çıkmıştır sanırım 2 veya 3 seansta tamamen bitecek bnm
hangi cihazla yaptırdın canım? ben alexle yaptırdım 3-4 gün sonra yine aynı çıktı bıyıklarım..şu an 8 gün oldu ve dökülme olmadıçok umutsuzum.boşuna para verdim diye düşünüyorum...
Hangi şehirde gidiyosun arkadaşım sen ?
Bide fiyatı ne kadar ?
benimde aynı sorunum var. tam olarak hangi epilasyon kullandınız ve nerede gittiniz ben ist.dayımarkadaşlar ben tüm yüz bitene kadar 400 liraya anlaştım üstelik kullandıkları lazerler çok kaliteli... boynumda sakal gibi siyah siyah çıkıyordu ve yanaklarımda ayva tüylerim vardı aynı şekilde favorilerim, bıyığım, çenem, iki kaş arası ve alında dahil bitene kadar gideceğim... ipl lazer kullanan yerler yüz için görüşmeye gittiğimde tüylerim sarı olduğu için iğne epilasyona almalıyız dediler ama yüzüme asla düşünmedim şu anda da çok memnunum cildim pırıl pırıl oldu henüz bir aydır gidiyorum ama gözle görülür derecede azalma var ve leke de yapmadı. güzellik salonunda 2 adet lazer var biri kalın tüyleri diğeri ise ince tüyleri görüyor.
ben manisadayım..20 tl seans ücreti.cihaz son modelmiş.
yalnız ben dökülme olmadı yazmıştım dünden beri tüylerim tutunca elime geliyo.zayıflamış kökleri..
sanırım ilk seans olduğu için böyle oldu.bir kaç güne çıktı ama işe yaramış olmalı ki 12. günde kökler zayıfladı
manisa da nerde ve hangi cihaz bu?
Ince tuyleri tetikleyen alexandrite lazerdiryüzüne lazer yaptırıp da menmnun kalan yok,hatta aksine ince tüyleride uyarıp uyandırdığı için aksi sonuç alan var.o yüzden araştırılıp tavsiye edilen temiz biyerde direkt iğnelye başlayın derim.daha sık gidip daha acıılı ama kesin çözüm.ben iğneliye başladım,3.seansımdayım şimdilik iyi gidiyor,kızarıklık minik noktalı kabuklanmalar 1 haftada geçiyor.en fazla 15 günmüş.yeterki bir yer bulun kendinize,işte en zor kısım bu,iğneli iyi yapan yer çok yok,hele izmirdee
Canim tesekkurler.Ince tuyleri tetikleyen alexandrite lazerdir
Yuzunuze diod lazer veya nd yag lazerden baska lazer yaptirmayinCanim tesekkurler.
Yüzüme işlem yapan yer, nerde olursa olsun igneli yaptirirsam leke kalir diye beni uyardi...defalarca gittim beni ne hale getirdiniz diye. Beni başlarından mi atmak istiyorlar gercek mi anlayamiyorum:) bir taraftan leke yuzden korkuyorum diger taraftan daha cogaltir mi endiseleniyorum.
Siz diod mubyaptırıyorsunuz ? Bende yüzde ayva tüyleri var çoğalmaması için hangi lazer tipini kullanmalıyım ? Genitalde de alexandrite a devam ettim azaldı ama çok acıyor değiştirmeyi düşünüyorum tecrğbesi olan var mı?Yuzunuze diod lazer veya nd yag lazerden baska lazer yaptirmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?