ıpl lazer değil; yoğun ışık,yani bi nevi modern ağda,kıl köklerine ulaşamayan ışın geçicidir ve sonuç vermez,bende bilinçsizce ona kanıp ilk seans yaptırmıştım ve allahtan hemen öğrenip ilk seansta bıraktım,ücretini peşin ödediğim halde.aynı yerde iğneliye geçtim ve memnunum.daha yolun başındayım tabii,bir ay olmadı,3 kez gittim.
bence paranızı da peşin ödemediğseniz ıpl den hemen vazgeçin derim,uygulama yapanların vaatlerine inanmayın,3.seansta tüyler belirgin dökülsede sonra ilerde kesin tekrar çıkıyor,hatta daha fazla.birde kökten almadığınız için diğer açık renk hafif tüylerinizde uyarılıp sertleşerek çıkacak haberiniz olsun...
bence ıpl yasaklanmalı,öyle her önüne gelen müşteriye bu kalıcı çözüm bizde en iisi falan diye vaadlere inanılmamalı...
birde ucuzmuş gibi!!!
* karınca yumurtası yağını araştırıyorum,içeriğine bakabilirsiniz netten de ;o zaten karınca yumurtası değil,ayçiçek yağı- acı badem birkaç doğal esanslı birşeyler işte... ama zeytin yağı gibi tüyleri beslemiyor,yani tüyleri daha çok çıkarır diye bir şey sözkonusu olamaz,bence yüzünüzü kökten almadığınız için, ıplinde etkisini henüz görmediğiniz için böyle bir yoruma varmış olabileceğinizi sanıyorum.ben kullanıyorum bir aydır yanetkisini görmedim.kantaron yağıyla birlikte kullanıyorum ondan da çok memnunum.tavsiye ederim.