Cilt Bakımı Ürünleri Yüz hatlarım çok güzel diyen var mı?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

yüz hatlarınızı beğenirmisiniz

• Ankete Katılan
    35
  • Anket Kapalı .
beeeeeeeeeennnn :) her makyaja uyum sağlayabilen bir yüzüm olduğunu düşünüorum özellikle elmacık kemiklerim

o resım bı ayrı güzeldi ama bu da süper:)) çok farklı çıkmış diğerınden. benımde fotolarım bırbırınden farklı çıkıyor. albüme ekledim bı kaç yenı foto:)

evet canm ben de farklı farklı çıkıyorum fotolarda anlamadım gitti, bakıyım senin fotolarına :))

ya nazlı ben sıımdı dusunuyorum dıyorumkı 53 olayım eskı halıme doneyım sonra asla dıyorum sporla vucudumu sıkılastırırım ama ınsan kılo alıp verdıkce yuz cok deforme oluyo sarkıo degısıo ben daaha fazla kılo alsam bıle cok az gerı vermeye calısırım yuz daha onemlı bence

nazlı bebek fotolarına baktım gerçekten çok güzelsin maşallah diyelim:)aama ben fotolarda güzl olan bişey daha gördüm oğlun çok yakışıklı maşallah Allah sana bağışlasın canm:)

Bende 168 im 53 kilo filan varımdır . Şu ara bol bol yiyorum yediklerim hep göğüslerime yarıyor maşallah xD

bende elmacık kemiklerimi beğenirim yüzümü beğenirim çok değil ama severim yinede:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…