Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ankara'da olupta lazer ile tüy sorunumu tamemen çözdüm diyenler (özellikle yüz ve kol için) lütfen paylaşımda bulunabilir mi?
Benim yüz bölgem tam 1 hafta sonra dökülüyor.Yani Cuma günü gittiysam ondan sonraki cuma dökülüyor. Ama genitale başladım orada 10 gün oldu hala belirgin bir dökülme yok bilmiyorumkismile genitale giden varsa aranızda tamamen ne kadar zamanda döküldüğünü yazar mısınız?
12.gün fln dökülmeye başlıyor.benim ilk seanstan sonra müthiş bir azalma oldu şimdi 3.seansıma gideceğim ve genital baya azaldı diyebilirim sadece bir iki leke var ama oda doktorum 2 3 aya gider diyor bakalım görcez...
merhabalar ben lazer epilasyonu bundan 10 yıl önce yaptırdım tam 10 seans yüz bölgeme yaptırmıştım.hemde o zamanlar lazer epilasyonun ilk çıktığı zamandı.seansına o zaman 100 mark ödüyordum.benimde önce yüzümü jiletle kesiyorlardı sonra soğuk bir jel sürüyorlardı ondan sonra atış yapıyorlardı.hemde yapan kişi kendi doktordu.ama ben hiç bir faydasını görmedim aksine dahada çoğaldı sarı olanlarda şertleşti.çok pişmanım keşke yaptırmasaydım diyorum.
merhabalar ben lazer epilasyonu bundan 10 yıl önce yaptırdım tam 10 seans yüz bölgeme yaptırmıştım.hemde o zamanlar lazer epilasyonun ilk çıktığı zamandı.seansına o zaman 100 mark ödüyordum.benimde önce yüzümü jiletle kesiyorlardı sonra soğuk bir jel sürüyorlardı ondan sonra atış yapıyorlardı.hemde yapan kişi kendi doktordu.ama ben hiç bir faydasını görmedim aksine dahada çoğaldı sarı olanlarda şertleşti.çok pişmanım keşke yaptırmasaydım diyorum.
lazerin yüze faydası değil zararı var arkadaşlar ama insanlar burda okudukları halde körü körüne hala lazer yaptırıyorlar kıllar önce bitiyor gibi ama sonra bütün yüz doluyor uğraş dur artık......