• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Yüz için lazer epilasyon yaptıranlar ?

Siz diod mubyaptırıyorsunuz ? Bende yüzde ayva tüyleri var çoğalmaması için hangi lazer tipini kullanmalıyım ? Genitalde de alexandrite a devam ettim azaldı ama çok acıyor değiştirmeyi düşünüyorum tecrğbesi olan var mı?
Yuz icin esmerseniz nd yag. Acik tenliyseniz kesinlikle diod lazer oneririm. Asla ama asla yuzunuze alexandrite yaptirmayin. Estetisyene gosterin tuylerinizi onlar lazerin gorup gormeyecegini biliyorlar. Son teknoloji buzlazer diod utulemeyi tavsiye ediyorum

Siz ne zamandır yaptırıyorsunuz ? Bide arupa yakasında
Yuz icin esmerseniz nd yag. Acik tenliyseniz kesinlikle diod lazer oneririm. Asla ama asla yuzunuze alexandrite yaptirmayin. Estetisyene gosterin tuylerinizi onlar lazerin gorup gormeyecegini biliyorlar. Son teknoloji buzlazer diod utulemeyi tavsiye ediyorum
memnun kaldıgınız bir yer var mı ? Buzlazerin sitesine girdim oradaki güxellik merkezlerinden birini seçsem olur herhalde güvenilirdir diye düşünüyorum ?? Genital ve koltuk altı çok azaldı bnm alexanrite ile. Ten rengi açık tütker karışık benim

memnun kaldıgınız bir yer var mı ? Buzlazerin sitesine girdim oradaki güxellik merkezlerinden birini seçsem olur herhalde güvenilirdir diye düşünüyorum ?? Genital ve koltuk altı çok azaldı bnm alexanrite ile. Ten rengi açık tütker karışık benim
2 seans 2 kontol oldu memnunum. Buzlazer.com dan bulun gidin zaten en garanti boyle.

Sana en yakin yeri bulabildinmi buzlazer.com sitesinden

Hormon bozukluğum var. 3. Senas bitti çene bölgemde. 4. Ye gidicem %70yok oldular.

Back