Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ıpl lazer değil; yoğun ışık,yani bi nevi modern ağda,kıl köklerine ulaşamayan ışın geçicidir ve sonuç vermez,bende bilinçsizce ona kanıp ilk seans yaptırmıştım ve allahtan hemen öğrenip ilk seansta bıraktım,ücretini peşin ödediğim halde.aynı yerde iğneliye geçtim ve memnunum.daha yolun başındayım tabii,bir ay olmadı,3 kez gittim.
bence paranızı da peşin ödemediğseniz ıpl den hemen vazgeçin derim,uygulama yapanların vaatlerine inanmayın,3.seansta tüyler belirgin dökülsede sonra ilerde kesin tekrar çıkıyor,hatta daha fazla.birde kökten almadığınız için diğer açık renk hafif tüylerinizde uyarılıp sertleşerek çıkacak haberiniz olsun...
bence ıpl yasaklanmalı,öyle her önüne gelen müşteriye bu kalıcı çözüm bizde en iisi falan diye vaadlere inanılmamalı...
birde ucuzmuş gibi!!!
* karınca yumurtası yağını araştırıyorum,içeriğine bakabilirsiniz netten de ;o zaten karınca yumurtası değil,ayçiçek yağı- acı badem birkaç doğal esanslı birşeyler işte... ama zeytin yağı gibi tüyleri beslemiyor,yani tüyleri daha çok çıkarır diye bir şey sözkonusu olamaz,bence yüzünüzü kökten almadığınız için, ıplinde etkisini henüz görmediğiniz için böyle bir yoruma varmış olabileceğinizi sanıyorum.ben kullanıyorum bir aydır yanetkisini görmedim.kantaron yağıyla birlikte kullanıyorum ondan da çok memnunum.tavsiye ederim.
bıyık bölgeme lazer yaptıralı 10 gün hatta belki daha fazla oldu ama hala hepsi dökülmedi. uzamıyorlar da ama böyle çok kısa kök şeklinde duruyorlar. bu konuda yardımcı olursanız fikirlernizi bekliyorumm :)
eczaneden aldığım bir kese vardı arkası lif gibi, diğer yüzü sert. onla olur heralde?
ben yüzüme yaptırıyorum 6. seanstayım sarısın oldugum için uzun sürecek sanırım bıyık için gitmiştim ama arada cıkan tek tük kıllarım vardı tamamına 25 lıra verıorum 30 lr ile baslamıstım tüylerım azalınca 25e indirdi
Benim yüz bölgem tam 1 hafta sonra dökülüyor.Yani Cuma günü gittiysam ondan sonraki cuma dökülüyor. Ama genitale başladım orada 10 gün oldu hala belirgin bir dökülme yok bilmiyorumkismile genitale giden varsa aranızda tamamen ne kadar zamanda döküldüğünü yazar mısınız?
eğerbaşlamadysan hala hiç başlama derm..Ben yaptırıorum suanda ama pişmanım yani şöyle söliim yüzümdeki tüyler baya inceydi lazerden sonra kalınlastı ilk seanstan sonrada yine aynı şekilde uzama oluo ve alamıosun.. ve benm yüzümde sivilce yaptı :S
hadi ya ... :S peki ne ile almamı önerirsiniz bıyık bölgesini ... ?
Canım konuyu tesadüfen gördüm cevap vermek istedim...
Bende lazere ilk başlarda karşıydım cildimi yakarmı?,tüyleri dahada çoğaltırmı vs.vs . sorularım vardı ve arkadaşımın güzellik salonu var bıyıklarım için ağdaya gittiğimde bu kadar acıya dayanılmaz gel bi deneyelim dedi ve yaptıralı 3 gün oldu daha ilk sean fiyat 25tl...bitiş garantili 125tl... ben şimdilik memnunum en azından ağdadaki gibi cildimde yan etki oluşmadı ağda zamanla leke ve sivilce yapmaya başladı bıyık bölgemde ....
ama şunu sakın unutma yerin ve makinenin çok büyük önemi var ayrıca herkesin kıl yapısı farklıdır en az 8 seansta bitiyor 8seanstan sonra en fazlada 1-2 tane kalıyor buda normalmiş yani bütün bıyıklarla uğraşana kadar 1-2 tane benim görüşüme göre hiç birşey değil ....
Canım konuyu tesadüfen gördüm cevap vermek istedim...
Bende lazere ilk başlarda karşıydım cildimi yakarmı?,tüyleri dahada çoğaltırmı vs.vs . sorularım vardı ve arkadaşımın güzellik salonu var bıyıklarım için ağdaya gittiğimde bu kadar acıya dayanılmaz gel bi deneyelim dedi ve yaptıralı 3 gün oldu daha ilk sean fiyat 25tl...bitiş garantili 125tl... ben şimdilik memnunum en azından ağdadaki gibi cildimde yan etki oluşmadı ağda zamanla leke ve sivilce yapmaya başladı bıyık bölgemde ....
ama şunu sakın unutma yerin ve makinenin çok büyük önemi var ayrıca herkesin kıl yapısı farklıdır en az 8 seansta bitiyor 8seanstan sonra en fazlada 1-2 tane kalıyor buda normalmiş yani bütün bıyıklarla uğraşana kadar 1-2 tane benim görüşüme göre hiç birşey değil ....