• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Yüz için lazer epilasyon yaptıranlar ?

Ankara'da olupta lazer ile tüy sorunumu tamemen çözdüm diyenler (özellikle yüz ve kol için) lütfen paylaşımda bulunabilir mi?

Ankara'da olupta lazer ile tüy sorunumu tamemen çözdüm diyenler (özellikle yüz ve kol için) lütfen paylaşımda bulunabilir mi?

Canım bu sorunu, konu olarak aç istersen, herkes görebilsin diye olumunekankayizsmile

Benim yüz bölgem tam 1 hafta sonra dökülüyor.Yani Cuma günü gittiysam ondan sonraki cuma dökülüyor. Ama genitale başladım orada 10 gün oldu hala belirgin bir dökülme yok bilmiyorumkismile genitale giden varsa aranızda tamamen ne kadar zamanda döküldüğünü yazar mısınız?

12.gün fln dökülmeye başlıyor.benim ilk seanstan sonra müthiş bir azalma oldu şimdi 3.seansıma gideceğim ve genital baya azaldı diyebilirim sadece bir iki leke var ama oda doktorum 2 3 aya gider diyor bakalım görcez...

12.gün fln dökülmeye başlıyor.benim ilk seanstan sonra müthiş bir azalma oldu şimdi 3.seansıma gideceğim ve genital baya azaldı diyebilirim sadece bir iki leke var ama oda doktorum 2 3 aya gider diyor bakalım görcez...

Nerde yaptırıyorsun canım, bende yüzüme istiyorum ....

merhabalar ben lazer epilasyonu bundan 10 yıl önce yaptırdım tam 10 seans yüz bölgeme yaptırmıştım.hemde o zamanlar lazer epilasyonun ilk çıktığı zamandı.seansına o zaman 100 mark ödüyordum.benimde önce yüzümü jiletle kesiyorlardı sonra soğuk bir jel sürüyorlardı ondan sonra atış yapıyorlardı.hemde yapan kişi kendi doktordu.ama ben hiç bir faydasını görmedim aksine dahada çoğaldı sarı olanlarda şertleşti.çok pişmanım keşke yaptırmasaydım diyorum.

merhabalar ben lazer epilasyonu bundan 10 yıl önce yaptırdım tam 10 seans yüz bölgeme yaptırmıştım.hemde o zamanlar lazer epilasyonun ilk çıktığı zamandı.seansına o zaman 100 mark ödüyordum.benimde önce yüzümü jiletle kesiyorlardı sonra soğuk bir jel sürüyorlardı ondan sonra atış yapıyorlardı.hemde yapan kişi kendi doktordu.ama ben hiç bir faydasını görmedim aksine dahada çoğaldı sarı olanlarda şertleşti.çok pişmanım keşke yaptırmasaydım diyorum.

o zamandan beri lazer cihazları baya bir evrim geçirmiştir sanırım :)
ama yüz için illa ki lazer ve ipl den uzak durulması taraftarıyım. yüzde iğneli en iyisi. zemuszemus

arkadaşlar ben yüzüme 10 seans alexsdre die bi lazer yaptırdım bıyık bölgemdeki kalın tüyleri yok etti olmayan ayvacık tüylerini çoğaltı.çene ve bıyığıma 100 lira veriyodum.şimdik yüzüm çok kötü başka biyere geçtim orda diode lazer uygulanacak sonuç bildiricem size

lazerin yüze faydası değil zararı var arkadaşlar ama insanlar burda okudukları halde körü körüne hala lazer yaptırıyorlar kıllar önce bitiyor gibi ama sonra bütün yüz doluyor uğraş dur artık......

lazerin yüze faydası değil zararı var arkadaşlar ama insanlar burda okudukları halde körü körüne hala lazer yaptırıyorlar kıllar önce bitiyor gibi ama sonra bütün yüz doluyor uğraş dur artık......

Hadi yaa.. pöff...

arkdslar 3 seans alexle lazer yaptırdım alex tipi lazer yuze uygun deılmıs dahada arttırdı:( iğneli ep. yapmak ıstıyorum haznedar b.evler cıvarında oturuyorum bu cevrede varmı bıldıgınız guvenılır iğnelı epilasyon merkezı??? bi de sey diode lazer yuze cok uygunmus burda 10 seansı 250 ytl sızce nasıl ıyımı? ama hepsı bıtmezmıs %80ı anca bıtermıs onun ıcınde ıgnelıye gıtmem gerekmıs tekrardan eğer lazere gıdersem ama cok kararsızım ne dusunuyosunuz hangısıne gıtsem?

arkadaslar merhaba, ben yaklasik olarak 6-7 yil once biyik ve ceneye lazer yaptirdim , 1yila yakin sure gittim.beyaz tenli ve koyu renk tuyluyum. suan biyik bolgemde cok cok az ayva tuyu var almaya gerek bile gormuyorum , cenemde hic kalmadi . iyiki gitmisim .daha oncesinde her aksam elimde cimbiz tuyleri aliyordum. 20 yil oncede kolaltim icin igneliye gitmistim ama vakitsizlikten birakmistim. ama o zamandan beri okadar az cikiyorki sadece cimbizla aliyorum. simdide bacaklarim icin lazere basladim 3 seans oldu %80 azaldi diyebilirim. kaydirigubbakcemile3

Ankara da yaptirmistim Plastik Cerrah olan doktorun yeriydi.Alexandrite ile yapmis. bu formu okuduktan sonra merak ettim arastirdim.herkesin bu tuylerden kurtulmasi dilegiyle ...

arkadaşlar
ben çene bölgeme 13 seans diod lazer yaptırdım.jiletleyerek yaptılar.ayva tüyü olan çenem resmen kalın kıla dönüştü.daha sonra 8 seans alexander lazer yaptırdım..sorun çenemdeydi..ama lazer dağınık işlem yaptığından boynumdaki ince tüyleri azdırdı.okadar geniş bir alana yayıldıki gördükçe aynada kendimi ağlıorm.
en başta dürüst bi lazer merkezi size iğneli gerekli tüyleriniz ince sakın lazer yaptırmayın demişti.dinlemedim başıma bunlar geldi.troit hastasıyım ve yumurtalıklarımda tüylenme yapan kist var.yeni ilaç tedavisine başlıcam.yasmin doğ.kont.hapı..doktorum prof.ve ünlü biri..ve bana ilacı kullanırken iğneli epilasyon yaptırmamı,kesin çözümün yüzde iğneli olduğunu söledi.
dün iğneliye başladım.okadar geniş bir alana yayılmışki kıllar bi kısmına yapabildi.37 dakika sürdü.haftaya kaldı gerisi.şuan kızarıklık ve hafif şişme var.yeterki çözüm olsun ben buna razıyım.

LÜTFEN YÜZÜNÜZE LAZER YAPTIRMAYIN..ben bunu uzun süre denemiş biri olarak sölüorum.lütfen..

Asvak da yaptirmistim ama 5-6 yil oluyor . ben sansli olanlardanim kurtuldum , darisi silerin basina...

kujum merhaba;
aynı dertten muzdarip olduğumuzu öğrendim msjında.sitenin yenisi olduğumdan özele kapalı şuan.
sana bi sorum olucak?
iğneli ctesi yaptırdım ve bugün ptesi.2 gün geçti.boynumun altına yaptırdım ve bu bölgede şuan şişlik var.sanki gıdığım sarkmış gibi.ilk gün daha çoktu şuan biraz indi.bide kızarıklıklar var isilik dökmüş gibi.hafif iğne ucu kadar kahverengi kabuklar oluşuo.korkuorm iz kalırmı die.yaptırdğm yer nişantaşında biyer.ve inanılmaz temiz.ilkkez yaptırınca tedirgin oldum.buhafta bidaha gidicem tamamına yapamadı çünki okadar çokki..
senin kaç seansta bitti.bide iz kalırmı?

ya arkdslar bende yüzüme lazer yaptırdım arttırdı hem de nasılll:((( cok moralm bozuk..dün bi iğneli epilasyon merkezıne gıttım biraz cekımser baktılar ya cok genıs alana agıldıgı ıcın dayanabılırmısın vs cok mu acıyo arkdslar iğnelı epilasyon?? bır de ne sormam gerek bılgı almak ıcın bu ıgnenın altını felan varmıs bılen varsa bılgı verebılırmı?

yüz bölgesinde yaptırıp memnun kalanlarda var kalmayanlarda , bu durum bence yapılan yer ve kullanılan cihazla alakalı tabi bide hormon yapısıyla ..
yüze alex. yapılmaz ince tüyleri tetikler çünkü... ondan sonra 3,4 yıl gitmek zorunda kalırsınız .. yüz için yani ince tüyler için geliştirilmiş yeni cihazlar var onları arastırmak gerek .. o cihazlar her merkezde yok malesef .. genel bir cogunlugun memnuniyetsiz olması da zaten türkiyede her yer için yüz de dahil alex uygulanması , cünkü merkezlerin cogunda o var .. o yüzden kesinlikle yüzünüze lazer yaptırmayın denmesini de dogru bulmuyorum , bilinçsizce gidilip yüze lazer yaptırılmasını da ..
bu arada lazer sarı tüyleri görmez hiç bir sekilde , onlarla barışmayı öğrenin ama siyahsa tüyler bir cözüm aramakta fayda var tabi...

sevgiler

Back