Yüz germe

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nisan ayından beri bu ameliyat için araştırma yapıyorum bu ameliyatı yapan bütün doktorları tanıyorum artık bu konuda Zekeriya Kul gerçekten çok çok başarılı bu sebeple kendimi Zekeriya hocaya emanet etme kararı verdim sonunda geçen hafta görüşmeye gittim çok kibar ve anlayışlı bir doktordu hocada ameliyata uygun buldu beni ,ara tatilde ameliyat olmak istiyordum ama Ocak ayınına kadar doluymuş bu yüzden ocak sonuna günümü aldım bir an önce o gün gelsin istiyorum ameliyatımdan sonra yine yazarım (35 yaşındayım ama 36 yaşında ameliyata gireceğim:) )
Hayırlı olsun kararınız 💐 Yaşınız genç aslında, tam olarak ne yapılacak size?

Hayırlı olsun kararınız 💐 Yaşınız genç aslında, tam olarak ne yapılacak size?
Orta yüz hattım çok düştü hem o kalkıcak hemde kaş kısmım kalkıcak aslında ben alt çene kısmınıda sordum onun için daha erken dedi 35 yaş bu ameliyat için uygun bir yaş aslında tüm yüz germe değil benimki
2.5 ay nasıl bekleyeceğim bilimiyorum:)

Orta yüz hattım çok düştü hem o kalkıcak hemde kaş kısmım kalkıcak aslında ben alt çene kısmınıda sordum onun için daha erken dedi 35 yaş bu ameliyat için uygun bir yaş aslında tüm yüz germe değil benimki
2.5 ay nasıl bekleyeceğim bilimiyorum:)
Çok heyecanlısındır tabi 😉 İhtiyaç olmasaydı doktorda önermezdi muhakkak. İnşallah çok iyi bir sonuç alır ve çok mutlu olursunuz 💕

Kesinlikle ihtiyacım var çok heyacanlıyım hocayla konuştuğumdan beri zaman geçmiyor :) iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim:)

Nisan ayından beri bu ameliyat için araştırma yapıyorum bu ameliyatı yapan bütün doktorları tanıyorum artık bu konuda Zekeriya Kul gerçekten çok çok başarılı bu sebeple kendimi Zekeriya hocaya emanet etme kararı verdim sonunda geçen hafta görüşmeye gittim çok kibar ve anlayışlı bir doktordu hocada ameliyata uygun buldu beni ,ara tatilde ameliyat olmak istiyordum ama Ocak ayınına kadar doluymuş bu yüzden ocak sonuna günümü aldım bir an önce o gün gelsin istiyorum ameliyatımdan sonra yine yazarım (35 yaşındayım ama 36 yaşında ameliyata gireceğim:) )
Yaptırdınız mı memnunsunuz ücret bilgisi verebilirmisiniz lütfen

benim ameliyatım 29 Ocak sabırsızlıkla bekliyorum ama Zekeriya hoca bu konuda çok iyi ben Nisandan beri araştırıyorum ınstagram sayfasında sonuçları var

yaralagul 'e cevabım alıntı yapmadı nedense

Ben üst yüz germe şakak germe ve kantopeksi yaptırdım o kadar memnunumki muhteşem oldu fotoğraf gönderebilirim isteyen herkese
Benimde beraber kardeşim ve birkaç arkadaşım daha yaptırdı herkesin fotoğrafını gönderebilirim
Gözlerimiz çekildi yanaklar gerildi nazolabialler azaldı kaş uçlarımız kalktı video fotoğraf herşey gönderebilirim
Kime yaptırdınız acaba? Fotolarınızı paylaşır mısınız?

Bana foto atabilir misiniz 20 şubatta ameliyatım var ama hala endişelerim var

benim ameliyatım 29 Ocak sabırsızlıkla bekliyorum ama Zekeriya hoca bu konuda çok iyi ben Nisandan beri araştırıyorum ınstagram sayfasında sonuçları var
Zekeriya hocayla bende görüştüm ama karar veremedim, tecrubelerinizi paylaşırmısınız lütfen...

Arkadaş yılda bir germe ameliyatı oluyor galiba hiç inandırıcı değil madem memnundu neden tekrar yaptırdı acaba.Hocayı karalamak isteyenler yazdırmış bence.Ben 29 ocakta olacağım Zekeriya beye sabırsızlıkla o günü bekliyorum :)

Kesinlikle yaptırtmayın dr Zekerya Kul hiç iyi yapmiyo şakal germe ve orta yuz germe yaptırtacağiminsoledim 2 ay önce yaptı sadece kaş ımi astı çıkti orta yuz ve şakaklarım hiç gerilmedi

bende Dr Zekerya Kul da şakak germe ve orta yuz kaldırma alt yuz germe yapıcam dedi ama 2 ay oldu şakak ve orta yuzde hiiç gerilme yok sadece kaş askılama yapmış alt yuz germede hiiç memnun değilim henuz 2 ay ama düşük yanak ve şakaklarimda düşük
Arkadaş yılda bir germe ameliyatı oluyor galiba hiç inandırıcı değil madem memnundu neden tekrar yaptırdı acaba.Hocayı karalamak isteyenler yazdırmış bence.Ben 29 ocakta olacağım Zekeriya beye sabırsızlıkla o günü bekliyorum :)

ben 29 ocakta olacağım inşallah uzun zamandır bekliyorum sonuçları çok başarılı bence imstagram sayfasında var
Deneyiminizi merakla bekkiyorum ne olur bizimle paylasin bende kendisini cok merak ediyorum.Simdiden gecmis olsun size :)

Deneyiminizi merakla bekkiyorum ne olur bizimle paylasin bende kendisini cok merak ediyorum.Simdiden gecmis olsun size :)

ben 29 ocakta olacağım inşallah uzun zamandır bekliyorum sonuçları çok başarılı bence imstagram sayfasında var
Çok Meraklıyım lütfen mazur görün, Kaç yaşındasınız ? Endoskopik mi olcak derin plan mı? Ücret konusunda bilgi paylaşabilirmisiniz çok çok merak ediyorum. Dört ay sonra gelinlik giyeceğim ayrıca titizlikle yaklaşıyorum.
Daha önce fransız askısı diye bir işlem yapıldı geçen yıl maalesef hayal kırıklığı yaşadım hazır sizi bulmuşken boğmak istemezdim ama tecrubelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X