Yüz germe

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden agız keneri boyle oldu dediğimde senin çene kemik geniş fln diye geçiştirdi alakasi yok kemikle fln iyi germe yapamadi şakak germede deri alın kemiken ayrilmasi ver yukari gerilmesi lazim bende oyle olmadi sadece kaş ucunu kaldırmiş o kadar şakak iki yana gerileydi kaş etrafimda deri potluklarıda olmazdi Bide göz kantopeksi olacak dedi onuda yapmadı sol gözum aşaga düşük

Yazıl günah ya o kadar para verdiniz acı çektiniz. Paranızıda geri versin madem yapmadı. Geçmiş olsun gerçkten üzüldm

Merhabalar, sanırım yüz germe ile ilgili en aktif grup burası. Ben de yıllardır ameliyat ve ameliyatsız uygulamalar arasında gidip geliyorum. Ameliyatın tehlikesi korkutuyor beni. Hem ehil hem de uçuk rakamlı olmayan dr arıyorum. 7 8 ay önce Erhan Eryılmaz ile görüştüm, portfoyü çok güzel görünüyor, ancak bana pahalı geldi. Bir iki dr daha gördüm, ancak ne sıklıkla yüz ameliyatı yaptıkları sorusunun cevapları beni rahatlatmadı. Bu forumlarda adı geçen bir doktordan perşembe günü randevum var, bana yakın, göztepe civarı. Sizi de bilgilendirim. Ancak eğer gerçekten arkasında durulan bir doktor duyarsanız (yakın zamanda) bilgilerini paylaşın lütfen. Bir cesaret kalktım bakalım artık, umarım cesaretim kırılmaz son üç senede yüz kere kırıldığı gibi:KK43:

İnşallah karar verebilirsiniz ve memnun kalırsınız bir sorun yaşamazsınız. Gökhan uğur beyede bir bakın isterseniz sık yapıyor ameliyatları birde baştan yapay göründüklerini söyledim ama bazıları hayey doğal bir göz atın derim

Merhabalar, sanırım yüz germe ile ilgili en aktif grup burası. Ben de yıllardır ameliyat ve ameliyatsız uygulamalar arasında gidip geliyorum. Ameliyatın tehlikesi korkutuyor beni. Hem ehil hem de uçuk rakamlı olmayan dr arıyorum. 7 8 ay önce Erhan Eryılmaz ile görüştüm, portfoyü çok güzel görünüyor, ancak bana pahalı geldi. Bir iki dr daha gördüm, ancak ne sıklıkla yüz ameliyatı yaptıkları sorusunun cevapları beni rahatlatmadı. Bu forumlarda adı geçen bir doktordan perşembe günü randevum var, bana yakın, göztepe civarı. Sizi de bilgilendirim. Ancak eğer gerçekten arkasında durulan bir doktor duyarsanız (yakın zamanda) bilgilerini paylaşın lütfen. Bir cesaret kalktım bakalım artık, umarım cesaretim kırılmaz son üç senede yüz kere kırıldığı gibi:KK43:
Sizinle ayni durumdayiz forum bu konuda eskiden daha aktifmis ama simdi paylasim cok az ne yazikki. Sizde persembe gunu deneyiminizi paylasirsaniz seviniriz. Ben caddebostanda ersin ulkur ile gorusmek cok istiyorum fakat istanbul disindayim sanirim onumuzdeki ay gorusecegim.Yuz cok goz onunde oldugu icin cok temkinliyim ve cesaretsizim iyi bir doktor buksam paraya falan bakmayacagim valla :)

İnşallah karar verebilirsiniz ve memnun kalırsınız bir sorun yaşamazsınız. Gökhan uğur beyede bir bakın isterseniz sık yapıyor ameliyatları birde baştan yapay göründüklerini söyledim ama bazıları hayey doğal bir göz atın derim
Antalya da olan değil mi? İnstagram dan takip ettim, sanki bayağı iyi gibi gerçekten. ancak antalya işte. Ben İstanbul dayım.

Sizinle ayni durumdayiz forum bu konuda eskiden daha aktifmis ama simdi paylasim cok az ne yazikki. Sizde persembe gunu deneyiminizi paylasirsaniz seviniriz. Ben caddebostanda ersin ulkur ile gorusmek cok istiyorum fakat istanbul disindayim sanirim onumuzdeki ay gorusecegim.Yuz cok goz onunde oldugu icin cok temkinliyim ve cesaretsizim iyi bir doktor buksam paraya falan bakmayacagim valla :)
Çok komik, benim randevum bu doktorla. Bir tavsiye olmadan gidiyorum, bakalım artık. Bu arada fransız askısı yaptırmıştım haziran da. Bayağı toparladı ancak kalıcılığı dedikleri gibi değil. Gerçekten öyle 2 sene falan kalıcı olsa her iki senede bir yaptırırım ameliyat olma yerine. Herkes aynı şeyi söylüyor, uğraşmaya değmez, ameliyat ol rahat ol diye. Ama komplikasyonlarını okuyunca böyle senelerce gel git yaşıyorsun.

Antalya da olan değil mi? İnstagram dan takip ettim, sanki bayağı iyi gibi gerçekten. ancak antalya işte. Ben İstanbul dayım.
EVet ama istanbulada geliyormus arada hatta bir yorumda görmüştüm belkide ameliyat olacaklar istanbulda yada yakın olanlar orada yapıyor birkaç kişi olunca çnkü baska doktorlarda oluyor öyle hastası brikip istanbulda ameliyat edip dönen

Çok komik, benim randevum bu doktorla. Bir tavsiye olmadan gidiyorum, bakalım artık. Bu arada fransız askısı yaptırmıştım haziran da. Bayağı toparladı ancak kalıcılığı dedikleri gibi değil. Gerçekten öyle 2 sene falan kalıcı olsa her iki senede bir yaptırırım ameliyat olma yerine. Herkes aynı şeyi söylüyor, uğraşmaya değmez, ameliyat ol rahat ol diye. Ama komplikasyonlarını okuyunca böyle senelerce gel git yaşıyorsun.
Yaaaa inanamiyorum super. Ben cok arastirdim suan elimde hakkinda hic olumsuz yorum olmayan tek doktor kendisi aman nazr degmesin simdi biri cikar sakın olmayin der valla duser bayilirim. Baya iyi referans okudum ama cok reklami yok inanmadigi operasyonu yapmiyor diye biliyorum birde gatadan kendisi hemde prof .yorumlarinizi sabirsizlikla bekkiyor olacagim. Ama kendisi endoskopik operasyon yapmiyor sanki daha cok derin plan klasik yuz germe yapiyor tam emin degilim.

Gokhan ugur kbb uzmani degilmi ? Sahsen ben kbb uzmanina yuzumu emanet etmem.
Ersin ulkur’e gelince sadece bir yuz germe sonucunu gordum oda yuzu genislemis kadinin nedense ..

Peki madem.. o zaman kim? Zaten korka korka yaptiracagiz.. Benim de bir arkadasim bir dr a oldu, o hic memnun kalmadi, ama dr un memnun yuzlerce hastasi vardi. Bence aslinda kbb uzmani ameliyat yapabilir, yuz sinir ve kaslarini cok iyi biliyorlar cunku. Onemli olan dr un bu ameliyati sik yapiyor olmasi. Cunku Turkiye de yuz ameliyati daha yeni yayginlasiyor.

Ersin ulkur’e gelince sadece bir yuz germe sonucunu gordum oda yuzu genislemis kadinin nedense ..

Evet kendisi kbb uzmanı ama internetten araştırdığım kadarıyla kbb uzmanlarıda yüz ameliyatı yapabiliyorlar ve kendisi bu alanda kendisini sürekli geliştiriyor iki tane sadece kendisinin uyguladığı teknik var ve 10 ay ya da bir yıl sonraki sonuclarını gördüm vardı 1, 2 tane gayet güzeldi. Plastik cerrah olupta yine başarılı olanlar kadar olmayanlarda var. Ben gökhan beyle yüz yüze görüşmedim ama instagramdan sonuclarını gördüm ve sık ameliyat yapıyor anladığım kadarıyla. Zekeriya beyde karar kılmıştım bakın memnun değil kadın diyor germedi kendisi bile beğenmedi koymadı instagrama. Ben önceden burun ameiyatı oldum o da plastik cerrah değil yine kbb uzmanıydı kapalı teknikle yapıldı bir sorun yaşamadım şeklinden memnunum nefes sorunum olmadı şükür. Tabi insan kararsız kalıyo kime güveneceğini kendini kime ameliyat ettireceğini şaşırıyor

Ben üst yüz germe şakak germe ve kantopeksi yaptırdım o kadar memnunumki muhteşem oldu fotoğraf gönderebilirim isteyen herkese
Benimde beraber kardeşim ve birkaç arkadaşım daha yaptırdı herkesin fotoğrafını gönderebilirim
Gözlerimiz çekildi yanaklar gerildi nazolabialler azaldı kaş uçlarımız kalktı video fotoğraf herşey gönderebilirim

Ben üst yüz germe şakak germe ve kantopeksi yaptırdım o kadar memnunumki muhteşem oldu fotoğraf gönderebilirim isteyen herkese
Benimde beraber kardeşim ve birkaç arkadaşım daha yaptırdı herkesin fotoğrafını gönderebilirim
Gözlerimiz çekildi yanaklar gerildi nazolabialler azaldı kaş uçlarımız kalktı video fotoğraf herşey gönderebilirim
Süper, bana atabilirmisiniz özelden?

Mukemmel olmussunuz bayildim ve paylastiginiz icin tskler.
ben Zekeriya beyle gogus icin gorusuyorum ameliyatim covidden dolayi ertelendi ama yaklasimi hic diger hastanin anlattigi gibi degil.
yaptirmadigim icin cok bisey diyemem ama bana cok guven verdi insallah yanilmam aylardir whatsapptan kac soru sordum bilmiyorum ve herseyde cok yardimci oldulr. Insallah yanilmam ama foto ozellikle yuz islemlerinde herkes istemeyebilir acik bi sekilde instagrama koyulmasini yine de once ve sonra payslamis.
Sizin fotolariniz icime su serpti diger hanfendi biraz lekelemeye gelmis galiba.

Merhaba bende Zekeriya Hocaya yüz germe yaptırdım henüz 2 ay oldu ve çok memnun kaldım gerçekten eğer düşünüyorsanız bu ameliyat ı Zekeriya hoca ile görüşmeden karar vermeyin eğer isterseniz bende resim gönderebilirim özel den.
Banada lütfen yollarmisimiz :)

Merhaba bende Zekeriya Hocaya yüz germe yaptırdım henüz 2 ay oldu ve çok memnun kaldım gerçekten eğer düşünüyorsanız bu ameliyat ı Zekeriya hoca ile görüşmeden karar vermeyin eğer isterseniz bende resim gönderebilirim özel den.
Merhaba bende Gülü ve Estetik yolculuğunu takip ediyorum güzel başarılı oldu birde Selçuk yazan var onu da başarılı buldum özelden fotoğraf gönderebilir misiniz

Ben birde meme ve karingermede arastiriyorum. Memede de aman sakın ameliyat olmayin silikonlar hasta ediyor diyorlar anlamadigim sanatcilarin hepsi herseyi yaptiriyor hepsi bebek gibi bizde parasi neyse verecegiz tamam biz niye maymuna donuyoruz seda sayan iple gerdirmis iple germeyin derler normalde sonuclar berbat kadin bence tas gibi olmus. Sanirim kucuk memeler gevsek karin ve sarkmis bir yuz ile bu dunyadan gocecegim :) doktor ararken bir yilim gecti :)
12. Yila girmek uzereyim silikonlarimla asma yapilmadann direkt yerlestirildi ustelik devlet hastanesinde yaptiemisrim mentor marka silikon var gogsumde bir kez olsun birride (bikini dekolte vs giydifimde) goguslerin silikonmu demedi o kadar dogal ve rahat tek tavsiyem ya meme alti kesisi yada koltuk alti kesisi ile giris yapilsin meme basi giris yaptirmayin bu islem icin ki ben bu sene degisim yaptiracagim bu tamamen benim istegim bir tik buyuk ile degiseceegim ayni zamanda karin germe lipo da dusunuyorum Baran Kul buyuk ihtimalle olacak tercihim

işinize çok karışmak istemiyorum ama sizden ricam estetik mağduru olursanız siteye gelip sakın şu yeden etikilendim yazmayın. Zira yine bir rüzgara kapıldınız gidiyorsunuz.

Karalamaya girer bu yaptığınızda..

yazdıktan sonra ...

XXXX isimli doktor mağdur hastalarının mesaj ve fotoğrafları dolu bende. Adam ilk hastasının yüzünü felç etti.

yazmanız oldukça ilginç olmuş.

Bu konuda burnuma çok pis kokular geliyor ama diyeyim...

Bir doktora yönlendirip para kazanacaklar diye doktor karalamak nedir?
zekeriya bey iyi bir doktor ki bende görüşmek isterim ama başka doktorları karalayan kişilerle iş yapılmaz

Nisan ayından beri bu ameliyat için araştırma yapıyorum bu ameliyatı yapan bütün doktorları tanıyorum artık bu konuda Zekeriya Kul gerçekten çok çok başarılı bu sebeple kendimi Zekeriya hocaya emanet etme kararı verdim sonunda geçen hafta görüşmeye gittim çok kibar ve anlayışlı bir doktordu hocada ameliyata uygun buldu beni ,ara tatilde ameliyat olmak istiyordum ama Ocak ayınına kadar doluymuş bu yüzden ocak sonuna günümü aldım bir an önce o gün gelsin istiyorum ameliyatımdan sonra yine yazarım (35 yaşındayım ama 36 yaşında ameliyata gireceğim:) )

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X