• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Yüz için lazer epilasyon yaptıranlar ?

ben daha bu cuma başladım, eskişehirde... esmerim ve yanaklarımda daha ince; kaş arası, bıyık ve çenemde sert kıllarım var. uzadıkça dökülecek 1 ay sonra çıkacak dedi doktorum. yüz hassas bölge, abuklar oluşur demişti ve yüzümde kabuklar oluştu gerçekten. biraz kötü görünüyor ama eğer sonunda kurtulacaksam, değer bence. kalın ve siyah olanlar garanti dökülür dedi.
benim gibi yüzünde lazerden sonra yara oluşan var mı???

bende yarın başlıyorum bıyık bölgeme..2011 model alex'miş cihaz.öyle söylediler..soğutmalı falan bişey anlattılar ama bi bilgim olmadığı için dinledim sadece..
beyaz tenliyim ve tüylerim siyah..
15 gün sonra kontrole gidince ücretsiz bi seans daha yapıcaklar..hatta hep arada öyle ücretsiz yaparız dedi.doktor da var benim gidiceğim yerde..
ama burda ki yorumları okuyunca çok korktum..çoğaltıyo yazanlar var:(
jiletle falan kes demediler hiç bana.zaten deseler de yapmam yüzüme.
bıyık bölgesi için en iyi cihaz nedir ve ışın nasıl olmalı..bi bilgisi olan var mı??

bende başladım baklaım hadi hayırlısı ama benim ki fotona nd yağ lazeri.bıyık ve kaş arasından başladım ya du bakalım neler olucak :44:

ben daha bu cuma başladım, eskişehirde... esmerim ve yanaklarımda daha ince; kaş arası, bıyık ve çenemde sert kıllarım var. uzadıkça dökülecek 1 ay sonra çıkacak dedi doktorum. yüz hassas bölge, abuklar oluşur demişti ve yüzümde kabuklar oluştu gerçekten. biraz kötü görünüyor ama eğer sonunda kurtulacaksam, değer bence. kalın ve siyah olanlar garanti dökülür dedi.
benim gibi yüzünde lazerden sonra yara oluşan var mı???

arkadaşım bende dün bıyık bölgeme yaptırdım ve bu sabah uyandığımda minik minik sivilce gibi kabuk gibi beyaz noktalar oluşmuştu:(
çok korkuyorum..ne zaman geçicek bunlar..bide lekelenme oldu gibi.yandı mı acaba cildim?..
seans sırasında çok canım yandı.elektrik çarpar gibi oldu.bitince de kıpkımızıydı bıyık bölgem:(
senin de öyle oldu mu?
bir de hangi cihazla yaptırdın? benim ki soğutmalı epicare duo alexandrite.

ocak sonunda başlıyorum bende favorilerimde ve yanak kısımda çok kalın olmasada tüyler var hormonal bozukluğum olduğu için yaptıranlar hangi cihaz daha iyi yüz bölgesi için kalınlaştırmadan çabuk bitiren?[/B]

:18:
sadece bıyık diyorum ya 3 sene çok fazla

grimsi cnm ben bıyık için gidiorum ilk seansta emin ol etkisini gördüm 1 kere yaptırdım daha 15 geçti üstünden bir iki tel anca çıkmıştır sanırım 2 veya 3 seansta tamamen bitecek bnm :62::62:

grimsi cnm ben bıyık için gidiorum ilk seansta emin ol etkisini gördüm 1 kere yaptırdım daha 15 geçti üstünden bir iki tel anca çıkmıştır sanırım 2 veya 3 seansta tamamen bitecek bnm :62::62:

hangi cihazla yaptırdın canım? ben alexle yaptırdım 3-4 gün sonra yine aynı çıktı bıyıklarım..şu an 8 gün oldu ve dökülme olmadı:( çok umutsuzum.boşuna para verdim diye düşünüyorum...

Vay iyimişş tertoo ya :)

hangi cihazla yaptırdın canım? ben alexle yaptırdım 3-4 gün sonra yine aynı çıktı bıyıklarım..şu an 8 gün oldu ve dökülme olmadı:( çok umutsuzum.boşuna para verdim diye düşünüyorum...

Hangi şehirde gidiyosun arkadaşım sen ?
Bide fiyatı ne kadar ?

Hangi şehirde gidiyosun arkadaşım sen ?
Bide fiyatı ne kadar ?

ben manisadayım..20 tl seans ücreti.cihaz son modelmiş.

yalnız ben dökülme olmadı yazmıştım dünden beri tüylerim tutunca elime geliyo.zayıflamış kökleri..
sanırım ilk seans olduğu için böyle oldu.bir kaç güne çıktı ama işe yaramış olmalı ki 12. günde kökler zayıfladı

Arkadaşlar selammm, ya ben inanılmaz kafaya takmaya başladım fikir verirseniz çok sevinirim. Bıyık bölgeme yaptırıyorum lazer (cihaz Alex sanırım), yüzümdeki tüyler inceler çok ama o bıyık bölgesi baya sert çıkıyor. 7-8 seans oldu, 1 ayda çıkıyorlar. İnceldiler gibi ama bitme belirtisi pek yok. Bir de uygulamadan ve kontrol seansından sonra evet tüy görünütüsü gidiyor ama ellerimi gezdirdiğimde öyle avuç içi gibi değil, bir pütür pütürlük var o bölgede. Bu konuda deneyimi olanlar paylaşırsa çook sevinirim:54:

arkadaşlar ben tüm yüz bitene kadar 400 liraya anlaştım üstelik kullandıkları lazerler çok kaliteli... boynumda sakal gibi siyah siyah çıkıyordu ve yanaklarımda ayva tüylerim vardı aynı şekilde favorilerim, bıyığım, çenem, iki kaş arası ve alında dahil bitene kadar gideceğim... ipl lazer kullanan yerler yüz için görüşmeye gittiğimde tüylerim sarı olduğu için iğne epilasyona almalıyız dediler ama yüzüme asla düşünmedim şu anda da çok memnunum cildim pırıl pırıl oldu henüz bir aydır gidiyorum ama gözle görülür derecede azalma var ve leke de yapmadı. güzellik salonunda 2 adet lazer var biri kalın tüyleri diğeri ise ince tüyleri görüyor.
benimde aynı sorunum var. tam olarak hangi epilasyon kullandınız ve nerede gittiniz ben ist.dayım

ben manisadayım..20 tl seans ücreti.cihaz son modelmiş.

yalnız ben dökülme olmadı yazmıştım dünden beri tüylerim tutunca elime geliyo.zayıflamış kökleri..
sanırım ilk seans olduğu için böyle oldu.bir kaç güne çıktı ama işe yaramış olmalı ki 12. günde kökler zayıfladı

manisa da nerde ve hangi cihaz bu?

ben tam 1 senedir gidiyorum yüzümdeki kıllar için ilkönce alexandrte makınesnınde daha sonra ND yag da yaptılar sonuç hep aynı sadece cıkıs süreleri uzadı.. daha sonra uzman çift makıne gitti yani ndyag tan sonra alex kışın düzenli gittiğim için bitti diye sevinirken tatile çıktım 2buçuk ayda sakal cıktı resmen insan içine cıkamaz oldum mecburen iple aldrmak zorunda kaldım çıldırmak üzereyim :( boynumdakılerı hıc söylemıorum zaten ve benm tüylerim okdr ince zayftkı nasıl böyle oldu bilmiorum boynumda yoktu bile lazer kalınlastrdı resmen ben kaşındm ama incecik tüyleri bile kafama takarsam olcagı buydu :43: yani cok kalın değilse tüylernz başlamayn derim mesela bacaklarımada gıdıorum cok memnunm bitti sayılır ama suanki aklım olsa milyar verseler o lazeri yüzüme vurdurmazdm bide bebek gibi cildimide mahvetti artık lekelı sıvılcelı bı cıldım var :43:

Herkese merhaba,
5yil once hamileliğimde yuzumde cene altinda tuyler cikti, sanirim 8-9 taneydi, kafayi taktim kurtulcam onlardan. Sevmiyorum tuy olayini. Tum vucut alexandraite yaptirmistim 10 yil once memnun kalmistim. Hormonel degisikliklerden dolayi yuz yeni cikti. Alexandraite yaptirdim 4seans, uygilamaci kiz dikkatliydi sadece tuy ustune atış yapti ama azalma olmadi. Evin yakininda bi guzellik merkezi var. Gösterişli pahali bir yer. Ayy bu bizim işimiz kurtaririz sizi bunlardan dedi yetkili bayan. Bir suru para odedim 2sene once 3 tuy için. Toplam 8seans verdiler. Soprano ice diye bir cihaz. Once tütsü sonra tarama..Yuzum kil icinde kaldi. Artik sakalim var diyebilirim. Kontrolsuz heryere gezdiriyorlar ikinci islemde. Tum kil koklerimi uyardi sanirim. 9kil oldu 50 kil...igrenc gorunuyor..Islem Yapanlar çoluk cocuk kucuk kucuk kizlar...ben ilk işlemden itibaren uyardim yaymayin dikkat edin diye. Hep bu cihaz cok özel birsey olmaz dediler..cok pismanim cook. Mahvettiler beni ve diyebildikleri tek sey "sizden kaynaklaniyordur yapiniz uygun degilmis"...Yuze islem yaptirmayin derim..

Son düzenleme:
yüzüne lazer yaptırıp da menmnun kalan yok,hatta aksine ince tüyleride uyarıp uyandırdığı için aksi sonuç alan var.o yüzden araştırılıp tavsiye edilen temiz biyerde direkt iğnelye başlayın derim.daha sık gidip daha acıılı ama kesin çözüm.ben iğneliye başladım,3.seansımdayım şimdilik iyi gidiyor,kızarıklık minik noktalı kabuklanmalar 1 haftada geçiyor.en fazla 15 günmüş.yeterki bir yer bulun kendinize,işte en zor kısım bu,iğneli iyi yapan yer çok yok,hele izmirdee:KK43:
Ince tuyleri tetikleyen alexandrite lazerdir

Ince tuyleri tetikleyen alexandrite lazerdir
Canim tesekkurler.
Yüzüme işlem yapan yer, nerde olursa olsun igneli yaptirirsam leke kalir diye beni uyardi...defalarca gittim beni ne hale getirdiniz diye. Beni başlarından mi atmak istiyorlar gercek mi anlayamiyorum:) bir taraftan leke yuzden korkuyorum diger taraftan daha cogaltir mi endiseleniyorum.

Canim tesekkurler.
Yüzüme işlem yapan yer, nerde olursa olsun igneli yaptirirsam leke kalir diye beni uyardi...defalarca gittim beni ne hale getirdiniz diye. Beni başlarından mi atmak istiyorlar gercek mi anlayamiyorum:) bir taraftan leke yuzden korkuyorum diger taraftan daha cogaltir mi endiseleniyorum.
Yuzunuze diod lazer veya nd yag lazerden baska lazer yaptirmayin

Yuzunuze diod lazer veya nd yag lazerden baska lazer yaptirmayin
Siz diod mubyaptırıyorsunuz ? Bende yüzde ayva tüyleri var çoğalmaması için hangi lazer tipini kullanmalıyım ? Genitalde de alexandrite a devam ettim azaldı ama çok acıyor değiştirmeyi düşünüyorum tecrğbesi olan var mı?

Back