- 2 Şubat 2010
- 685
- 5
- Konu Sahibi benoctobus
Kız pek beğenilecek bir yüz değil , pis pis bakıyorum zati xD .tesekkurler yasemın sende koyda bende senınkını begeneyım
Aynen edit olsa bende koyar kaldırırdım büyük halini , ama işte.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız pek beğenilecek bir yüz değil , pis pis bakıyorum zati xD .tesekkurler yasemın sende koyda bende senınkını begeneyım
Yok kız ilksin xD Neremi benzettin kaydirigubbakcemile3 onun gözleri minicik minicik değil miydi xDyasmın senı azra akına benzettım :)benzeten oluomu
Meryemcim ben senin saç renginide çok beğendim opuyorumnanaktan
Yüzünde gayet hoşyerimseniben
Bende koymak istiyorum ama edit butonu niye yok yaaaaaa:umursamaz:
Yok kız ilksin xD Neremi benzettin kaydirigubbakcemile3 onun gözleri minicik minicik değil miydi xD
ben de çok beğenirim yüz hatlarımı burnum göz yapım güzeldir oval bi yüze sahibim, çevremdeki insanlarda beğendiklerini söylrler yerimsenibenedit olsa koyardım valla hemen
Buda ilginç xD Teşekkür ederim yinede . Sizin de çenenizi çok beğendim ben ayıptır söylemesi bendede gamze var çenede ama o kadar belirgin değil xDbende cansu dereye benzeettm:)
Çok tatl bi yüz daha , gözler ışıl ışıl bakıyor bi öyle bakamıyorum ben yaben de çok beğenirim yüz hatlarımı burnum göz yapım güzeldir oval bi yüze sahibim, çevremdeki insanlarda beğendiklerini söylrler yerimsenibenedit olsa koyardım valla hemen
ben de koydum avatarımayerimseniben
Çok tatl bi yüz daha , gözler ışıl ışıl bakıyor bi öyle bakamıyorum ben ya
Ayy canım çok tatlısın
yasmın sende kendını yerden yere vurdun senın bakıslarında ne var gayet hos bence:))
Teşekkür ederim canıım birileri öyle düşünüyorsa ne mutlu ama pis bakarım hep,sinirli sinirli kaydirigubbakcemile3Yinede çook sağol yorum yapıp rahatlatmaya çalıştığın için.
bende:)))
ama çevremde de çok begenılıo.
aslan burçları zaten kendını begenmiş olu:)))
şaka bı yana zaten bı yuzum var begendıım ((
kılolarla başım dertte
Buda ilginç xD Teşekkür ederim yinede . Sizin de çenenizi çok beğendim ben ayıptır söylemesi bendede gamze var çenede ama o kadar belirgin değil xD
canm çok güzelsn bergüzar korele benzettim seni:)
Teşekkürler canııım Herkes birilerine benzetti toplama bilgisayara döndüm kaydirigubbakcemile3 :teytey: Valla çenede gamzeye bayılıyorum ben , sizin yüzünüzede bayağı bitmiş yani hoş hoşuma gitti o yüzden :ecrin_bebek:canm rahatlatmaya çalışmıorum gerçekten güzel ya ablama benziosun oa böle ser sert bakar farklı bi hava oluyor ya:)