Cilt Bakımı Ürünleri Yüz hatlarım çok güzel diyen var mı?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

yüz hatlarınızı beğenirmisiniz

• Ankete Katılan
    35
  • Anket Kapalı .
Meryemcim ben senin saç renginide çok beğendim opuyorumnanaktan
Yüzünde gayet hoşyerimseniben
Bende koymak istiyorum ama edit butonu niye yok yaaaaaa:umursamaz:

ben de çok beğenirim yüz hatlarımı burnum göz yapım güzeldir oval bi yüze sahibim, çevremdeki insanlarda beğendiklerini söylrler yerimsenibenedit olsa koyardım valla hemen:KK70:

yasmın sende kendını yerden yere vurdun senın bakıslarında ne var gayet hos bence:))

Teşekkür ederim canıım birileri öyle düşünüyorsa ne mutlu ama pis bakarım hep,sinirli sinirli :KK70: kaydirigubbakcemile3Yinede çook sağol yorum yapıp rahatlatmaya çalıştığın için.

Teşekkür ederim canıım birileri öyle düşünüyorsa ne mutlu ama pis bakarım hep,sinirli sinirli :KK70: kaydirigubbakcemile3Yinede çook sağol yorum yapıp rahatlatmaya çalıştığın için.

canm rahatlatmaya çalışmıorum gerçekten güzel ya ablama benziosun oa böle ser sert bakar farklı bi hava oluyor ya:)

Buda ilginç xD :KK70: Teşekkür ederim yinede . Sizin de çenenizi çok beğendim ben ayıptır söylemesi :KK70: bendede gamze var çenede ama o kadar belirgin değil xD

teşekkür ederım :) genelde gözlerimi falan begenrler ilk defa çenemı begenn oldu :) aksıne bnde gamzeyı çenede deılde yankta sewıorm ama benım gamzem çok belirgin değil malesef

canm rahatlatmaya çalışmıorum gerçekten güzel ya ablama benziosun oa böle ser sert bakar farklı bi hava oluyor ya:)
Teşekkürler canııım :KK70: Herkes birilerine benzetti toplama bilgisayara döndüm kaydirigubbakcemile3 :teytey: Valla çenede gamzeye bayılıyorum ben , sizin yüzünüzede bayağı bitmiş yani hoş hoşuma gitti o yüzden :ecrin_bebek:

X