Yüz germe

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba, 2011 de meme büyütme ameliyatı oldum, 2014 de karın germe oldum. Hiçbir sorun yaşamadım. Sonuçlardan çok memnunum 👍 Her ameliyat risk içerir tabi, bazı sorunlar olabilir, ufakta olabilir büyükte.Allah,herkesin gönlüne göre sonuçlar versin tabi. Maddi manevi zor süreçler..
Yalnız bu yüzü iple asmayı bende mantıklı bulmuyorum. Yani kıssa vadeli sonuçlar. O ip askı elbet düşecek. Belki önce yüzümüzün sol tarafı düşecek, saç taraf gergin olacak 😀 Sanatçılar gibi paramız yokki, hadi düştü, hemen yaptıralım diyelim! Hee varsa olabilir, denenebilir. Ama en güzel kalıcı, daha uzun vadede güzel sonuç göreceğimiz ameliyatkar bence 😉
Haklısınız biryerde duydum tam hatırlamıyorumda bu ameliyatsız yüz germe işlemleri ciltte aslında birazda deforme olusturuyormus yani onunyaptıracagınıza sürekli ameliyat olmak daha mantıklıymıs

Haklısınız biryerde duydum tam hatırlamıyorumda bu ameliyatsız yüz germe işlemleri ciltte aslında birazda deforme olusturuyormus yani onunyaptıracagınıza sürekli ameliyat olmak daha mantıklıymıs
Sanirim en iyisi kulak onu ve arkasi ile alin sac cizgisinden alin germe. Ama bununla ilgilide cok az paylasim var. Alin sac cizgisinden ameliyat olmus birinin fotografini bile gormedim henuz o izler nasil olur bilemedim.

Merhaba, 2011 de meme büyütme ameliyatı oldum, 2014 de karın germe oldum. Hiçbir sorun yaşamadım. Sonuçlardan çok memnunum 👍 Her ameliyat risk içerir tabi, bazı sorunlar olabilir, ufakta olabilir büyükte.Allah,herkesin gönlüne göre sonuçlar versin tabi. Maddi manevi zor süreçler..
Yalnız bu yüzü iple asmayı bende mantıklı bulmuyorum. Yani kıssa vadeli sonuçlar. O ip askı elbet düşecek. Belki önce yüzümüzün sol tarafı düşecek, saç taraf gergin olacak 😀 Sanatçılar gibi paramız yokki, hadi düştü, hemen yaptıralım diyelim! Hee varsa olabilir, denenebilir. Ama en güzel kalıcı, daha uzun vadede güzel sonuç göreceğimiz ameliyatkar bence 😉
Sizi diger topiklerden takip ediyorum endoskopik yuz germe ile ilgili ne dusunuyorsunuz yaptiran tanidiklariniz vardir belki merak ettim sizde sakak germe yaptirmistiniz ve memnunsunuz diye biliyorum

Şakaklarim eskiden nasılsa aynı duruyo hem orta yuz gerecez burun agız keneri çukurlukkar açılak demişti hiçte bile açılmadi çukurlarda duruyo ben eskiden başka yerde yaptırtmiştim endoskopik şakak ve orta yuz germe çok güzel açılmişti her kes farketmişti buvsefer kimse anlamadı bile değişiklik
Keske bir once sonra fotografi koysanizda bizde gorsek belki farkli bakisacilari size yardimci olabilir

Sizi diger topiklerden takip ediyorum endoskopik yuz germe ile ilgili ne dusunuyorsunuz yaptiran tanidiklariniz vardir belki merak ettim sizde sakak germe yaptirmistiniz ve memnunsunuz diye biliyorum
Benim saçlı deriden kesi yapılarak göz kenarlarım çekilmişti. Göz kenarları öncesinde çok düşüktü, küçük Emrah modu 😀 Şimdi daha çekik, daha fresh oldu 👍
Çevremde tanıdık yaptıran yok maalesef. Ama doktoruma gidip gelince yada ameliyat oldugumda falan ameliyat olanları görmüştüm. Degişim çok iyi yönde. 👍

Benim saçlı deriden kesi yapılarak göz kenarlarım çekilmişti. Göz kenarları öncesinde çok düşüktü, küçük Emrah modu 😀 Şimdi daha çekik, daha fresh oldu 👍
Çevremde tanıdık yaptıran yok maalesef. Ama doktoruma gidip gelince yada ameliyat oldugumda falan ameliyat olanları görmüştüm. Degişim çok iyi yönde. 👍

Ne zaman yaptırdınız acaba zamanla bir miktar düşme oluyor mu hala ilk hali gibi mi?

Iste bende ondan istiyorum Sizinkide endoskopik olarak gecmjyormu ben yanlismi biliyorum mesela siz memnunsunjz ve eski haline gelmemis doktor tecrubesimj onemli anlamiyorum valla :) milleti iple gerip endoskopik yaptikmi diyorlar sonra ip gevseyinceben endoskopik yaptirdim coktu mu saniyorlar anlamadim :)

Iste bende ondan istiyorum Sizinkide endoskopik olarak gecmjyormu ben yanlismi biliyorum mesela siz memnunsunjz ve eski haline gelmemis doktor tecrubesimj onemli anlamiyorum valla :) milleti iple gerip endoskopik yaptikmi diyorlar sonra ip gevseyinceben endoskopik yaptirdim coktu mu saniyorlar anlamadim :)

Ben 3 doktora sordum endoskopik ameliyatın kalıcığını orta yüz için ikisi derin planın etkili olduğunu endoskopik yöntemin birazda pazarlama reklam amaçlı sürekli kullanıldığını söyledi. Zekeriya bey derin planda endoskopik yöntemde kalıcıdır diyor ama burda yazılanlara bakılınca orta yüz için konusyrm çoğu tekrar ameliyat olmayı dusunuyor derin plan veya olmus

Kizlar sakin biri gelip yaptirmayin yazdi diye vazgecmeyin ! Her doktorun bir asistani var baska dr lari karalayan baktilar zekeriya beyi negatif yorumu yok yazalim demislerdir ..
nasil bir ameliyat yapildigini bile soylememis bu kisi ! Arzum o kadar sordugu halde kesi varmi yokmu ne yaptirmis belli deil ..
bana once sonra resim gostersin oyle inanirim belkiii !
ben zekeriya kul ile yazistim ve dedikleri cok mantikli geldi .. ozan bitik ile de gorustum onun desikleri ayni zekeriya bey gibi mantikli hemen hemen ayni islemi onerdiler bana .
bu arada bende de protez var simdiye kadar hic bir sorunum olmadi cok sukur..
Eger zamaniniz varsa zekeriya beyi gormeye gidin mutlaka yuz yuze gorusun benim oyle bir sansim olsaydi durmazdim malesef yurt disindayim.

Bu arada yabanci bir site var realself diye kayit olun bakin orda alt yuz germe var ( lower facelift) yazan yerde gercek kisiler incesi sonrasini resimler var butun surec resimleri.. sadece bu ameliyat deil butun ameliyatlarla ilgili resimler var. neye benziyecegimizi ordan gorebiliriz :KK48:

Bu arada yabanci bir site var realself diye kayit olun bakin orda alt yuz germe var ( lower facelift) yazan yerde gercek kisiler incesi sonrasini resimler var butun surec resimleri.. sadece bu ameliyat deil butun ameliyatlarla ilgili resimler var. neye benziyecegimizi ordan gorebiliriz :KK48:
Biliyorum o siteyi gerçekten çok güzel bir site umarım shop falan yoktur. Ya ben zekeriya bey aklıma yatmıştı fakat burda genel olarak endoskopik ameliyattan memnun olmayan kişilerin yazılarını cok okudum doktora da sorduğumda hatta baska bir doktor aralarında konusuyorlar videoda artık endoskopik yüz germe yapmadıklarını yanağı yukarı doğru yapıstıryorsunuz sonra sarkınca tuhaf bi görünm olusuyo demişlerdi bende bunu görüştüğüm doktora sorduğumda endoskopik yöntemin derin plan kadar kalıcı olmadıgını öğrendm ama zekeriya bey ikisininde etkisi kalıcı diyor bilemedim. Dünde bir yazı okudum ufak yerlerden giriş yapılan ameliyatlar midface falan etkisi 3-5 yıldır fakat derin plan smas germe genç yasta yapıldgında cok daha kalıcı oluyormus etkisi 10 yıllar sürer yazıyordu

Yani şöyle anlatayım, saçlı deri arasında kesi yapıldı. Deri gevşetildi, ayrıldı. Yukarı çekildi, gerginleştirilip dikildi. Yani bunun gevşemesi, eskiye dönmesi çok zor..

Biliyorum o siteyi gerçekten çok güzel bir site umarım shop falan yoktur. Ya ben zekeriya bey aklıma yatmıştı fakat burda genel olarak endoskopik ameliyattan memnun olmayan kişilerin yazılarını cok okudum doktora da sorduğumda hatta baska bir doktor aralarında konusuyorlar videoda artık endoskopik yüz germe yapmadıklarını yanağı yukarı doğru yapıstıryorsunuz sonra sarkınca tuhaf bi görünm olusuyo demişlerdi bende bunu görüştüğüm doktora sorduğumda endoskopik yöntemin derin plan kadar kalıcı olmadıgını öğrendm ama zekeriya bey ikisininde etkisi kalıcı diyor bilemedim. Dünde bir yazı okudum ufak yerlerden giriş yapılan ameliyatlar midface falan etkisi 3-5 yıldır fakat derin plan smas germe genç yasta yapıldgında cok daha kalıcı oluyormus etkisi 10 yıllar sürer yazıyordu
Sizinde sanjrim sorun gozalti olugunda benimde kilo vermeden ust yanak ve gozalti coktu gozlerimde hafif asagi dogru ben buna cozum ariyorum. Bende arastirmalarim sonucu sizin ulastiginiz ayni seyleri gordum bende kararsizim. Alt kisimda sorunum suan yok derin plan aslt kisim icin sanirj ben orta yuz ve alin kismina care ariyorum benimdezekeriya bey yatti kafama ama hala emin olamiyorum hanfendide yorumu yapti gitti :)

Eskiden kime yaptirmistiniz ve neden tekrar yaptirma gregi duydunuz. Bukadar cabuk etkisi geciyormu ben bunu zekriya beye mesajla sordum onlar iple germedir demisti benim yaptigim endoskopik kalici yapiyorum dedi.
Aslında etkisi çabuk geçmiyo ben leke tedavi için tum yuz pikosil kazere gittim 2 seansta bişi olmadi 3 seanstan çıktiyimda hisetim germelerim düştuyunu sonra yani lazer işlemde zarar verşyomuş

Aslında etkisi çabuk geçmiyo ben leke tedavi için tum yuz pikosil kazere gittim 2 seansta bişi olmadi 3 seanstan çıktiyimda hisetim germelerim düştuyunu sonra yani lazer işlemde zarar verşyomuş
bu ilk ameliyatimdan bahs ediyom alın şakak yanaklarim çok gerildi ve dediyiniz gibi 3 ayda yuzum oturdu ve çok güzel oldu ben pikosil lazer işlemi gördum ve bozuldu sonra Zekeya Kul dr gitim benim tecrubem olduyu için eskşden yanliş gerne olduyunu gördum amelyat sonrası sadece kal asma yapmış saçli derşden girip ama şakak ve yansk gerginlik yok

bu ilk ameliyatimdan bahs ediyom alın şakak yanaklarim çok gerildi ve dediyiniz gibi 3 ayda yuzum oturdu ve çok güzel oldu ben pikosil lazer işlemi gördum ve bozuldu sonra Zekeya Kul dr gitim benim tecrubem olduyu için eskşden yanliş gerne olduyunu gördum amelyat sonrası sadece kal asma yapmış saçli derşden girip ama şakak ve yansk gerginlik yok

Yapmadığı işlem için neden ücret alıyor o zaman ya da şikayetlerinizi söyleyin düzeltsin madem gerilmedi yazık günah

Ben birde meme ve karingermede arastiriyorum. Memede de aman sakın ameliyat olmayin silikonlar hasta ediyor diyorlar anlamadigim sanatcilarin hepsi herseyi yaptiriyor hepsi bebek gibi bizde parasi neyse verecegiz tamam biz niye maymuna donuyoruz seda sayan iple gerdirmis iple germeyin derler normalde sonuclar berbat kadin bence tas gibi olmus. Sanirim kucuk memeler gevsek karin ve sarkmis bir yuz ile bu dunyadan gocecegim :) doktor ararken bir yilim gecti :)
Cok hossunuz ya:KK66:) bayildim yoruma

Zekeriya bey ne diyor size siz olmadi doktor bu tekrar eski hale dondu yada kimse anlamiyor dediginizde.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X